Et oleks anaali raiutud: Inglismaa klubi jõudis parimast Hispaania klubist kaugemale. Huvitav, paljud seda ootasid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
David Alaba, Luiz Gustavo. Holger Badstuber, Terry, Ramires, Branislav Ivanovic and Raul Meireles out.
Põhiküsimus mu meelest see, kas DM paneb Torrese Drogba kõrvale põhisse või mitte.
Mõlemad lähevad teise järgu tagalatega. Ikka vara veel siin ennustada, liigamängudes võib ju ka veel vigastusi olla, ja mingi uudis, et FIFPRO tahab tühistada kaardid ja esitab sellekohase avalduse UEFAle: http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=64315331
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusthetkeseisuga oleks finaali võimalikud algkoosseisud millised?
Bayern:
Neuer
Rafinha - Boateng - Tymoshchuk - Lahm
Schweinsteiger - Kroos
Robben - Müller - Ribery
Gomez
Chelsea:
Cech
Bosingwa - David Luiz - Cahill - Cole
Essien - Mikel
Mata - Lampard - Kalou/Malouda
Drogba
Cahilli ja Van Buyteni vigastuste kohta andmed minul puuduvad, kuid kui näiteks Van Buyten terveks saab siis võib Tymoshchuk keskväljakule Schweini kõrvale liikuda ja Kroos kõrgemale Mülleri asemele. Kui Cahill Chelsea poolelt terveks ei saa, siis ma pakun, et keegi kaitsvatest poolikutest (Essien?) keskväljale liigutatakse.
Algselt postitas Panso Vaata postitustuudis, et FIFPRO tahab tühistada kaardid ja esitab sellekohase avalduse UEFAle: http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=64315331
Kommentaar
-
Essien pigem mängib äärekaitses siis kui Cahill ei saa terveks ja mängitakse Essien--Bos--Luiz--Cole
Ja Tymoshchuki ma küll ei näe seal taga hästi töötamas.
Mind paneb pigem imestama kuidas Bayerni sugusel satsil pole kogenud varukaitsjat keskele, sellist head ma mõtlen, Buyten on paras puujalg.
Teine variant on panna mingi nooruk Breno sinna kuhugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee oleks minu arvates ainuõige otsus. Kõik tahavad ikkagi finaalis mängivate meeskondade parimaid koosseise näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustEssien pigem mängib äärekaitses siis kui Cahill ei saa terveks ja mängitakse Essien--Bos--Luiz--Cole
Ja Tymoshchuki ma küll ei näe seal taga hästi töötamas.
Mind paneb pigem imestama kuidas Bayerni sugusel satsil pole kogenud varukaitsjat keskele, sellist head ma mõtlen, Buyten on paras puujalg.
Teine variant on panna mingi nooruk Breno sinna kuhugi.
Sa vist pole Breno tegudega eriti kursis ja Essieni ma äärekaitses ausalt öeldes ei kujuta ette aga eks Chelsea ja Bayerni fännid teavad/oskavad paremini neid koosseise ennustada.
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsee oleks jabur otsus. kõik tahavad parimaid koosseise näha samamoodi ka poolfinaalides, veerandfinaalides jne. kahelt kollaselt juba luniti see kolme peale.
Kommentaar
-
Eurosport ka oma versiooni koosseisudest pannud ja väike ajalugu mängijate eemale jäämisest: http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/...132122222.html
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSa vist pole Breno tegudega eriti kursis ja Essieni ma äärekaitses ausalt öeldes ei kujuta ette aga eks Chelsea ja Bayerni fännid teavad/oskavad paremini neid koosseise ennustada.
Pool-ja veerandfinaalides nähtigi parimaid koosseise. Miks mitte teha sarnaselt MM-i (ja EM-ile?), et kõik kollased kaardid pärast veerandfinaale tühistatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustMuidugi pole kursis, wiki ütleb, et kaitsja, aga Essien on mänginud RB, seda tean kohe kindlasti, olen näinud mitut mängu kus mängis RB, ka just olude sunnil.
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustMind paneb pigem imestama kuidas Bayerni sugusel satsil pole kogenud varukaitsjat keskele, sellist head ma mõtlen, Buyten on paras puujalg.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPool-ja veerandfinaalides nähtigi parimaid koosseise.
ja põhimõte oli muidugi, et miks peaks finaal eriprivileegid saama? kui pääsed sinna läbi kaartide, siis tuleb karistus kanda samamoodi.
Kommentaar
-
Chelsea võiks Ryan Bertrandi või Sam Hutchinsoni kasutada hoopis.
Karistuste tühistamise osas olen Jasperiga rohkem nõus kui Jasper ise.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMarseille, van Bommel, Xabi Alonso ...
ja põhimõte oli muidugi, et miks peaks finaal eriprivileegid saama? kui pääsed sinna läbi kaartide, siis tuleb karistus kanda samamoodi.
Sest finaali tavaliselt ei jõuta päris iga aasta. Aga jäägu Sulle sinu arvamus. Lihtsalt kurb on, kui eelmistes ringides väga suure panuse meeskonna edenemisse finaali andnud mehed peavad seda (mõnede puhul kergete) kollaste kaartide tõttu platsi kõrvalt vaatama.
Kommentaar
-
see ka päris õige ei ole kui kollaseid kaarte ei arvestataks.
mängud veerand- ja poolfinaalis võivad selle tõttu jõhkramaks minna.
finaal on ühe teekonna lõpp ja sellisena võiks seda käsitledagi.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar