Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Indrekolen
    replied

Heracles 0-2 Ajax

Heracles võõrsil on olnud meie kirstunael pikka aega. 2 järjestikust 1-0 kaotust ja üks 1-1 viik enne seda ja nüüd lõpuks Ten Hag saab oma esimese!!!! võidu Heraclese üle nende staadionil. Kui vaadata väravale löökide arvu siis Heraclesel oli neid lausa 14 Ajaxi 7 vastu, kuid kui mängu vaadata siis küll ei saanud aru kust need löögid tulid. Jah Heraclesel olid head 2 võimalust aga midagi erilist teha ei suudetud. Stekelenburg tegi vist ainult ühe tõrje. Väravad lõid siis Klaassen Halleri assistist ja Haller Klaasseni assistist . Kindlasti peab mainima, et tegelikult ehitas mõlemad väravad meie kapten Tadic. Vana pole enne meiega liitumist oma karjääri jooksul midagi võitnud, kuid nüüd juba on hõbedat kapis ja loodan, et see aasta tuleb lisa See oli Ajaxile esimene 5 järjestikust võitu liigas uuel aastal, aastast 1973!! Keeruline lause aga, kui neid statistika asju vaadata siis ma ikka imestan. Mulle tundus, et Ajax oli kehv...või õigemini näitas sitta mängu alatasa, kuid tegelikult peab ju tunnistama, et kõik on A+! Oleme super vormis ning see, mis klubi ümber toimub on meeskonna rohkem kokku liitnud pigem. Super! Haller on olnud võimas. Täna 3-s eredivisie võrav pluss persetäis assiste. Klaasseni toomisesse suhtusin ka liiga skeptiliselt aga ta on olnud eluvormis. Kudus sai minuteid ja selle üle on ainult hea meel. Veel, mis teeb tuju heaks on see, kui mees nagu Neres saab alustada ja tema asemel on tuua platsile top vormis Antony. Ehk siis hea vahetatakse ülihea veastu!
    Oleme nüüd 6 punkti ees lähimast jälitajast PSV-st, kes ei suutnud Den Haagi võita täna ja meil on mäng veel varuks! 8 järjestikust võitu kõigi võistluste peale!
    Ma ise lootsin, et Onana koha võtab endale noor Kjiell Scherpen, kuid tundub, et Ten Hag eelistab kogenud Stekelenburgi. Saan temast aru.
    Tõrvatilgaks meepotis on siis endiselt see, et järgmine vastane on prantsuse liiga võidu eest võitlev Lille ja ma olen suhteliselt kindel, et selles paaris oleme me seekord underdogid. Pluss Haller vaatab kogu üritust tribüünidelt. Kuradi feil of the century...loodan, et see tüüp, kes unustas excelis linnukese panna sai kinga.
    Teine tilk tõrva on muidugi Promes. Tundub, et Spartak juba väga ei loodagi tema peale.
    Lõpetuseks, Ajaxi juhatus tahab saada Arena suurimaks aktsionäriks ehk staadioni omanikuks. Tervitan seda mõtet. Praegu ei saa Ajax oma sponsoreid seal reklaamida ning näiteks toitlustamisest saadud tulult ei teeni nad midagi.

Mis seal ikka.... ilusat pühapäeva!
    Lisatud failid

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    KNVB Bekker

Ajax 2-1 PSV

Jõudsin vaatama alles teist poolaega, kui minu meeldivaks üllatuseks olime Halleri kahest kollist juba 2-0 ees. Noh...ja kui mina vaatama hakkan siis ikka ju peab värava laskma. Ehk siis kui PSV juhtus esimene kord teisel poolajal alles 58ndal minutil meie värava alla, suunas palli oma võrku Jurrien Timber. Noormehele pole midagi ette heita sest kui ta poleks palli püüdnud ära lüüa oleks sealt lihtne tap in niikuinii tulnud. Mulle isiklikult tundus, et vanamees Stekelenburg oleks võinud kasvõi moe pärast hüppe liigutuse teha ja ehk oleks kogemata palli tõrjunud. See selleks. Ega PSV polnudki rohkem ohtlik, kui enne lõppu üks Dumfriesi üritus välja arvata. Pigem oli Ajax see kes peale pommitas ja põnevust tekitas. Unnerstal tegi häid tõrjeid. Ühesõnaga teenitud võit! Nüüd oleme thrilleris Utrehti alistanud, AZ ära võtnud ja viimaks magus magus PSV skalp.
    Tegelikult suht üllatav, sest arvasin, et kõigega, mis praegu klubis toimub on mott maha tõmmatud aga hoopis näidati head jalgpalli, kui natuke näitlemist välja arvata.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Lisatud failid

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Indrekolen poolt
    Ma ei saa aru, mis toimub?!?
    1. Haller unustati lisada EL mängude nimekirja ja ta jätab vahele terve EL kampaania. UEFA ei ole nōus Hallerit nimekirja lisama. A j u v a b a debiilsus!
    2. Tundub, et Promes vōib jääda Ajaxi kuna Spartak tahab lepingusse klauslit, mis süüdimōistva otsuse korral vabastab neid rahalistest kohustustest Promesi osas.
    3. Promesi asemel on juba toodud Idrissi.
    4. Brobbey lōi noa selga

JA 5. TÄNA TEATAS UEFA, et Onana saab 12 kuulise mängukeelu seoses dopingu kasutamisega!?!? Sōnatuks vōtab...Kasutas oma naisele väljakirjutatud tabletti, halva enesetunde vastu. No tema enda väitel loomulikult. Klubi jne on Onana selja taga ja vaidlustavad mängukeelu aga see kõik on lihtsalt nii ebareaalne ja korraga! Näen juba vaimusilmas ette, mis moraaliga toimuma hakkab...

May god help us!
    Kujutage ette, et see kõik oleks juhtunud kuskil Eesti tippklubis. Milline ilkumine siis oleks peale hakanud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Päris korralik ebaprofessionaalsuse hunnik on kogunenud siin ühes ajas ühes kohas.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Ma ei saa aru, mis toimub?!?
    1. Haller unustati lisada EL mängude nimekirja ja ta jätab vahele terve EL kampaania. UEFA ei ole nōus Hallerit nimekirja lisama. A j u v a b a debiilsus!
    2. Tundub, et Promes vōib jääda Ajaxi kuna Spartak tahab lepingusse klauslit, mis süüdimōistva otsuse korral vabastab neid rahalistest kohustustest Promesi osas.
    3. Promesi asemel on juba toodud Idrissi.
    4. Brobbey lōi noa selga

JA 5. TÄNA TEATAS UEFA, et Onana saab 12 kuulise mängukeelu seoses dopingu kasutamisega!?!? Sōnatuks vōtab...Kasutas oma naisele väljakirjutatud tabletti, halva enesetunde vastu. No tema enda väitel loomulikult. Klubi jne on Onana selja taga ja vaidlustavad mängukeelu aga see kõik on lihtsalt nii ebareaalne ja korraga! Näen juba vaimusilmas ette, mis moraaliga toimuma hakkab...

May god help us!

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Natuke uudiseid.

Mino Raiola ja Brobbey on siis nüüd ametlikult teatanud, et Brobbey lahkub klubist suvel. Ultimate nuga selga on veel see, et ta lahkub tasuta. Overmars ütles, et tegi kõik, mis teha andis, et Brobeast jääks. Mingu siis nühkigu kellegi teise pinki. Käivad jutud, et sakslaste MuruPallimängud on juba tema ümber tiirutamas. Saab Kluivertiga seal muljetada.

Üks murettekitav infokild on veel kahjuks. Nimelt tundub, et on võimalik, et keegi Ajaxi ametnikest on unustanud Halleri Euroopa liiga mängude nimekirja lisada. Kui jah, siis on see küll üks äärmiselt kahetsusväärne juhtum. Lille vastu minu meelest oleme niigi juba underdogid.

Jaanuari kuu hakklihamasin oli üllatavalt positiivne. PSV vastu raskest seisust viik, Huntelaari lahkumismängus võimsad emotsioonid 1-3 võdumängus Twente vastu, De Topperis 1-0 võit Feyenoordi üle, vaevaline 1-2 võit Fortuuna vastu, 3-1 võit relegatsioonitsoonis oleva Willem II vastu (83min olime veel 1-1 viigis) ning kõige üllatavam tulemus minu jaoks, võõrsil AZ kottimine lausa 0-3. Kui nii vaadata ja ära unustada, millised need mängud reaalsuses olid (v.a. AZ mäng), siis tundub, et suur samm tiitli kaitsmise poole on tehtud! Hup hup Ajax! Veebruarikuus ootab meid Utrecht, Herakles, Sparta ja PSV. Viimasega kohtume siis seekord võõrsil.

Ja siis on veel see:

Edit: Update. Ajax tunnistas, et nendepoolse vea tōttu Haller Euroopa liigas ei mängi.... F...k
    Lisatud failid

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Oussama Idrissi tuli laenulepinguga meile juuni kuuni. Väljaostu vōimalust ei ole. Peaks siis lappima Promesist jäetud augu... kuigi viimane kuhugile läinud veel ei ole.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Peale tänast supper nädalavahetust (ajax vs az ja lazio vs atalanta) peab ennemalt kaineks saama.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied

