Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

go manu ja barca ... )))) manu ryndepauer on ikke ylekõige

Kommentaar

Manu ründepaar võib ju kena välja näha ,aga kui me räägime effektiivsusest, siis korralike kaitseliinide vastu on ta ikka päris olematu väärtusega.MAnu võti peitub peale Cole-Yorke paari müümist üha rohkem keskväljal.Kuigi üksiku persoonina on viimase aastate ründajatest Niistelroji kindlalt parim.Ta liikumine pallita on nii hea ,et ta suudab pea alati ära lüüa mängudes ,kus MAnul on territoriaalne ülekaal ja see tuleb realiseerida.Aga võrdses mängus kipivad ta eelised kaduma - ta ei ole nii võimas ja nii agressiivne kui vaja ,et ilma keskliini abita väravaid lüüa.Kogu jutus lähtun viimasest 0-0 mängust BAyerniga.Keskväli oli surve all ja ei saanud palju mõelda ja Niistelroji ei saanud ühteg korralikku võimalust.Isegi poolkorraliku mitte.

Kommentaar

Orginally posted by Aramis

Manu ründepaar võib ju kena välja näha ,aga kui me räägime effektiivsusest, siis korralike kaitseliinide vastu on ta ikka päris olematu väärtusega.MAnu võti peitub peale Cole-Yorke paari müümist üha rohkem keskväljal.Kuigi üksiku persoonina on viimase aastate ründajatest Niistelroji kindlalt parim.Ta liikumine pallita on nii hea ,et ta suudab pea alati ära lüüa mängudes ,kus MAnul on territoriaalne ülekaal ja see tuleb realiseerida.Aga võrdses mängus kipivad ta eelised kaduma - ta ei ole nii võimas ja nii agressiivne kui vaja ,et ilma keskliini abita väravaid lüüa.Kogu jutus lähtun viimasest 0-0 mängust BAyerniga.Keskväli oli surve all ja ei saanud palju mõelda ja Niistelroji ei saanud ühteg korralikku võimalust.Isegi poolkorraliku mitte.
        Yorke küll ikka veel ManUs passib, pole teda müüdud veel kuhugi . Muus osa jutuga nõus. Kui poolkaitse suudab domineerida ja vastase karistusala juures söödukest veeretada, pole vastastel võimalust. Kui aga poolikud peavad palli hankimiseks sügavamale kaitsetsooni minema, tekib probleeme. Sellisel juhul läheb üldjuhul pika palli tagumiseks, mis siiski tavaliselt edu ei too. Pealegi pole Veron harjunud eriti kaitses mängima ning palli uuesti oma valdusesse saamisega läheb rohkem aega.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Yorke jah tõesti vaid "passib" seal.See on üle mõistuse imelik ,kuidas sellised tunnustatud ründajad äkki pingipoisteks langesid.Arusaamatu lugu - ma pole küll mingi neegripoiste fänn, aga see paar oli minu silmis väga effektiivne.

Kommentaar

TO:INCE

Ära üle paku, olin kindel, et Liverpool võidab halvemal korral oleks ehk 2:1 olnud aga 2:0....Normaaaaaaaaaaaalne

Kommentaar

Orginally posted by Ertai

Ära üle paku, olin kindel, et Liverpool võidab halvemal korral oleks ehk 2:1 olnud aga 2:0....Normaaaaaaaaaaaalne
              Tagantjärgi tarkus on täppisteadus

Kommentaar

Ma ei tea ,mis segast te nüüd siin pexate ,aga praeguseks on kõik selge.Ja Inglismaa jalgpallibuumile Pooli edasisaamisega astus kõrvale ka Saksamaa jalgpallibuum Bayeri alagrupivõidu järel.Eks ole sealgi rahvas tüdinenud kahest superklubist,kes kogu aeg võidavad.Ja minul isiklikult poleks midagi selle vastu kui need neli satsi suudavad Hispaania kolmikule koha kätte näidata.

Kommentaar

Olen põhimõtteliselt ja alati Inglise klubide poolt Euroopas, aga Arsenal on sellest veendumusest kinnipidamise sel hooajal ikka pagana keeruliseks teinud. Tehniliselt muidugi hea, aga ikka kuidagi hingetu ja ebasümpaatne mäng. Ei vaimusta mind. *pooli fännilt imelik kuulda võib-olla, aga ManU sümpatiseerib siinkirjutajale hoopis rohkem. Eilne mäng muidugi oli lõpuks tähtsusetu, aga jällegi oleks mehed nagu mingi udu sees liikunud. Ja täna lubab Wenger järgmisel hooajal CL-i ära võita. Tuttav jutt...sel mehel juba enesekindlusest puudust ei tule...
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kes kellega käib?

Teen Dieteri postist copy-paste ka siia ,et kõik näeks mis seis on momendil;
                    Seega on võimalikud paarid -
                    Bayern-Real/Bayer/Barcelona
                    Bayer - Bayern/Panathinaikos/Liverpool
                    Real - Bayern/Liverpool/Deportivo
                    Barcelona - Bayern/Panathinaikos/Deportivo
                    ManU - Panathinaikos/Deportivo/Liverpool
                    Panathinaikos - Bayer/ManU/Barcelona
                    Deportivo - Real/Barca/ManU
                    Liverpool - ManU/Real/Bayer

Kommentaar

Teen Dieteri postist copy-paste ka siia ,et kõik näeks mis seis on momendil;
                      Seega on võimalikud paarid -
                      Bayern-Real/Bayer/Barcelona
                      Bayer - Bayern/Panathinaikos/Liverpool
                      Real - Bayern/Liverpool/Deportivo
                      Barcelona - Bayern/Panathinaikos/Deportivo
                      ManU - Panathinaikos/Deportivo/Liverpool
                      Panathinaikos - Bayer/ManU/Barcelona
                      Deportivo - Real/Barca/ManU
                      Liverpool - ManU/Real/Bayer
                      [/quote]

Jah sel muidugi on tsipa kergem, kellele Panathinaikos vastu satub. Aga muidu kergeid paare ei tule. Minu pisut masohhistlik soov oleks näha paari Liverpool-Real Madrid. Varem või hiljem tuleb nad ära võita niikuinii
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Mina kohe Reali ei sooviks. Võtaksin ManU, kuna viimastel aegadel on nende vastu mängud õnnestunud. Bayer on aga selline "kahtlane" Saksa meeskond, mine tea mis sealt võib oodata. Ühed inglased nad juba välja puksisid. Kui võimalik, võiks finaalis olla Liverpool - Real.

Kommentaar

. Kui võimalik, võiks finaalis olla Liverpool - Real.

On ikka võimalik. Korraldame. 100.- kassasse palun.
                          memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

klge armis ja jyriöö vms mis ajast ainult ryndajad tähendab'vad ryndepowerit.. ma mõtlesin ikke seda et vaadake palju nad väravaid lahmivad ... loomulikult lyyakse neile sellevõrra ka nac rohkem kui teistele, krt ega ma nyyd nii moroon kah ple onja et miskine ruudi ja ole G. passivad ees siis on parimad ... irw või olete teie :P

Kommentaar

Orginally posted by Devil

klge armis ja jyriöö vms mis ajast ainult ryndajad tähendab'vad ryndepowerit.. ma mõtlesin ikke seda et vaadake palju nad väravaid lahmivad ... loomulikult lyyakse neile sellevõrra ka nac rohkem kui teistele, krt ega ma nyyd nii moroon kah ple onja et miskine ruudi ja ole G. passivad ees siis on parimad ... irw või olete teie :P
                              '

No mitte halligi ei saa aru, mis sa öelda tahad.Vist midagi Manu kohta.Aga mida?...
                              Ma lisan siis oma arvamuse Manu kohta ja seda Meistrite Liigas, mis tähendab võrdsete vastastega mängimist - ebakindel kaitseliin koos ebakindla väravavahiga.Maailma parim nelik keskel kui vaadata ründejõu järgi.Ja ees suurepärased ründajad ,keda võiks võrrelda keskväljaga oma tehnilisusega st ,et nad suudavad kombineerida keskväljameetega võrdselt ja kogu see kuuene punt on hiilgav lühikese söödu mängija.Kogu meeskonnal on hiilgav standardolukordade lahendaja.Ometigi jäävad nad alla nii Realile kui ka Bayernile ,kes on neist ühtlasemalt komplekteeritud ja nii kui antakse surve keskväljale ,siis ei suuda ründajad ilma keskvälja abita hakkama saada ,sest poel piisavalt võimsad ja see ründav poolkaitse liin ei suuda ebakindlat kaitseliini piisavalt toetada, et ära hoida väravat.
                              Momendil on Giggs heas vormis ,aga United vajab ka Bechamit ja Keane 100% vormis ja kaitset toetamas - kui keskväli vastu peab on nad selle aasta võitjad.

Kommentaar

mina pole näinud et nad bayernile eriti alla jäävad, ja reali ei oska kommenteerida... kas 0:0 viik bayerniga tähendab allajäämist ...

Kommentaar

Working...
                                X