See järgnev nüüd üksnes minu arvamus, mis on kujunenud erinevate intervjuude ja muu taustsüsteemi põhjal. Igatahes. Näiteks Götze on elanud Dortmundis alates kuuendast eluaastast, BVB süsteemis mänginud üle kümne aasta. Ta on korduvalt rõhutanud, kui oluline on tema jaoks see linn, klubi, fännid ja perekonnale lähedal mängimine. Alles ühes intervjuus rõhutas, et hetkel ta Dortmundist lahkumisele ei mõtle, kuna tunneb, et Klopp suudab teha arendada paremini kui keegi teine eales suudaks. Samuti tunneb, et tal endal on klubile palju pakkuda. Ta on noor mees, saab suvel alles 21. Tal ei ole mitte kuskile kiiret ja vähemalt mulle on jäänud mulje, et ta on piisavalt tark, et sellest aru saada. Ta pole minu meelest kunagi igavest truudust BVB-le kinnitanud (a´la, et mängib karjääri lõpuni seal) aga mujal on tal aega mängida maa ja ilm kui millalgi peaks tekkima soov. Ja selles olen ma kindel, et kui Götze ise soovib jääda, siis Dortmundil on piisavalt vahendeid, et erinevate kiibitsejate 40 milli tagasi lükata. Götze ustavusse on mul usku igatahes.
Reus ei lahku juba sellepärast, et teda ei ostetud mingiks ühe aasta projektiks endale.
e: Selline Götze isikik side klubiga näiteks Lewal puudub. Kuigi suureks jalgpalluriks sai ka tema just Dortmundis. Aga Lewa on korduvalt ka ise/agendi vahendusel vihjanud,et sooviks ka mujal mängida. See trall on juba pikalt käinud. Kuigi ma ei imestaks ka selle üle, kui ta peaks uue lepingu ikkagi sõlmima (see muidugi üpris vähetõenäoline siiski)
Reus ei lahku juba sellepärast, et teda ei ostetud mingiks ühe aasta projektiks endale.
e: Selline Götze isikik side klubiga näiteks Lewal puudub. Kuigi suureks jalgpalluriks sai ka tema just Dortmundis. Aga Lewa on korduvalt ka ise/agendi vahendusel vihjanud,et sooviks ka mujal mängida. See trall on juba pikalt käinud. Kuigi ma ei imestaks ka selle üle, kui ta peaks uue lepingu ikkagi sõlmima (see muidugi üpris vähetõenäoline siiski)

Kommentaar