Algselt postitas Vapor IV
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustKas mingilt kanalilt Barca - Man Utd mängu kordab kah? Mul on homme tasemetöö ja sooviks varem magama minna.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Kuulge, see tänane pidi ju see "põnev" paar olema. Mul ei ole ammu jalgpallimängu vaadates nii igav olnud. Manu istub umbkaitses ja Barca ei anna põhimõtteliselt ainsatki pikemat söötu - vaid jookseb ikka jälle pea ees sellesse samasse Fergusoni seatud lõksu.
Nojah ok - Ronaldo penalt oli geniaalne sooritus. Aga muidu... muidu kirjutatakse homme jälle kindlasti, et selline just peabki jalgpall olema. Phäh.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Minu arust oli eilne mäng igav ja tänane just põnevam. Barca lükkas küll hästi, aga just see viimane liigutus värava saamiseks oli olematu. Umbkaitses olnud manku oli täna kindel.
Aga igatahes palju põnevam paar kui inglaste omavaheline teineteise ja pika palli alla peksmine. Loodetavasti Barcelona edeneb finaali.
Pean ütlema ka, et mulle on nii eilne kui ka tänane TV6 kommentaar väga meeldnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMa loodan, et vapor pani oma prioriteedid paika ja läks varem magama.
Tegelt ma vaatasin I poolaja ära ja siis läksin magama
Aga tasemetöö sain 4 ,nii et võib rahule jääda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustaga jah 4pack, et manu paneb asja kinni.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustyou have a deal, wank
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAga muidu... muidu kirjutatakse homme jälle kindlasti, et selline just peabki jalgpall olema. Phäh.
The match between Barcelona and Manchester United at Camp Nou on Wednesday night may have ended in a goalless stalemate, but at least it featured players - and coaches - using their brains in an attempt to produce something other than a tussle for physical supremacy. The contrast between the draw in Barcelona and the 1-1 match that preceded it in Liverpool is both instructive and troubling to those who care about preserving such things as variety and nuance within football. The bleakest verdict would be that it showed us the past and the future of the game, although not in that order.
Future of the game my ass. Tore oli jah manku vendi umbkaitses oma mõistust kasutamas vaadata. Ja Barca "mõistuspäraselt imekauneid rünnakusooritusi."
Kolmapäevane mäng oli täielik saast. Näidake mulle parem iga päev Koka-Koolat.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustThe match between Barcelona and Manchester United
0-0 ja penaltist 1-0, peale Kluiverti arusaamatut viibutust karistusalas, kus ta miskipärast käe pikalt välja sirutas, et pallini ulatuda,
(selle vahega, et Ronaldo ei saanud muidugi penaltit sisse, aga kodus on veel shanss)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar