320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Otsustasin kohe peale mängu mitte postitada, et ei risustaks oma sõimuga foorumit. Täna olen maha rahunenud ja tõden, et...ah ma ei teagi mida ma tõden. Ilmselt jõudis mulle kohale, et Ajax ongi sitt. Kaitse on 0, täiesti 0! Kaasa arvatud Bassey,Timber ja Passveer + meie "tactical genius" peatreener. Olukordade realiseerimine meie vastu on midagi muinasjutu raamatust. Tasub lihtsalt üle poole piiri tulla, kui me kord või paar mängu jooksul seda lubame ja korras. Võtame võrgust välja. Eile oli ka..., kurat ma ei või...Saate aru Vitesse värav oli nagu kuradi venelaste kaitseliin Ukrainas. Ainult pommitati. 34, ma kordan, K O L M K Ü M M E N D N E L I, pealelööki!! See värav oleks pidanud olema nagu Šveitsi juust. Millised võimalused raisati!! Ma pidin silmad peast välja kratsima seda paska vaadates! Kudus posti, Berghuis latti, Blind latti, Brobbey posti... Bergwijn 1-1 väravavahiga ei saa TAAS hakkama. Kudus 100% võimalus sihi ainult raami, ei kurat täiest jõust oksakohaga taevasse. Coinsesao hiilgav vabanemine liinide taha, väravavaht seisab nagu post, LÖÖ PEALE...ei ta söödab...mees on üksi väravavahiga ja ta söödab....ja kuhu veel söödab?! Kuradi karup...e. Ühesõnaga sellist..."mängu", sellise hulga võimaluste raiskamist on küll varem olnud aga kurat mitte sellises koguses. Ehk siis Ajax ongi sitt...nii ründes kui kaitses. See sai mulle selgeks...punavalged prillid kukkusid eest. Vitesse suutis 10 lööki teha neist 8 raami. Ehk siis raami lööke oli samapalju kui meil . Palli valdamine 71 vs 29. Huumor. ETH oleks võinud ikka Timberi endale saada ja Martinez meile jääda. Esimese esitused enne MM-i tekitavad küsimuse, kas ta ikka platsile saab. Bassey ka sellised lapselikud eksimused...hea, et enne lõppu Passveer päästis hea tõrjega. Muus osas on Passveer see hooaeg vist rohkem väravast välja noppinud, kui tõrjeid teinud. Ja veel...Blindiga koos peab KINDLALT pingile saatma ka Bergwijni. See mees...lihtsalt uskumatu, kuidas ta lühikese ajaga alla on käinud. Tadic tagasi tema äärele ja Coinsesao paremale ning vaataks, mis siis saab. Ainus hea, mis eilsest mängust kaasa võtta on, et Lucca lõi teist mängu järjest sisse. Pikk kolge nagu ta on sai peaga võrku suunatud.

    Kui midagi meeste vormis ei muutu, siis Union sõidab meist EL-is üle nagu Napoli.

    Tabelis hetkel 2 kohal punktiga liidrist maas, kuid peale tänast Feyenoordi mängu on lootus kolmandaks langeda. Happy days.

    Edit: Siia on paslik lisada, et viimasest 12-st (!!!!) mängust on saadud vaid 4 võitu ja 2 viiki...
    Peale Vitesse mängu vilistati Schreuder fännide poolt välja. Ajaxi juhtkond on aga seisukohal, et Schreuder vajab aega ning ei plaani teda veel välja visata. Lisaks tõi juhtkond välja, et tunneb ka endal süüd säärase olukorra pärast (no shit) viidates sellele, et Schreuderile lubati, et Antony ja Martinez jäävad ning suvel blokeeriti ka ostud, mida peatreener palus (Ziyech ja Benfica väravavaht Odysseus). See muidugi ei seleta, miks tehti mingeid paanika diile nagu Florian Grilltch ja Lucas Ocampos, keda pole lihtsalt vaja ning kelle tasemega polegi midagi teha. Mõlemad vegeteerivad pingil ning saavad aegajalt paar minutit enne mängu lõppu platsil käija.

