Täna oli vaatamisvõimalusi minul kaks. Kas Juve-Lazio või Ajax-Emmen ja kuigi Juve-Lazio oli suurema kaliibriga mäng ennustasin õigesti ning valisin mängu millel oli suurem võimalus heatujuliselt lõppeda. Lazio tulemus mingit rõõmu ei pakkunud...
Suhteliselt sirge jalaga võttis Ajax kodustaadionil oma seisuga 5-0.
Mängu MOTM-iks valiti "the Hunter" Huntelaar,kelle nimele jäi kaks väravat. Ausaltõeldes ma ei tea kas kuskil on mingi kirjutamata reegel,et see kes lööb palju väravaid või värava saab MOTM.iks sest minu jaoks oli täna väljakul kindlalt parim Hakim Ziyech,kes oli ka esimese ning teise värava eeltöötajaks. Jagas täpseid sööte ning löi teravaid olukordi. Augusti lõpp läheneb ja iga päevaga ma unistan aina enam,et ehk mees siiski jätkab ajaxis vähemalt jaanuarini.
Ka suve parim ost Dusan Tadic sai jala valgeks.
Õhtu väikeseks ebaõnnestujaks oli Van De Beek,kellest oli näha,et ta tahtis väga oma väravat aga kogu aeg jäi nibin nabin puudu. Soola haavale raputas Bijil. Van de Beek pääses 1-1 väravavahiga ainult selleks,et näha kuidas Bijil tema jalge vahelt palli omaväravasse suunab. Chin up Van de Beek
Halb päev oli Daley Blindil,kes jäi paaril korral aeglaseks ning kaotas palle.
Kokkuvõttes korralik kodumäng Amsterdami poistelt.
Teisipäeval Kiievi Dünamo!
Suhteliselt sirge jalaga võttis Ajax kodustaadionil oma seisuga 5-0.
Mängu MOTM-iks valiti "the Hunter" Huntelaar,kelle nimele jäi kaks väravat. Ausaltõeldes ma ei tea kas kuskil on mingi kirjutamata reegel,et see kes lööb palju väravaid või värava saab MOTM.iks sest minu jaoks oli täna väljakul kindlalt parim Hakim Ziyech,kes oli ka esimese ning teise värava eeltöötajaks. Jagas täpseid sööte ning löi teravaid olukordi. Augusti lõpp läheneb ja iga päevaga ma unistan aina enam,et ehk mees siiski jätkab ajaxis vähemalt jaanuarini.
Ka suve parim ost Dusan Tadic sai jala valgeks.
Õhtu väikeseks ebaõnnestujaks oli Van De Beek,kellest oli näha,et ta tahtis väga oma väravat aga kogu aeg jäi nibin nabin puudu. Soola haavale raputas Bijil. Van de Beek pääses 1-1 väravavahiga ainult selleks,et näha kuidas Bijil tema jalge vahelt palli omaväravasse suunab. Chin up Van de Beek
Halb päev oli Daley Blindil,kes jäi paaril korral aeglaseks ning kaotas palle.
Kokkuvõttes korralik kodumäng Amsterdami poistelt.
Teisipäeval Kiievi Dünamo!
Kommentaar