Replying to Topic \'Serie B\'

Sa vist pole point\'le päris hästi pihta saanud. Fiorentinal on uus omanik kingakaupmees Della Valle näol ning need uued, suured kulutused sõltuvad juba tema tahtmistest. 

Originally posted by rolandbu
Mhmm
 Peab tegema suuri kulutusi?! Minu teada ei pea ja kus kohast. Teatavasti oli klubi alles hiljuti \"kustutamis\" nimekirjas.

Mhmm
 Peab tegema suuri kulutusi?! Minu teada ei pea ja kus kohast. Teatavasti oli klubi alles hiljuti \"kustutamis\" nimekirjas.

. Kogu see jama oleks olemata kui Siena ei oleks saatnud platsile mängukeeluga meest 
 - mees oli saanud keelu primavera turniiri mängus ning Siena arvas, et see ei kehti põhikoosseisude mägude puhul. Päris hull oli aga, et kõik ametnikud sellise apsaka läbi lasid   
. Niisiis protestis Catania selle muidu viigiga lõppenud mängu tulemuse. Minu teada tegi ta aga seda alles pärast hooaja lõppu, kui oli selge, et Catania kukuks välja kui tulemus jääks muutmata. Ja andis asja tavalisse kohtusse, mis otsustas, et Catanial on õigus... Ja nii see lugu tilbendas terve suve siia sinna- kord 19 meeskonda Serie B-s siis jälle 21 või hoopis ikka 20 meeskonda (isegi turniiritabel loositi valmis). Lõpuks osutusid jalpalliliidu tegelased ikka nõrgaks 
. Üllatajaks osutus AlbinoLeffe  
  (Bergamo kandi ühismeeskond)- osutus nii mõnigi kord ootamatut vastupanu ka tugevamtele ja jäi kindlalt tabelisse ka järgmiseks aastaks. Tore on, et ka Fiorentina on serie A-s tagasi alates sügisest.  Negatiivselt üllatasid aga mõnedki hiljutised serie A meeskonnad nagu näiteks Bari, Venezia ja Verona...  
 (käib küll eriti lõppenud hooaja Perugia tegutsemiste kohta- ta ka seal omanik)

Kommentaar