    Kommentaar


      Emmen 3-3 Ajax

      Jah...läksime 1-3 ette. 2 väravat Taylorilt ja 1 Bergwijnilt. Teisel poolajal juhtus mingi...ma ei tea. Bassey sai vigastada ja sisse toodi Blind. Jutud liiguvad, et Blindil on Schreuderiga kohutavad suhted ning meeskonna mürgitamisega tegeleb just Blind. Van Der Vaart läks isegi niikaugele, et ütles, et Blind mängis meelega kohutavalt lootuses, et Schreuder siis lahti lastaks. Ma ei tea...Igatahes Blindi tulekuga väljakule kukkus kaitse kokku! Üldse terve mäng võttis järsku sellise pöörde, et aju keeldus uskumast, mida silmad nägid. Lõpuvile kõlades kajas staadionil Ajaxi ultrate kisa, mis nõudsid Schreuderi pead. Rasked ajad...
      Kuidas Blind ja Timber nende viimaste esituste najal veel koondisesse nopiti...

      Kommentaar


        Mohamed Ihhataren vahistati süüdistatuna ähvardamises. Peale Promesi noa kangelastegusi järgmine vend politsei huviorbiidis. Keda ähvardas, miks ähvardas ei tea.

        Kommentaar


          Daley Blindi leping lõpetati mõlemapoolsel kokkuleppel. Blind ei mahtunud enam Schreuderi plaanidesse ja eriti ärritas teda, kui ühes mängus Wijndali vigastada saades toodi platsile mitte tema vaid Rench. Saan aru temast aga minu meelest igati õige otsus. Edu temale edaspidiseks. Ilmselt siirdub Overmarsi juurde Royal Antwerpenisse.

          Edit: Ka papa Blind keeldus klubi juhtorganitega liitumast.

          Kommentaar


            Blind üllatuspommina hoopis Bayernisse…et….kui tema probleem Ajaxis oli pingile jäämine, mis oli ka igati ōigustatud vaadates tema esitusi, siis Bayernis ma oleks väga väga üllatunud, kui ta pōhirivistusse pääseks. Aga noh… ju Bayerni pink on paremini tasustatud.

            Kommentaar


              NEC 1-1 Ajax

              New year same shit. Esimest korda peale 2012 aasta novembrit on Ajax liigas võiduta 4 mängu järjest (1 kaotus 3 viiki). Täna oli küll palju puudujaid haigusega (Bergwijn,Berghuis ja Kudus näiteks) aga see ei olnud mingi vabandus. Brobbey ja Taylor mängisid über sitalt. Coinsesao oli meie parim...andke poisile põhikoht! Igatahes, mis vahepeal Blindi kohta selgunud on võib olla ka tänase viigiga seotud. Nimelt peale ühte sitalt mängitud poolaega riietusruumis olevat Schreuder tulnud ja õelnud, et kõik on pask ning küsinud siis meeste käest, et mis te arvate kuidas me mängima peaks, mille peale Blind oli õelnud "seda pead sina meile ütlema". Ja sealt sai alguse riid. Siinkohal, kuigi Blind oli tõesti sitt on tema jutus siiski iva sees. Schreuder on mõtetu lont. Praeguseks teab seda juba Blind, meeskond ja fännid. Ainukesed, kes Schreuderit veel toetavad (olukorras, kus tal ei ole enam meeste ees autoriteeti) on juhtkond...kui kauaks? Loodan, et varsti saab ta sule sappa. Tema geniaalne idee oli tulla NEC-i vastu teisel poolajal KAITSMA! Ja kohe alguses saime sisse...Schreuder OUT!

              Muudes uudistes Ajax ostis 10 milkuga Villarealist Geronimo Rulli.

              P.S. Cillessen, meie vana esinumber tegi paar super tõrjet täna NEC-i eest. Ja ka Lasse Schöne oli tubli. Nende üle hea meel

              Aga üldiselt...Tadic võiks meil nüüd mängiv treener olla. Sai täna jälle assisti Klaasseni väravale kirja. Tubli vana.

              Kommentaar


                Bekkeris ilmetu 0-2 võit Den Bosch-i üle. Väravad Kenneth Taylor ja penaltist Tadic. MOTM Coinsesao. Viimane on minu meelest juba kindlalt põhikoha vääriline mees. Järgmine vastane selles sarjas on kraad kõrgema tasemega Twente. Geronimo Rulli tegi oma debüüdi. Ise oli oma nullimängu üle õnnelik aga ega erilist ohtu polnudki.
                Muudes uudistes loodetakse veel tuua üks kaitsja, kuna Ahmetcan Kaplan on jälle pikalt vigane. Valituks on praegu siis Marseille mees Leonardo Balerdi.
                Blindi saaga ajal selgus, et meeskond tahtis kohtuda Van der Sariga, kuid too leidis, et mingit kohtumist mängijatega vaja pole ning andis mõista, et Schreuder on kunn.

                EDIT: Unustasin NEC mängu kohta mainida, et loomulikult nagu traditsioon ette näeb oli nende värav AINUKE raami löök terve 95 minuti jooksul See ajab juba naerma

                Kommentaar


                  Ajax 0-0 Twente

                  Twentelt 24 pealelööki. Ajax terve teise poolaja 10kesi ja esimest korda 38 mängu jooksul ei suudetud skoorida. Schreuder paneb ikka imestama...täiesti uskumatu. Rench mängib mitmendat mängu järjest keskkaitses, kus ta on ilmselgelt täiesti kasutu mees. Bassey on vasak äär ja Wijndal istub pingil. Ja Kudus istub pingil. Sõnad saavad otsa...Esimesed 7 minutit ja Twente tabas meil mõlemat posti ning oli juba ka 1 vs 1 väravavahiga. Rullilt eredivisie debüüt ja kuidas see 0 tema selja taga püsis teab ainult fortuuna. Siis taas 1 vs 1 olukord ja Rench tõmbab maha Wolfsvinkeli viimase mehe veaga. Punane. Tõele au andes mängis Ajax 10kesi palju sümpaatsemalt, kui 11 vs 11. Tayloril oli isegi suurepärane võimalus koll lüüa aga ta raiskab väga palju. Noh tegelikult terve meeskond raiskab igas mängus palju. Bassey oli kohati hiilgav, siis jälle sellised lapsikud valesöödud ja arusaamatud asjad. Mul hakkavad need Bassey prillid eest kukkuma juba ning kahtlustan, et ainuke mõistlik suvine ost oli Coinsesao ja ehk ka wijndal, kui ta mängida saaks. Bergwijn on kustunud. Julm transformatsioon ikka. Meeskond on täiesti ebastabiilne ja mis positsioonile keegi mängima pannakse on ka iga mängu eel üllatus. Schreuder on midagi riietusruumis kardinaalselt perse keeranud. Mis veel hullem järgmine vastane on ju Feyenoord vöörsil... mis näopeks sealt tulla võib. Võibolla oleks see siis ka Schreuderi lõpp. Sel juhul ei ole halba ilma heata. 4 mängu järjest võiduta, ei parandan 5 mängu nüüd järjest võiduta. Sellist asja pole ma mälus sorides isegi ei mäleta kohe...hea, et konverentsi liiga loodi. On lootust veel euroopas pallida ika järgmine aasta.

                  Kommentaar


                    Feyenoord 1-1 Ajax

                    Niisiis...6 mängu võiduta ja viies viik järjest. Tabelis alles 5ndad. Ei mäletagi, kas olen sellist asja näinud hooaja sellises staadiumis. Ma tõsiselt arvan, et see võis olla Schreuderile viimane mäng, sest kuigi statistilised näitajad olid suht võrdsed, siis platsil tundus igatpidi parem kodupunt. Ka viigivärav tuli üliharvast pealelöögist Klaasseni poolt. Niipalju praaki tehakse meie omade poolt, et vägisi on tunne, et nad meelega ei tahagi võita. Saaks ainult Schreuderist lahti... Ei tea...riietusruumis on endiselt midagi väga mäda. Bassey jooksis täna nii nagu tal oleks telliskivid jalas. Mitmel puhul oli hea võimalus läbi sööta aga söödud olid ebatäpsed. BerghuisI pallikaotus viis esimese väravani Rulli selja taha. Kaunis löök muidugi aga kaitse... Teisest küljest ei saa kõike Schreuderi kaela veeretada. Nagu ta ise ütles, siis lubati temale, et suvel lahkub max 3-4 mängijat aga lõpuks läks 13! Ja asemikud on ikka tõsiselt alla lati jooksmas.
                    Blindi Klaasseni vahel oli mingi sõnelus. Klaassen oli kuskil õelnud, et Blind oli solvunud, et fännid teda maha kisasid ning, et Blind unustab kõik need korrad, kui fännid tema nime eufoorias kordasid. Blind seepeale ütles, et pole õige ajada Ajaxi fännid tema vastu ja, et ta lahkus puhtalt Schreuderi pärast, kes tegi temast lausa 4nda valiku. Ühesõnaga "vaprad ja ilusad".
                    Ei aga liidrist 5 punkti maas arvestades viimast 6 mängu polegi tegelt veel kõige suurem katastroof. Ehk saaks veel ühe kaitsja tuua. Jutud liiguvad, et Balerdi Marseillest, kuid need on vist vaibunud juba. Kudus peaks meile ikka jääma hooaja lõpuni.

                    Jääme ootama paremaid aegu.

                    Edit: Ma ei tea miks ma kirjutasin, et Blindi ja Klaasseni vahel oli sõnavahetus, sest tegelikuses oli see Blindi ja Huntelaari vahel..

                    Kommentaar


                      Peeti kriisikoosolek, kus nagu arvata oli jäi Schreuder esialgu ametisse. Talle antakse abiks veel üks abitreener. Selgus, et suurem osa klubi mängijad on väljendanud rahulolematust abitreeneri ja treeneriga. Ehk, et kadunud on usaldus nende vastu. Mängijate poolelt olid kõige valjemaad Tadic ja Berghuis. Ja sellele vaatamata Schreuder jäi ametisse . Järgmised 4 liigamängu toimuvad teise poole satside vastu ja kui seal peaks kasvõi 1 libastumine tulema on AS minek.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
                        Peeti kriisikoosolek, kus nagu arvata oli jäi Schreuder esialgu ametisse. Talle antakse abiks veel üks abitreener. Selgus, et suurem osa klubi mängijad on väljendanud rahulolematust abitreeneri ja treeneriga. Ehk, et kadunud on usaldus nende vastu. Mängijate poolelt olid kõige valjemaad Tadic ja Berghuis. Ja sellele vaatamata Schreuder jäi ametisse . Järgmised 4 liigamängu toimuvad teise poole satside vastu ja kui seal peaks kasvõi 1 libastumine tulema on AS minek.
                        see ei ole enam isegi peatreeneri kaasus, moned rundajad peavad tosiselt hakkama motlema, miks nad jalgpalliga tegelevad. vahin hetkel lives ja jaada volendami vastu taha selliste olukordade peale.. ma laseks paaril mehel paar nadalat duublis mangida ja jargi moelda. ulme.

                        Kommentaar


                          Alfred Schreuder ja Ajax on ajalugu.

                          Ajax 1-1 Volendam

                          Uus peatreener….jutud käivad,et Peter Bosz. Teised jutud, et keegi välismaalt.

                          7 mängu vōiduta 6 järjestikust viiki… jah mitte ainult Schreuder vaid terve meeskond peab peeglisse vaatama, sest Ajax peaks ka varumeestega Volendami kotti panema. Siiski peatreener vastutab selle eest, mis riietusruumis on toimunud ning sisekliima täieliku varisemise eest. Fuck Schreuder.

                          Kommentaar


                            HALLELUUJA!