On ikka kangutamine need viimased mängud. Kangutatakse ja kangutatakse aga võit kuidagi ikkagi tuleb. Täna alustasime natuke nagu lootes, et võit kukub iseenesest sülle. Timber alustas Schuursi asemel ja Promes oli Tadici asemel äärel. Mõlemad eelmainitud ei teinud tegelikult halba mängu. Eriti Timber on aina rohkem jätmas suurepärase keskkaitsja muljet. Promes ka täna ei olnud halb. Võimalusi ainult ei suudetud luua esimesel poolajal. Kauglöögid peamiselt Antony poolt olid need, mis jäid meelde. Ja muidugi Halleri latt peale mida Timber seisis 2m kaugusel sisuliselt tühja värava ees. Oli vaja ükskõik millise kehaosaga pall värava poole saata ja oleks esimene olemas olnud aga Klaassen, ma ei tea kas inertsist või millest iganes, otsustas Timberi eest läbi joosta. Viimane arvas, et Klaassen proovib ise ja jäi hämmingusse, kui eks kapten pallist lihtsalt mõõda jooksis ning võimalus luhtus.
    Teisel poolajal toodi Promesi asemele Tadic ja kohe hakkas paremaid võimalusi tilkuma. Esimene koll tuli nurgalöögi olukorrast, kus Haller võitis peapalli, suunas selle Alvarezile, kes omakorda assistis Klaassenit, kes tegi vaese mehe "kääre" ja sai jala valgeks. Head emotsioonid ei kestnud kaua. Willem II mehed ühe harva nähtud rünnaku jooksul otsustasid kehastuda prime Barcelonaks ning tegid sellise tiki taka kombinatsiooni, et Blind, kes magas oma mehe läbijooksu täielikult maha, andis alla juba enne seda, kui vastaste söödukombinatsioon alguse sai ning Pavlidis tegi lihtsa, kuid ilusa 1-1 tabloole. Peale seda olin valmis juba magama minema vaikselt patja nuttes, kuid Ten Hag tegi käigu, mis hiljem selgus, et oli geniaalne. Oletasin, et tuuakse sisse Lassina Traore, kuid petareener otsustas hoopis lepinguga pipardava BroBeast-i kasuks. Jälle oli Haller tegelikult see, kes ehitas väravavõimaluse, triblades paarist mehest mõõda ja sõõtes Tadicile, kes omakorda saatis tsenderduse kasti, kus ootas mängu esimest või teist puudet tegev Brobbey ning suunas palli ilusti võrku 83ndal minutil. Koorem kukkus õlgadelt ja õhus oli tunnet, et täna saab siiski rahulikult magada. 4 minutit hiljem assistis Brobbey Tadicit, kes tegi mano-o-mano väravavahiga seisuks juba 3-1, mis tegelikult, oleme ausad, ei ole üldse aus Willem II suhtes. Eriti nende väravavahi, kes tegi vahepeal selliseid tõrjeid, et Lev Jašin ise oleks uhkust tundnud.
    Kokkuvõtvalt võib õelda, et kohustuslikud 3p on võetud ja lõpuks saab tabelitipus natuke kergemalt hingata, sest vahe lähima jäliaja PSV-ga on 4p. Järgmine vastane on AZ võõrsil. Ja ega PSV-gi kergem vastane ei ole, sest nemad reisivad Rotterdami Feyenoordile külla.
    P.S. Terve selle aja, mil Haller on Ajaxis olnud olen juurelnud, et keda ta mulle meenutab oma mängustiili poolest. Täna tuli meelede keda. Nimelt Karsten Jankerit. Pikk kolge, kes oli aeglane aga kes domineeris vastaste kastis. Võibolla ainus vahe Halleriga on see, et Haller on pisut tehnilisem
    P.S. vol 2 Tagli on igas teises mängus lõhkise näoga
    Lisatud failid

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Kui toortõlget teha, siis inglastel on ka Läänesink, Must Bassein, Uus Kindlus jne.
    Inglismaal on ka Neitsinaha nimeline klubi (linn, täpsemalt)

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Mul läks nüüd umbes 15 minutit aega, et aru saada, mis meeskond on MuruPallimängud. Vōtsin Bundesliga tabeli ette ja avastasin, et seal tōesti on taoline nimi. RasenBallsport Leipzig, tavaliselt lühendiga RB Leipzig. Lahe värk... nagu brittidel on maksabassein.
    Pole tänu väärt, 15 minutit hästi kulutatud.
    Aga jah kuna neil keelati RedBulli kasutamine, siis nad ise tulid sellise moodustisega lagedale kunagi.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Tōsi

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Mul läks nüüd umbes 15 minutit aega, et aru saada, mis meeskond on MuruPallimängud. Vōtsin Bundesliga tabeli ette ja avastasin, et seal tōesti on taoline nimi. RasenBallsport Leipzig, tavaliselt lühendiga RB Leipzig. Lahe värk... nagu brittidel on maksabassein.
    Kui toortõlget teha, siis inglastel on ka Läänesink, Must Bassein, Uus Kindlus jne.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied

Leave a comment:

Töötlen...