320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inter Miami

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    Täpselt kuus nädalat pärast oma Miami debüüti jõudis Messi lõpuks ka MLS-is oma esimese etteasteni. Loomulikult lõppes see väravaga, Joel Lindpere endises pühamus ja puha. Interi esimene võit liigas pärast 13. maid. Selle toel tõusti idakonverentsis eelviimasele kohale. Playoffide kohale konkureerimiseks on vaja 11-punktiline vahe tasa teha. Ei ole kindlasti võimatu, kui mõni mees kaarlöökidega sööte jagab ja Messi muudkui skoorib.

    Kommentaar


      #17
      Messi trennis Leonardo Campanale sellise asja õpetanud. #MessiAjastu esimesest kaotusest see küll ei päästnud - võõrsil saadi Atlantalt 2:5. Tõsi, tulevane kaheksakordne Ballon d'Ori võitja ise jättis matši vahele. Tegu juhuslikult Miami esimese mänguga pärast Messi saabumist, mis peeti kunstmurul. Messi ise öelnud, et tal pole vahet, kus mängib, koheneb kõigega, aga teatud küsimusi on see siiski tekitanud.

      Konstateerime ka fakti, et wild card ringi pilet ja Interi võimalik playoffi pääs hetkeseisuga kuue punkti kaugusel.

      Kommentaar


        #18
        Paha lugu - Interi playoffide lootused kustusid läinud ööl koos koduse 0:1 kaotusega tabeliliidrile Cincinnatile. Messi oli vigastusest tagasi ja tegi pingi pealt kaasa 35 minutit, aga pidi Ameerikas esmakordselt kaotajana väljakult lahkuma. Messita peetud kuuest liigakohtumisest teenis Inter ainult ühe võidu ja viis punkti.

        Kommentaar

        Working...
        X