                            Excelsior 1-4 Ajax


                            Esimest korda peale eelmise aasta 22 oktoobrit oli Ajax võidukas Eredivisies! See on eelmise võiduta rekordi kordamine. Samas ma ei taha olla negatiivne, kuid veel seisul 1-2 tundus, et pigem saab Excelsior siit võidu kätte kui meie kolmanda. Mainin siis kohe ära, et uue treeneriga on segased lood. Petareenerit veel leitud pole. Tundus, et tehti paanika pakkumisi, kellest ambitsioonikam oli Zlatko Dalic. Veel uuriti, kas Jaap Stam oleks huvitatud abitreeneri kohast jne kuid mõlemad keeldusid. Viimased nimed, mida ma kuulnud olen on Marcelo Bielsa (päris hea variant minu meelest), Van Gaal (EI!), Luis Enrique (vaevalt, et ta tahaks ja ega mina ka väga ei sooviks), Bosz (nii ja naa. Suht kinga saanud igaltpoolt aga tunneb Ajaxit) aga tema vaevalt tuleb niikaua kui Van der Sar klubis. Kõige kindlamas kõneviisis olevat esimene variant peatreeneriks endine River Plate peatreener Marcela Gallardo, kes 9 aastaga võitis 14 karikat, kaasa arvatud Copa Libertadore 2x. Minu meelest kõigist ettevisatud nimedest kõige huvitavam praegu. Aga senimaani kui meil peatreenerit pole on selles ametis John Heitinga, kes saab ajutise ametikõrgenduse Jong Ajaxist. Ma ei tea...muidugi ma kogu hingest loodan, et klubi kasvandik ja staar õnnestub igas mõttes, kuid Jong Ajaxi mängud pole küll viimasel ajal olnud midagi mida näha tahaks.
                            Esimesel poolajal oli mäng endiselt selline mõtetu palliveeretamine ja pallikaotamine nagu Schreuderi ajal. Iga vastaste kontra oli nii ohtlik, et võttis silmad vett jooksma. Vastased tabasid ka 2 korda posti ja Rulli tegi paar head tõrjet. Nii, et ülemäära positiivne veel kõik ei olnud. Täna parim oli Tadic, kes viis Ajaxi penaltipunktist ette. Karistusalas tõmmati maha Bergwijn ja igaksjuhuks, kui selle eest poleks veel penaltit saadud tõmmati kohe järgi maha ka Klaassen. Tadic pani palli ülemisse paremasse nurka ja Heitinga interim periood sai positiivse alguse. Seda siis hetkeni kui Excelsior suutis ühe kauni tsenderduse anda kaugemasse posti, kus seal uhkes üksinduses Yaakoubi peaga palli võrku suunas. Väravaolukord algas sellest, et Timber andis oma lödijalgadega ebatäpse söödu (mul on üldse tunne tema mänge vaadates, et Timber tundus hea, sest Martinez oli lihtsalt hullult hea). Siinkohal mainin, et Heitinga julge otsus oli Bassey pingile lükata ja Wijndalile võimalus anda, kuid konkreetses olukorras ei katnud Wijndal oma meest ja nii tekkisid flashbackid viimasele 7-le võiduta mängule. Õnneks avapoolaja viimasel minutil andis Tadic ilusa söödu karistusalas Klaassenile, kes meid 1-2 taas ette viis. Peale pausi kuni 60nda minutini oli nagu eelpool mainisin, pigem tunne, et siit võib vabalt kotte saada veel. Kuid mängu murdepunktiks osutus Kuduse kaunis löök karistusala äärest. Pall lendas postist sisse ja 1-3 ning sellest hetkest oli Excelsior murtud. Edasi oli vana hea Ajax. I-le pani täpi Rench, kes keerutas palli kauni löögiga ristnurka ja 1-4.
                            Mis ma oskan kosta...Ma ei ole täiesti veendunud, et Heitinga veel valmis on tüüri üle võtma. Eriti vaadates mängu kuni 60nda minutini. Kuid positiivne, et mõned mehed olid nagu ümbersündinud. Bergwijn triblas jooksis ja möllas nagu hooaja alguses ja üldse terve meeskond tundus palju palju võitluslikum, tasakaalus...Ehk, et ma ei tea, kas Heitinga suutis neile süstida positiivsust või üksi fakt, et Schreuder ei ole enam peatreener aga midagi oli selles meeskonnas täna teistmoodi, kui viimased 7 mängu. Mis mulle veel meeldis oli Heitinga julge otsus Bassey, Brobbey ja Sanches pingile jätta. Bassey vahetati sisse alles seisul 1-3 Berghuisi vastu ja kohe esimese puutega oleks äärepealt vastastele värava kinkinud. Vana on liimist lahti viimasel ajal. Brobbey pole ammu enam midagi ründes teha suutnud ja Sanches on küll hea, siis jälle alla arvestuse....Igatahes TUBLI JOHN HEITINGA!

                            Tabelis tõusime koha võrra neljandale reale. Punktiga ees on PSV. Sealt omakorda 4 punkti edasi AZ ja liider Feyenoord jääb meist 5 punktiga ette. 5 punkti ja pool hooaega ees. Pole veel katastroof! Järgmine vastane Cambuur kodus. Mainin ka selle ära, et siiamaani pole me sel hooajal ühtegi "suurt" võita suutnud. Parim tulemus oligi Feyenoordi vastu saadud 1-1 viik aga suurte käest oleme ainult pähe saanud. Nii, et tabeli lõppu kuuluvate meeskondade üle on nüüdsest ainult kindlaid võite vaja, et enesekindlust juurde saada.

                            Muudes uudistesYouri Regeer keeldus laenule minemast Emmenisse. Seevastu Jay Gorter läks laenule Šotimaale Aberdeeni. Ei tulnud tema loodetud läbimurret esindusmeeskonda. Paljuski selle kohutava esituse tõttu, mida ta näitas superkarikas, kus kinkis PSV-le kaks väravat.

                            Kommentaar


                              Marcela Gallardo keeldus Ajaxit juhendamast ja Boszile ettepanekut ei tehtudki, sest Van der Sar-il on temaga mingi kana kitkuda. Nii on siis asi ametlik, et hooaja lõpuni juhendab Ajaxit John Heitinga. Ei taha ette halada aga sisetunne ütleb, et see on vale otsus. Samas, kui teisi variante pole, siis polegi midagi teha. Kogu südamest soovin edu Johnile ja tema abitreeneritele. Loodan, et minu sisetunne petab mind.

