Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Twentel suht mõttetu mängima minna. Bayern sai hea alagrupi, 18 punkti peaks kindel olema.
Kahju, et Auxerre sai üsna tugeva alagrupi, aga noh 2. koht peaks võimalik olema. Bgrupp peaks ka üsna põnev olema. Kahju, et Manu ja Barca said suhteliselt kerged grupid endale.
Aga jah, minu lemmik liigadest ligue1'st ja bundesligast peaks kõik edasi saama alagrupist, kuigi tegelt Auxerre võimalused on suht kahtlased...
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kolmest võimalikust kahte gruppi paigutati itaallased ja sakslased. Ehk tekib sealtkaudu sellesse koefitsendirallisse lisapinget.
Eks selles ole muidugi tõetera sees. Kuid väga palju mittemidagiütlevaid gruppe kipub olema ning vana supi uuesti üles soojendamine (Milan vs. Real Madrid, Barcelona - Rubin) erilist pinget ei paku. Või no, ehk isegi pakub.
Eks selles ole muidugi tõetera sees. Kuid väga palju mittemidagiütlevaid gruppe kipub olema ning vana supi uuesti üles soojendamine (Milan vs. Real Madrid, Barcelona - Rubin) erilist pinget ei paku. Või no, ehk isegi pakub.
Ega isegi eriliselt erutunud pole. Õnneks on uue vürtsina Mourinho vs Allegri, mis võib intriigi toota.
Võinuks ju olla üks Inter, Real Madrid, Schalke, Partizan -stiilis grupp. Mourinho endine vs. praegune tööandja. Raúli saabumine Bernabeule - eepiline. Schalke endine kapten Bordon Gelsenkirschenis. Cluji treeneri Mandorlini naasmine sinimustade kodupessa - huvitavaid aspekte omajagu.
Aga jah, enamjaolt suurte jaoks hakkab turniir alles kevadel korralikult pihta, seejärel kui kohustuslik osa on ära nühitud.
Kui LOKO ja SIBIR täna võidavad, saab Venemaa taas Portugalist ette !
seekord laks teisiti.
tana siiani Maritimo kull kaotas, kuid Sporting jalle voitis ja sai edasi. hiljem mangib ka Porto kodus, kust peaks ka suure toenaosusega lisapunkte rankingusse tulema
Panin eile tähele, et eile Bayern-Roma ülekande alguses näitas Bayerni staadionit väljastpoolt ning pildis oli ka ilusti Allianz Arena silt. Tavaliselt nad ju ei reklaami ei tee ning katavad need kohad kinni. Või on see lubatud?
Tundub, et ka otsakohtunikud on ikkagi inimesed. Üleeile tegi miski kaevur Braga mängijale ninjat, eile võlus Tottenham lambist 3 pennalt välja.. Kuna ma ise ühtegi mängu pole viitsinud vaadata (Euroopa liiga on see õige!), siis pole mul andmeid, kas neist otsakohtunikest üleüldse mingit kasu on olnud seni.
krt kui ma ei eksi siis Moskva omadel loeti tänu neile värav ära,muidu vaevalt oleks joonekohtunik oleks seda näinud
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar