Algselt postitas resorte
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liivakasti leksikon
Collapse
X
-
Algselt postitas resorteliivakasti lapsed"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKindlasti vääriks veel lahtiseletamist termin "juustukott".
Kommentaar
-
Nõus...ma pean kurbusega tunnistama, et olles ise erru läinud ei näe ma mingit järelkasvuRokkar-Rocchi? WTF nagu.
See on umbes sama, et Ibrahimovic-HobuneDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas keitsik Vaata postitustRainer - ranieri
Rokkar- rocchi
Saurus -zauri
kloaak- Quagliarella
Kommentaar
-
Minu arust ei ole Itaalias teist nii debiilset klubi, kus naturaalselt oleks vaja juba nimed kanda Liivakasti Leksikoni, sest lihtsalt mõni võib need puujalad lihtsalt segamini ajada ja üheks inimeseks tembeldada.
Jutt käib siis: Rocchi ja tema sohipoeg Brocchi-st. Ja siis ärge ajage segamini, et Brocchi sohipoeg on Rocchi.
Teie tandem on Zauri, kelle sohipoeg om Mauri. Ja ärge siis ajage segamini, et Mauri sohipoeg on Zauri.
Pederassuse tipp, isegi Doktor Parnassuse Imaginaarium on selle kõrval mõistlik film.
Ja Konko jh on pärit Kongost!
Ütlen ausalt, et mina võtsin riiulilt Võõrsõnade Leksikoni ja nuh ei leidnud sealt midagi mõistlikku, mõtlesin, et nüüd oleks mõistlik nad siia ajuliivale kirjapanna.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustUuu toidab:Kaerajaan, Junnan, Kassett, Poojunn, Taadei-kaamel"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
vorm on natuke taastunud...kuna isiklikult vihkan üht unicefi klubi siis ma pole kindel, aga Perselona oli mu esimene ametlik tehasetoodang peale mitmete prototüüpide(Baruniceflona, Parka) väljatöötamist. Top3 jõudis ka Bercelona ja Percelona.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar