Fortuna Sittard 0-5 Ajax
Imelikult tihe mängugraafik hollandi liiga kohta. Mängust endast palju rääkida ei ole, sest Fortuna liigitub sinna Cambuuri tugevusklassi ja kahjuks on Hollandi liigas vahe esimeste satside ja viimaste vahel päris üüratu. Seda peegeldab sageli ka seis.
See on siis parim väravate vahe, mis Ajaxil olnud on peale 6 mängu eredivisies. Väravaid löödud 27, endale lastud see õnnetu Twente lõpuminutite viigikoll.
Mängu kunn oli kapten Tadic. 1 värav 2 assisti. Mazraoui sai taas jala valgeks ja ta on ikka väga hästi oma vigastuspausilt naasnud. kaitsja kohta juba 3 väravat ja 2 assisti. Ma arvasin, et Rench on ta kindlalt pingile mänginud aga mees tõusis tuhast! Kiidan! Taas oli täpne Berghuis. Ilmselgelt sobib talle vigastatud Klaasseni koht palju paremini, kui Antony positsioon. Võitlus algkoosseisu kohtade pärast on mõnusalt tihe. Oma hooaja eredivisie debüüdi sai kirja Kudus. Ja noor poiss realiseeris kohe Tadici söödu väravaks.Enne seda skooris ka jong ajaxi ridades. Püsiks ta ainult terve oleks meil igale positsioonile samaväärsed vahetusmehed. Viienda pani vastaste võrku puhkuselt naasnud Tagliafico. Hea üllatus oli ka see, et Schuurs sai alustada. Timber oli pingil. Schuursilt hea mäng. Haller küll väravat ei saanud, kuid assisti sai ikka kirja. Nii ka Blind.
Vaatan siin seise... uskumatud numbrid ikka vs Nijemegen 5-0 vs Twente 1-1 vs Vitesse 5-0 vs Zwolle 2-0 vs Sporting 5-1 vs cambuur 9-0 vs fortuna 5-0!!! 5 on teema...
Järgmisena kaks kodumängu. Eredivisies alati ebamugav Groningen ja CL-is Besiktas. hup hup Ajax.
P.S. Minu särgi kohta endiselt 0 infot. Nagu foorumites lugenud olen, pole ma ainuke. Jutud liiguvad, et pannakse teele alles jaanuaris
Imelikult tihe mängugraafik hollandi liiga kohta. Mängust endast palju rääkida ei ole, sest Fortuna liigitub sinna Cambuuri tugevusklassi ja kahjuks on Hollandi liigas vahe esimeste satside ja viimaste vahel päris üüratu. Seda peegeldab sageli ka seis.
See on siis parim väravate vahe, mis Ajaxil olnud on peale 6 mängu eredivisies. Väravaid löödud 27, endale lastud see õnnetu Twente lõpuminutite viigikoll.
Mängu kunn oli kapten Tadic. 1 värav 2 assisti. Mazraoui sai taas jala valgeks ja ta on ikka väga hästi oma vigastuspausilt naasnud. kaitsja kohta juba 3 väravat ja 2 assisti. Ma arvasin, et Rench on ta kindlalt pingile mänginud aga mees tõusis tuhast! Kiidan! Taas oli täpne Berghuis. Ilmselgelt sobib talle vigastatud Klaasseni koht palju paremini, kui Antony positsioon. Võitlus algkoosseisu kohtade pärast on mõnusalt tihe. Oma hooaja eredivisie debüüdi sai kirja Kudus. Ja noor poiss realiseeris kohe Tadici söödu väravaks.Enne seda skooris ka jong ajaxi ridades. Püsiks ta ainult terve oleks meil igale positsioonile samaväärsed vahetusmehed. Viienda pani vastaste võrku puhkuselt naasnud Tagliafico. Hea üllatus oli ka see, et Schuurs sai alustada. Timber oli pingil. Schuursilt hea mäng. Haller küll väravat ei saanud, kuid assisti sai ikka kirja. Nii ka Blind.
Vaatan siin seise... uskumatud numbrid ikka vs Nijemegen 5-0 vs Twente 1-1 vs Vitesse 5-0 vs Zwolle 2-0 vs Sporting 5-1 vs cambuur 9-0 vs fortuna 5-0!!! 5 on teema...
Järgmisena kaks kodumängu. Eredivisies alati ebamugav Groningen ja CL-is Besiktas. hup hup Ajax.
P.S. Minu särgi kohta endiselt 0 infot. Nagu foorumites lugenud olen, pole ma ainuke. Jutud liiguvad, et pannakse teele alles jaanuaris
Ju ta oma lähiaja väravad kõik Sportingu võrku ära tagus. Mazraouil olid täna jalad väga sõlmes...samuti raiskas paar head võimalust. Aga muidugi heastas osaliselt kõik selle ilusa viimase väravaga. Otse õhust võrku. Tehniline sooritus. Antony samamoodi esimesel poolajal ei saanud kuidagi raami aga teisel pani ilusa mammu kastist väljast. Kuigi tõele au andes ma olin korraks kindel, et VAR võtab värava ära sest minule tundus, et Martinez tegi enne seda päris koleda vea. Aga ei võetud ära
. Esimese lõi Berghuisi tsenderdusest Alvarez peaga sisse. Hääletasin väga vastakate tunnetega seekordseks king of the matchiks Berghuisi. Esimesel poolajal oli tõesti hea. Teisel poolajal olid kõik ühtviisi head
Blindil oli üks õnnestunumaid päevi. Istus seal Tagliafico koha peal, kes on taandatud pingile ja sai hästi hakkama. Daramy tuli sisse ja raiskas 1 1le olukorra, kuid siiski jättis väga sümpaatse mulje. Üldse kuradi mõnus on vaadata jalkat, kui tead, et pingilt tulevad mehed ei ole mitte samm tagasi vaid mõnel juhul isegi samm edasi (kui just mingit Labyadi ei hakata sisse vahetama, siis on samm keskaega). Klaassen sai mõned minutid peale vigastust ja tundus ka täitsa kõbus. Võibolla oli Gravenberchil selline...keskmisest kehvem päev. Mees hakkab kuidagi ära kaduma. Remkol polnud üldse sittagi teha. Ei tule meeldegi kust see Groningen oma ainsa raami löögi kirja sai. Raami löökidest rääkides siis meie rivaal PSV suutis Willem II-le kaotada, kusjuures Willemil oli ka ainult 1 raami löök aga kaotati 2-1
Kuigi hooaeg on veel väga algusjärgus, aga ei näe küll kedagi, kes Ajaxit suudaks reaalselt ohustada. PSV olnuks ainus jõud, kuid nädalaga on kaotatud kuus punkti ja meeskond on rumala treeneri juhtimisvigade tõttu täielikus kriisis ning arad klubijuhid ei julge teda lahti lasta.
Senimaani aga- puhas nauding!

Kommentaar