Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Argentina jalgpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Shparkz
    replied
    Kõik punktid õiged jah. Kui nad suudaks ka omal mingi stabiilse formaadi liigale leida ja ei muudaks iga hooaeg seda..

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Eile sattusin nägema Atletico Rafaela ja Racing Clubi mängu, mis lõppes seisuga 3:6! Pikka mula ei tee, kuid paar pealiskaudset tähelepanekut tooks välja.
    *Argentina jalgpall on hetkel Brasiilia liigast tugevam.
    *Racing on hetkel Lõuna-Ameerikas üks põnevamaid meeskondi, keda vaadata. Väravaterohked mängud, lõbus-ründav mängupilt ning korralikud lammutajad Diego Milito, Lisandro Lopez (loom!!!) ja Gustavo Bou.
    *Boca ja River on naljanumbrid hetkel.
    *Samuti pean kiitma liigat, kes mängudest Youtube'i LIVE-ülekandeid!

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Superclasico kell 22:00
    Liikuv pilt - https://www.youtube.com/watch?v=FtD4Wgh97MA

Edit: Put* kui sitasti ikka mängib Boca. Piinlik on vaadata.
    Edit2: Viimati jäi superclasico 0-0 viiki aastal 2005.
    Edit3: Pablo Perez on väidetavalt teeninud vähemalt 97 kollast oma karjääri jooksul. Risto Kägo oleks kade!

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Üks endine mängija ja legend vahetatakse teise vastu. Uus peatreener Guillermo Barros Schelotto. Mängijana oli vist 10 aastat Bocas ja selle ajaga äkki 16 tiitlit.
    Tevezt ei osatud kasutada väga siiani tõesti. Ehk Schelottol on vähe parem taktikaline plaan.

Edit: Kaasa toob endaga 3 Gustavot. Kaksikvenna Gustavo, Ariel Gustavo "Pata" Pereyra ja Gustavo Valdecantos

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Eilne jama Racingu vastu oli lõpp. Arruabarrena pani ameti maha/lasti lahti. Saagiks siis 2 karikat ja 69% võidud.
    Tulin taas siia kirjutama järgmist lauset

Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Kui Boca treener núùd ka kinga ei saa...
    Aga minu arvates on üks veidramaid asju hetkel. Sul on meeskonnas selline mängija nagu Tevez, kuid sa ei suuda teda panna mänge otsustama panna. Väga palju paremini saaks seda mängijat kasutada, temast rohkem saada. Aga uus treener tuleb loodetavasti lahendusega.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Eilne jama Racingu vastu oli lõpp. Arruabarrena pani ameti maha/lasti lahti. Saagiks siis 2 karikat ja 69% võidud.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Juba parem. Arenemisruumi on veel kindlasti, aga ehk saab veel asjagi. Bentancurilt esimene ametlik värav klubi eest. Päris mõnusal ajal löödud ka muidugi.
    Uus poiss Molina jättis paremal äärel jälle hea mulje. Läheb kenasti rünnakutele kaasa ja jagab mõnusaid sööte, nagu kohe esimesel väraval näha on.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Ei lastud lahti

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Peab saama! See on juba ebaterve huumor.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Kui Boca treener núùd ka kinga ei saa...

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    PUT* kui piinlik. Selline kuradi ketukas finaalis siis.
    Chau Vasco.

Aitäh kahe tiitli eest, aga nii ei saa edasi minna. Täiesti näotu mäng jälle. Keskväli on täiesti kasutu. Mitte mingeid ideid ei olnud. Null. Häbi võiks olla kogu meeskonnal!
    Ole nüüd aumees ja pane amet maha.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Mulle väga meeldib Arruabarrena, aga täna öösel on küll ülitähtis kohtumine ja viimase aja tulemused just suurt optimismi ei süsti mängule vastu minnes.. Mul ja ka paljudel argentiinlastel kellega ma olen suhelnud, on tunne nagu meeskond on tema jaoks liiga suureks kasvanud. Ta ei oska seda satsi enam mängima panna ja eelkõige ei oska ta Tevezt täielikult ära kasutada. Ideed on otsas ja eriti hea näide oli eelmine mäng liigas. Ehk oleks siin vaja suuremate kogemustega treenerit lihtsalt? Rodolfo on ju iseenesest väga noor treener. Esimesi hoiatusmärke võib minu arust eelmisest hooajast leda tegelikult. Kuigi tegu oli üldse ebanormaalse aastaga ja kogu teekond kahe tiitlini oli kohati kõike muud kui lihtne ja ilus, aga see selleks.
    Praeguse mängupildiga jääb Libertadores märjaks unenäoks. Lõuna-Ameerika kõige kallim meeskond peaks nagu rohkemat suutma.

Väga loodan, et see on mingi hetkeline peata olek ja juba täna saadakse meeskond mängima.
    Kuigi ma siiski julgen kahelda, et Angelicil(Boca president) oleks mune Arruabarrena lahti lasta näiteks poolest hooajast.
    On nad ju suured sõbrad ja liitlased ikkagi. Rodolfo lubas ameti maha panna, kui Angelicit poleks uuesti presidendiks valitud.

Õhtuks on räägitud ka kolmesest keskkaitsest - Cata Diaz, Tobio ja Insaurralde.
    Kõlab igaljuhul huvitavalt. Osvaldo alustab ilmselt pingilt ja põhis on Chavez.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Natuke soodad on nad seal küll, aga päris nii haiged õnneks mitte jah

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    krt õigus, see ju see uruguai versioon. ma juba tegelt enne esimest mängu olin valel teel, ikka ei õpi

Leave a comment:

Working...
X