                              Muudes uudistes on selgunud, et meie armas kapten, kellel on leping lausa peale mängijakarjääri lõppu Ajaxi treenerite tiimiga liitumiseks ning kes on korduvalt õelnud, kui äge ja unistuste klubi ja maailma parim Ajax temale on oli minemas AS Romasse jaanuaris. Mineku käkkis ära ainult see, et Zaniolo otsustas Romasse jääda. Veidi valus on... Pole päris see Fuck you level, mis Berghuis Feyenoordi fännidele tegi (vana ju lubas, et kui üldse on klubi maailmas kuhu ta kindlasti ei lähe, siis see on Ajax) aga siiski on Tadici reputatsioon fännide seas kõva tagasilöögi saanud.

                              Heitinga avaldas, miks Brobbey pingile jäeti Excelsiori vastu. Brobbey ei pingutavat treeningutel ja on jala sirgeks lasknud. Seda on tema hiljutistest mängudest näha ka. Sama probleem olevat olnud Owen Wijndalil, kes arvas, et tuleb AZ-st ja sammub kohe põhisse. Aga Wijndal olevat ennast nüüd kätte võtnud ja annab 110% sestap alustas ka Bassey ees eelmine kord.

                              Kommentaar


                                Cambuur 0-5 Ajax

                                John Heitinga juhendamisel teine mäng ja võit. Mängupilt on palju palju rõõmsam ja meenutas paremaid aegu. Siiski vastane oli Cambuur nii, et mingeid järeldusi, et nüüd oleme mudast väljas ma küll ennatlikult tegema ei hakka. Mul on tunne, et mõne tõsisema satsi vastu laguneb see Heitinga 10 ründaja taktika juppideks. Igatahes kordan, et meestel tundub olevat riietusruumis palju parem õhkkond. Naerdi, trikitati, patsutati õlale. Kõik nii nagu peab. Heitinga tegi siis sellise lükke, et Bergwijn mängib vasakus ääres ning Tadic on meil puhas ründaja ees. Parem äär Kudus (Fifa 23 on Kudus overall 88 fun fact). Brobbey on taas pingile langenud ja pean tõdema, et Tadic ründajana vähemalt on väravad tulema hakanud. Täna lõi siis Tadic meie esimese ehk võttis pinged maha. Teise värava jaoks tegi Berghuisile eeltöö ära. Berghuisist sai täna MOTM 2 värava ja ühe assistiga. Brobbey sai ka 15 minutit kirja, kui vahetas Tadici välja. Selle 15 minutiga ta jõudis koksida 2 väravat ja ehk andis lotust, et nüüd ta on peaga jälle mängu juures ning tulevik on helgem. Veel koosseisust. Bassey on nüüd kindlalt pingipoiss. Tema asemel eelistatakse Wijndali. Keskkaitses Timber ja olude sunnil Edson Alvarez (Alvarezt, kes on tegelikult poolkaitsja, usaldatakse ennem keskkaitsjaks kui Basseyd ehk teisisõnu Basseyt ei usaldata enam üldse). Tundub, et 20 milkut Rangersi mehe eest on praegu küll üks suve halvemaid oste (kuigi minu meelest on Bassey keskkaitses väga hea). Parem äärekaitsja on Heitinga all Rench. Sanchesil pole siiani Heitinga juhendamisel asja olnud platsile. Poolikud siis Berghuis, Taylor, Klaassen. Esimesed kaks mängu toimis igatahes...aga jah...Excelsior ja Cambuur ei ole mingid näitajad. Ma ise eelistaks Kudust näha Taylori asemel poolikuna ja paremal äärel Coinsesaod.
                                Igatahes vaatasin ka Feyenoord PSV tulist andmist. Ajaxi seisukohalt oli viik parim tulemus. Nii jäime punktiga PSV-st ette kolmandaks ja esikoht on ka löögiulatuses 3punkti kaugusel. Vahepeal veel 1p ees meist AZ teisel kohal. Tiitliheitlus see aasta siiani on vinge.
                                Järgmine vastane on kraad tugevam kirjade järgi, kui Heitinga 2 esimest mängu. Nimelt Twente. Eks seal näha ole, kas väravasadu jätkub. Siis tuleb Waalwijk ning EL-is üliheas hoos olev Unioni Berlin. Arvan, et EL-is me see aasta küll isegi sellest esimesest vastasest kaugemale ei jõua kahjuks.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X