Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2010/2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust

Ja Viola fännidel, kelle ridades on kõige okseleajavam daiver maailmas ehk Gilardino, ei tohiks üldse kobisemist olla
    Hea lammas oled küll

See, et Gila on ühe masendava daiviga läinud ajalukku ei tähenda, et ta igapäevaselt sellega tegeleb. Jälgi natuke rohkem Fiorentina mänge ja siis näed palju tal võimalust Eto'o kombel palli peale on astuda või Krasici moodi "tugevast" puutest kukkuda
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Võib-olla on asi tõesti minus, aga Gila suudab (vastupidiselt sinu välja toodud Eto`ole ja Krasicile) igas minu nähtud mängus paar teatraalset karistusalakukkumist teha, millele järgneb siis käed-taevapoole-miks-kõik-on-minu-vastu liigutus. Aga noh, võib-olla olen ma tõesti valedele mängudele sattunud ja ega ma päris igapäevaselt Violat ei jälgi ka.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust

Mis me siis seni õppinud oleme, kui veerand hooaega läbi on?

1. Milan on isegi vormist väljas brasside ja tujuka litsi Ibraga piisavalt kõva, et asi kinni panna vabalt. Oodake kuni nad mootori tööle saavad.

Mul siiralt hea meel, et kõik teised Serie A klubid tippvormis on
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Hokistiilis resultatiivsustabel:

1. Zlatan Ibrahimovic 12 (7+5)
          2. Samuel Eto'o 11 (9+2)
          3. Edinson Cavani 11 (9+2)
          4. Stefano Mauri 10 (3+7)
          5. Ezequel Lavezzi 10 (4+6)
          6. Andrea Cossu 9 (0+9)
          7. Milos Krasic 9 (4+5)
          8. Marek Hamsik 9 (6+3)
          9. Marco Di Vaio 9 (7+2)
          10. Antonio Di Natale 9 (8+1)
          11. Sergio Pellissier 8 (5+3)
          12. Javier Pastore 8 (7+1)
          13. Alessandro Matri 8 (8+0)
          14. Fabio Quagliarella 7 (6+1)
          15. Josip Ilicic 7 (6+1)
          16. Hernanes 6 (3+3)
          17. Antonio Cassano 6 (4+2)
          18. Andrea Caracciolo 6 (5+1)
          19. Alberto Gilardino 6 (5+1)
          20. Pato 6 (6+0)

Kommentaar

äh-möh?

Kommentaar

Praeguse ähvarduse kohaselt siis 11-12.12 mänguvaba.
              Mulle see idee täitsa meeldiks
              11.12 on jõulupidu ja järgmine päev võib kujuneda väga uimaseks ja Gilardinole teeks üks vahelejäänud mänguke kindlasti rõõmu
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Napoli ikka üllatab
                Lazio kodulehe järgi rubentusega mäng toimub. Ma loodan vähemalt....saab varem selle koorma kaelast.

hetke seis siis

1. ilan 33
                2. S.S.LAZIO 30
                3. rubentus 27
                4. Napoli 27
                5. Palermo 23
                6. printer 23
                7. Hampstoria 23

Rohkem pole mainimist väärt.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                  Napoli ikka üllatab
                  Lazio kodulehe järgi rubentusega mäng toimub. Ma loodan vähemalt....saab varem selle koorma kaelast.

hetke seis siis

1. ilan 33
                  2. S.S.LAZIO 30
                  3. rubentus 27
                  4. Napoli 27
                  5. Palermo 23
                  6. printer 23
                  7. Hampstoria 23

Rohkem pole mainimist väärt.
                  Kui viigi saate kätte võid terve kuu pidu panna,aga arvatavasti andakse teile lihtsalt põske

Kommentaar

Pigem teie peate rõõmupisarates väljakult lahkuma, kui viigi saate. Juhtub sama mis printeri poistega.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.
                    2.Money talks bullshit(totti) walks.
                    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Üks enamvähem normaalne nädal seljataga.
                      Rooma võit Bari üle, mis kahjuks tänu kohtunike ebakompetentsusele jäi ainul 1 väravaliseks ülekaaluks. Samas võiks Totti ka kõvemini kõmmutada ja Menez võiks jalast selle kerge värina välja saada.
                      Juventuse võit Serie B satsi üle oli ka hädavajalik ja tuli ära. Krasici meisterlikus on imetlusväärne!
                      Kolmas suur Itaalia lahing Genoa - Napoli lõppes ühe väravalise võiduga, mis muidugi ei peegelda mängu põnevust. Cavani-t ei pidanud isegi püssikuul enam peatama!
                      Nädal oleks võinud olla ka tunduvalt parem. Milaano suurklubil Interil jäi pidamata lahing Cesenaga, kus arvatavaks võitjaks oleks pärjatud Cesena.
                      Teine Milaano suurklubi võttis kuidagi hädise 0:3 võidu Serie A peksupoiste vastu. Äärmiselt nõrk esitus , kuid samas Milani standardeid ületav.
                      Lazio toodi tagasi reaalsusesse ja sama juhtum AC Milaniga 18 detsember. Õppige juba tants selgeks:

PIDUUU PIDUUU PIDUUUUUUU
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Esimene siis liider peale sügishooaega. Teine on üldvõitja.
                        Olgu öeldud, et 2003. aasta lõpus oli Milanil Continental Cupi mängud ja seetõttu ka see "tiitel" jäi tulemata.

00/01 : Roma - Roma
                        01/02 : Inter - Juve
                        02/03 : Milan - Juve
                        03/04 : Roma - Milan
                        04/05 : Juve - Juve
                        05/06 : Juve - Juve
                        06/07 : Inter - Inter
                        07/08 : Inter - Inter
                        08/09 : Inter - Inter
                        10/11 : Milan - ?

Kommentaar

Ma tahtsin seda öelda, et mäng neljapäeval kell pool 2 on geniaalne lüke Serie A niiditõmbajatelt. Sellesmõttes, ega ju keegi nagunii ei viitsi vaadata. Nagu kuradi Eesti meistriliiga juba.

Kommentaar

See on jah päris huumor. Aga äkki siis seal 6. jaanuaril tööd ei tehta...

Muidugi mulle sobib, hommikul tõusen täpselt esimese mängu alguseks üles.
                            sigpic

Kommentaar

Ma reaalselt vaatasin umbes 5 korda kalendrisse, kas kuues on ikka neljapäev ja ega ma juhuslikult 2010. aasta kalendrit ei vaata ja siis kontrollisin umbes 7 korda üle, et kas need mängud on ikka kuuendal ja siis tegin 3 korda kella kontrolli, et ega erinevates allikates mänguaeg valesti pole pandud.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                                See on jah päris huumor. Aga äkki siis seal 6. jaanuaril tööd ei tehta...

Muidugi mulle sobib, hommikul tõusen täpselt esimese mängu alguseks üles.
                                6.jaanuar vist nende jaoks senimaani Kristuse sünnipäev (kolm tarka taevas süttinud tähe järgi ta leidsid), mistõttu vajadus puhkepäev korraldada ja vutti jälgida.

Kommentaar

Working...
                                X