Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

UEFA Karikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Newcastle'i esitus oli tõepoolest muljetavaldav. Tundub, et Dyer on lõpuks vormi jõudnud ja kui Martins suudab rünnakuid nii efektiivselt lõpetada... Kes teab ega see kauaoodatud karikas ometi tunneli lõpus ei sära? Muidugi pikk tee veel käia. Aga ikka tasub suvel samas sarjas Tallinnas käinud meeskonnale kaasa elada. Äkki saab Levadiagi lõpuks öelda: kaotasime sarja võitjatele. Lingike ka 1. poolajast.
    Üks karikas juba tuli ... http://www.uefa.com/competitions/int...id=491963.html
    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
      Tänased uefa cupi 1/8 finaali avakohtumised:

Lens-Leverkusen 2:1
      Haifa Maccabi-Espanyol 0:0
      Newcastle-AZ 4:2
      PSG-Benfica 2:1
      Celta-Werder 0:1
      Sevilla-Sahtar 2:2

Rangers-Osasuna ja Braga-Tottenham käivad hetkel.

Et ülevaated oleks täielikud lisan ka Bundesliiga klubide mängude mkohta, mida vaadatud sai. Leverkusen oli Lensi vastu väga hea. Vastase kordineeritud rünnak tõi küll esimesel poolajal edu, aga ohjad olid selgelt Bayeri käes ja teise poolaja 1-1 oli asjade loomulik käik. Ent siis tulnud penalti ja punane kaar tmitte ning sellele oli lisandumas 3-1 kui Lensi ründaja pea tühja väravat tabada püües oma mängija pihta lõi. Edasi sai Bayer rivid korda ja hoidis 2-1 lõpuni. Piisavalt hea seis, et olla päris kindel Bayeri edasiminekus. Ka nädalavahetusel jätkus ju nende muljetavaldav mäng kui suudeti neli järjestikus võitu saanud Hamburg võõrsil viigile allutada.
      Bremen samal ajal kontrollis mängu Celta Vigo vastu Hispaanias. Võimalusi oli mõelmal, aga siiski sama mis Lensi platsil - kog aeg oli tunda, et saklastel on kõik kontrolli all. Ja siin ei tehtud lollusi ja Klose asmel platsile tulnud Almeida vormistas enne lõppu väravaga ilusa võõrsilvõidu 1-0 Bremenile.

Kommentaar

tana siis koik kodumeeskonnad voitsid oma mangu ning said ka kokkuvottes edasi jargmisesse ringi
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Trade maa - täiegu unustasin selle ürituse!
          Well done Bayer and Werder!!!

Kommentaar

tundub et ukrainlased on nouks votnud see tiitel kinni panna, sest Sevillal tuleb kahjuks kull nuud lakuda seekord tuhjade katega
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
              tundub et ukrainlased on nouks votnud see tiitel kinni panna, sest Sevillal tuleb kahjuks kull nuud lakuda seekord tuhjade katega
              Eksid. VV Palop lööb 30 sekundit enne üleaja lõppu nurgalöögist tulnud tsenderduse kenasti Donetski väravasse. Ja lisaaeg hakkab. Muuseas kel võimalus kaeda, siis DSF näitab mängu.
              Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Eksid. VV Palop lööb 30 sekundit enne üleaja lõppu nurgalöögist tulnud tsenderduse kenasti Donetski väravasse. Ja lisaaeg hakkab. Muuseas kel võimalus kaeda, siis DSF näitab mängu.
                tundub jah, et hetkel on jumal veel hispaanlane
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

tundub jah, et hetkel on jumal veel hispaanlane

Ma arvan, et Sevilla lööb lisaajal värava ja läheb edasi. Nägin teist poolaega katkendlikult kuid nii palju kui saksa kommentaatori jutust aru sain, oli just Andaluusia klubi siiski domineerivam ja Sahtari väravad tulid kontratest, neist esimene Matuzalemi esituses muidugi lausa imeline.

Kommentaar

Ma arvan, et Sevilla lööb lisaajal värava ja läheb edasi. Nägin teist poolaega katkendlikult kuid nii palju kui saksa kommentaatori jutust aru sain, oli just Andaluusia klubi siiski domineerivam ja Sahtari väravad tulid kontratest, neist esimene Matuzalemi esituses muidugi lausa imeline.
                    Ja nii ongi Chevanton lööb 105. minutil 3:2. Tundus vaid aja küsimus kui ukrainlased kolli sisse saavad, sest lisaajal oldi vaid kaitsetegevusega ametis ning Sevilla üks rünnak järgnes teisele.

Kommentaar

nja, ukrainlastel voib ikka hapu tunne olla kui nii pahe saadakse- vastaste varavavaht loob viimasel hetkel kolli ja nuud veel lastakse lisaajal ka endale kommutada. ja viigivarav ju ukrainlasi ka ei paastaks, nuud tuleb kindlalt neil 2 kolli luua. aga noh eks tegelt Hispaania uks liidritest peakski tegelt Ukraina tiimist tugevam reaalselt olema. huviga ootan jargmist hooaega juba, mil veel uks kova sats Hispaaniast peaks CL-s lammutama
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kuradi juhm olen,keerasin pildi peale 85.minutit mujale.

Midfield,kas AZ mängu ka kusagilt näed,seal ka päris intrigeeriv seis.

Kommentaar

Algselt postitas tee vee Vaata postitust

Paraku ei, tean küll kanaleid, mis näitavad mängu, kuid minul nähtavad kanalid seda ei näita, erinevalt ülejäänud 3-st tänasest teisest mängust.

NTV football ja digitalb näitavad AZ-Newcastle mängu, kuid kuna minu satipann pole nendele sattidele suunatud ja ametlikku kaarti ka ei oma, jäävad nad minust vaatamata ja 7e peal mul pead pole, kust türklaste TRT 1 seda üle kannab.

Kommentaar

Algselt postitas tee vee Vaata postitust

selleks vaja vist paris head taldrikut, normkanalid ei naita minu arust. nii et pead vist netistriimiga rahulduma.

aga toesti, hollandlased on lootusetust olukorrast valja tulnud ja nuud juba inglastel vaja rabelema hakata
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

selleks vaja vist paris head taldrikut, normkanalid ei naita minu arust. nii et pead vist netistriimiga rahulduma.

aga toesti, hollandlased on lootusetust olukorrast valja tulnud ja nuud juba inglastel vaja rabelema hakata
                              Taldrik on mul korralik, kuid lihtsalt need kanalid, mis mängu näitavad nagu polsat sport ja ned 3 on piraadikindla koodiga ja CS teenust ei kasuta. NT. hispaanlaste D+ ja sakslaste premiere on ju tükk aega juba vajaliku softi olemasolu laadimisel vabalt nähtavad, kuid paraku ükski selle paketi kanaleist just seda mängu ei näita. Aga pole hullu elab üle. Ainus lootus on, et AZ saab 8 hulka ja siis näitavad mänge ilmselt ka suurem hulk kanaleid.

Kommentaar

Muuseas vahepeal siis lõppes Sevilla-Śahtari mäng hispaanlaste võiduga ning uefa lehe online versioonist lugedes paistab AZ tegevat tõsist tulevärki Newcastle värava all.

Ja Benfica on just läinud PSG vastu juhtima Simao löögist.

Kommentaar

Working...
                                X