Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustJa kui sa oma ManU vaenulikkuse korraks unustada siis hinda ka ise kainelt eri tabelipooltel mängivate klubide tugevust ja ma usun sa jõuad samle järeldusele, et nelik Liverpool Barcelona Bayern ja Chealsea on tugevam nelikust Porto ManU Villarreal ja Arsenal. Arsenali puhul unusta hetkeks nende kõlav nimi ja meenuta nende selle hooaja vormi
Mina ei usu, et saab midagi nii kindlat väita nagu sina seda teed. ML võitja on harva see meeskond, mille peale kihlveokontorites kõige rohkem panustatakse. Küllap on sellel ka oma põhjus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustroomat ei loositudki välja noh.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustVõrreldes teise tabelipoolega tundub nende võimalik tee finaali tunduvalt tõenäolisem. Loe postitust! Mina pole kedagi saastaks nimetanud. Kasuta oma mõistust ja mõtle kas ühel neljast tippklubist on raskem finaali jõuda või ManU-l kellel on vastased neist siiski pisut nõrgemad. Loomulikult võib ka Manu komistada juba veerandfinaalis, kuid paberil on nad oma tabelipooles teistest selgelt üle. ManU kummardamisest on minupuhul asi kaugel, pigem kummardan ma seda klubi, kes sinu avataril ilutseb. Ja kui sa oma ManU vaenulikkuse korraks unustada siis hinda ka ise kainelt eri tabelipooltel mängivate klubide tugevust ja ma usun sa jõuad samle järeldusele, et nelik Liverpool Barcelona Bayern ja Chealsea on tugevam nelikust Porto ManU Villarreal ja Arsenal. Arsenali puhul unusta hetkeks nende kõlav nimi ja meenuta nende selle hooaja vormi
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTuleta meelde Arsenali tulemusi suureneliku vastu sellel hooajal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustNad pole isegi esinelikus
1 Manchester United 28 20 5 3 49 16 33 65
2 Chelsea 29 18 7 4 49 16 33 61
3 Liverpool 29 17 10 2 49 21 28 61
4 Arsenal 29 14 10 5 45 26 19 52
Ja tuletaks meelde hooaega 2004-05. Liverpool oli Premieris suur õnnetusehunnik. Liiga lõpetati 5. kohal. Aga Meistrite Liigas võeti võit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKodus võit ManU üle ja viik Liverpooliga on head tulemused, muidugi mõlemas mängus olid vastased tunduvalt ründavamaks pooleks ja Arsenalil oli kõvasti õnne, kuid ses osas jah, et loeb resultaat.
shots on target 3-5, corners 2-2.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustJa tuletaks meelde hooaega 2004-05. Liverpool oli Premieris suur õnnetusehunnik. Liiga lõpetati 5. kohal. Aga Meistrite Liigas võeti võit.
Kommentaar
-
Arsenal Liverpool
Shots (on Goal) 6(3) 13(5)
Fouls 15 18
Corner Kicks 2 2
Offsides 0 5
Time of Possession 42% 58%
Yellow Cards 2 3
Red Cards 1 0
Saves 4 2
Arsenal Manchester United
Shots (on Goal) 15(5) 23(6)
Fouls 18 8
Corner Kicks 5 6
Offsides 1 2
Time of Possession 46% 54%
Yellow Cards 3 2
Red Cards 0 0
Saves 5 3
Statistika peegeldab külalismeeskondade survet. Siiski mitte nii palju, kui mäng ise. Eeldatavalt neid mänge ikka kõik näinud. Shermann andesta, et jätsin tähelepanuta, et Arsenal on sümpaatsest Birminghami klubist väravate vahega ette trüginud. Ja Eika lahedus laheduseks, eks sa ju ise nägid, kes millise mänguga edasi pääses! Nägid ilmselt ka alagrupiturniiri(kus Arsenal näitas ainult Porto vastu kodus ja Fenerbache vastu ilusat mängu)... seega mis see lahedus puutub Arsenali tugevusse mina aru ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustArsenal Liverpool
Shots (on Goal) 6(3) 13(5)
Fouls 15 18
Corner Kicks 2 2
Offsides 0 5
Time of Possession 42% 58%
Yellow Cards 2 3
Red Cards 1 0
Saves 4 2
Arsenal Manchester United
Shots (on Goal) 15(5) 23(6)
Fouls 18 8
Corner Kicks 5 6
Offsides 1 2
Time of Possession 46% 54%
Yellow Cards 3 2
Red Cards 0 0
Saves 5 3
Statistika peegeldab külalismeeskondade survet. Siiski mitte nii palju, kui mäng ise. Eeldatavalt neid mänge ikka kõik näinud. Shermann andesta, et jätsin tähelepanuta, et Arsenal on sümpaatsest Birminghami klubist väravate vahega ette trüginud. Ja Eika lahedus laheduseks, eks sa ju ise nägid, kes millise mänguga edasi pääses! Nägid ilmselt ka alagrupiturniiri(kus Arsenal näitas ainult Porto vastu kodus ja Fenerbache vastu ilusat mängu)... seega mis see lahedus puutub Arsenali tugevusse mina aru ei saa.
Ahh minu viga, vaatasin valet statistikat.
Kommentaar
-
Su mälu ei peta sind. Ta saigi, mu statistika näitab samuti seda. Statistika siit http://soccernet.espn.go.com/match?id=243058&cc=5739
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustSu mälu ei peta sind. Ta saigi, mu statistika näitab samuti seda. Statistika siit http://soccernet.espn.go.com/match?id=243058&cc=5739
Kommentaar
-
Algselt postitas Tumba Vaata postitustSaid ikka 2. koha, Barca võitis. Ja aasta oli 05/06
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar