Südamega ei olevat esialgsetel andmetel midagi, ajuga hoopis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Šoti jalgpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitusthuvitav mis pärast 3 tänast mängu edasilükatud on?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas riido Vaata postitustHomme siis raske mäng Barcelonaga. Loodame, et Celtic suudab anda kõva lahingu Barcale ning kasutab oma võimalused ära. Aga kas mõni targem mees võiks öelda mulle, et kas Nakamura on vigastatud või lahkus ta klubist?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustAlles tegi ju viimases voorus kõva mängu? Vahepeal oli küll jah pikalt põlvest katki.
Kommentaar
-
Väga nauditav mäng oli. Eriti esimesel poolajal kui Celtic jaksas Barcaga lahtises mängus sammu pidada ning hämmastaval kombel isegi kaks väravat lüüa. McGeady ja Robsoni koostöö oli eriti nauditav 2:1 eduseisuks.
Pani mind kohe uurima, mis mees see Barry Robson õigupoolest on. Ja selgub, et ligi kolmekümnene Shoti rännumees, peamiselt Invernessis ja Dundee Unitedis mänginud. Ning nüüd saabus siis tema karjääri suur õhtu.
Müts maha, Celtic. Ei mingit aukartust. Kahju, et teist poolaega enam ei jaksanud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustGretna mull hakkab tasapisi õhust tühjaks jooksma, nagu siit võib lugeda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar