Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustUCL mängitakse võrdsete printsiibi alusel aniway. Kui sa oled sitt, sa kaotad ja vastupidi. Ei tasu tonti otsida, seal kus seda ei ole. Seega see häda, kus, barca, real, bayern, on niikuinii üle kõigest on bullshit väide. Maailmas on 3-4 klubi, kes on rikkamad, kui viimased klubid. Aga endiselt, kelle asi see on? Oled mees, sa võidad rahaga või rahata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, selle vastu ma ei vaidlegi. Aga mis point on seda turniiri sügisel vaadata? Ala, et Real mängib Arsenaliga. Noh, et miks? Lõpptulemus on ju teada. Või ükskõik, et kes suurest kolmikust mängib alagrupis ja mis põnevus neis mängudes on? Ja neis alagruppides?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMis reformi sa nüüd eelistad? Maksu or haldus?
NBA moodi superliiga võiks olla, tho.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi eelista kumbagi. Vingun niisama.
NBA moodi superliiga võiks olla, tho.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNBA moodi superliiga võiks olla, tho.
Ja siis kui on suluseis, aga suluseisu järgselt lüüakse ilus värav, siis võiks värava ikka ära lugeda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, selle vastu ma ei vaidlegi. Aga mis point on seda turniiri sügisel vaadata? Ala, et Real mängib Arsenaliga. Noh, et miks? Lõpptulemus on ju teada. Või ükskõik, et kes suurest kolmikust mängib alagrupis ja mis põnevus neis mängudes on? Ja neis alagruppides?
Kommentaar
-
See on nii naeruväärne soigumine a la miks Sõõrumaa on rikas, aga minu vanatädi ei ole ja see on nii kohutavalt ebaõiglane. On jah ebaõiglane, et kõige rikkamad klubid on kosmoses, teised maa peal, aga soigumine ei aita.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMis mõtet on üldse jalgpalli vaadata? Kui sa kummagi poolt ei ole ja sind üldse ei huvita, ära vaata. Mina teen nii juba ammu. Samas las teised vaatavad kui tahavad.
See on nii naeruväärne soigumine a la miks Sõõrumaa on rikas, aga minu vanatädi ei ole ja see on nii kohutavalt ebaõiglane. On jah ebaõiglane, et kõige rikkamad klubid on kosmoses, teised maa peal, aga soigumine ei aita.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEga ma umbes sedamoodi teengi, et hakkan vaatama alles veerandfinaalidest. Ja ma ei soiugi, et nõme, et keegi rikas on. Lihtsalt tõden, et neetult igavaks on läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKipub minema Barca - Real ja Liverpool - Bayern poolfinaalide poole.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Kes on tänase seisuga meistrite liiga väravasöötude kunn? Mind üllatas igaljuhul istmikule - James Milner."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKes on tänase seisuga meistrite liiga väravasöötude kunn? Mind üllatas igaljuhul istmikule - James Milner.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar