Heracles 0-2 Ajax
Heracles võõrsil on olnud meie kirstunael pikka aega. 2 järjestikust 1-0 kaotust ja üks 1-1 viik enne seda ja nüüd lõpuks Ten Hag saab oma esimese!!!! võidu Heraclese üle nende staadionil. Kui vaadata väravale löökide arvu siis Heraclesel oli neid lausa 14 Ajaxi 7 vastu, kuid kui mängu vaadata siis küll ei saanud aru kust need löögid tulid. Jah Heraclesel olid head 2 võimalust aga midagi erilist teha ei suudetud. Stekelenburg tegi vist ainult ühe tõrje. Väravad lõid siis Klaassen Halleri assistist ja Haller Klaasseni assistist
. Kindlasti peab mainima, et tegelikult ehitas mõlemad väravad meie kapten Tadic. Vana pole enne meiega liitumist oma karjääri jooksul midagi võitnud, kuid nüüd juba on hõbedat kapis ja loodan, et see aasta tuleb lisa
See oli Ajaxile esimene 5 järjestikust võitu liigas uuel aastal, aastast 1973!! Keeruline lause aga, kui neid statistika asju vaadata siis ma ikka imestan. Mulle tundus, et Ajax oli kehv...või õigemini näitas sitta mängu alatasa, kuid tegelikult peab ju tunnistama, et kõik on A+! Oleme super vormis ning see, mis klubi ümber toimub on meeskonna rohkem kokku liitnud pigem. Super! Haller on olnud võimas. Täna 3-s eredivisie võrav pluss persetäis assiste. Klaasseni toomisesse suhtusin ka liiga skeptiliselt aga ta on olnud eluvormis. Kudus sai minuteid ja selle üle on ainult hea meel. Veel, mis teeb tuju heaks on see, kui mees nagu Neres saab alustada ja tema asemel on tuua platsile top vormis Antony. Ehk siis hea vahetatakse ülihea veastu! Oleme nüüd 6 punkti ees lähimast jälitajast PSV-st, kes ei suutnud Den Haagi võita täna ja meil on mäng veel varuks! 8 järjestikust võitu kõigi võistluste peale!
Ma ise lootsin, et Onana koha võtab endale noor Kjiell Scherpen, kuid tundub, et Ten Hag eelistab kogenud Stekelenburgi. Saan temast aru.
Tõrvatilgaks meepotis on siis endiselt see, et järgmine vastane on prantsuse liiga võidu eest võitlev Lille ja ma olen suhteliselt kindel, et selles paaris oleme me seekord underdogid. Pluss Haller vaatab kogu üritust tribüünidelt. Kuradi feil of the century...loodan, et see tüüp, kes unustas excelis linnukese panna sai kinga.
Teine tilk tõrva on muidugi Promes. Tundub, et Spartak juba väga ei loodagi tema peale.
Lõpetuseks, Ajaxi juhatus tahab saada Arena suurimaks aktsionäriks ehk staadioni omanikuks. Tervitan seda mõtet. Praegu ei saa Ajax oma sponsoreid seal reklaamida ning näiteks toitlustamisest saadud tulult ei teeni nad midagi.
Mis seal ikka.... ilusat pühapäeva!

Leave a comment: