Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

UEFA Cup 2003/2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'UEFA Cup 2003/2004\'

Originally posted by dannar

minu arust oli Collina tegutsemine õigustatud, sest esiteks oli Barthez viimane mängija, teiseks sõitis sisse jalad ees ja kolmandaks võttis ära üpris kindla värava. Collinal ei jäänud lihtsalt muud üle, mängu see muidugi tappis.
    Kõigega nõus ,Collina oli tasemel aga lisada tahaks veel seda ,et Göteborgi kergejõustikustaadionilt on jalgpalli ikka palju kehvem vaadata ,kui spetsiaalselt vutistaadionilt. Eriti kaugeks jääb mäng ,kui otstes istuda ,olen seal statal käinud.
    FCF Forever

Kommentaar

Originally posted by dannar

minu arust oli Collina tegutsemine õigustatud, sest esiteks oli Barthez viimane mängija, teiseks sõitis sisse jalad ees ja kolmandaks võttis ära üpris kindla värava. Collinal ei jäänud lihtsalt muud üle, mängu see muidugi tappis.
      minu arvates ei olnud barthez seda punast ära teenind.kollane oleks võib-olla õige olnud.ta ju ei teind ikkagi seda meelega ja läks palli järgi.aga ega enam otsust muuda

Kommentaar

loe reegleid koer..

see mis puudutab marseille paremusse 1sel poolajal ütleks BAH!!! esimese 20 minutiga oli neegritel võhm väljas ja edasi kontrollis mängu täielikult valencia.. korraldasid jah algul tulevärgi valencia värava all aga õigel ajal ei saanud pauku lahti ja lõpuks oli krõshka nendega..

Kommentaar

Drogba võiks surra.
          Drogba va närvihaige tõmbles koguaeg. Kahju, et see üks eriti näotu takeldamine kohtunikul kahe silma vahele jäi, kindel punane oleks olnud kah. Ehk läheb asi hilisemale uurimisele uefa poolt.
          Tore, et Valencia võitis, aga ega see Marseilles ikka ei osanud sel õhtal mänguida küll.

Kommentaar

Working...
          X