Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Karikas
Collapse
X
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustTänased uefa cupi 1/8 finaali avakohtumised:
Lens-Leverkusen 2:1
Haifa Maccabi-Espanyol 0:0
Newcastle-AZ 4:2
PSG-Benfica 2:1
Celta-Werder 0:1
Sevilla-Sahtar 2:2
Rangers-Osasuna ja Braga-Tottenham käivad hetkel.
Et ülevaated oleks täielikud lisan ka Bundesliiga klubide mängude mkohta, mida vaadatud sai. Leverkusen oli Lensi vastu väga hea. Vastase kordineeritud rünnak tõi küll esimesel poolajal edu, aga ohjad olid selgelt Bayeri käes ja teise poolaja 1-1 oli asjade loomulik käik. Ent siis tulnud penalti ja punane kaar tmitte ning sellele oli lisandumas 3-1 kui Lensi ründaja pea tühja väravat tabada püües oma mängija pihta lõi. Edasi sai Bayer rivid korda ja hoidis 2-1 lõpuni. Piisavalt hea seis, et olla päris kindel Bayeri edasiminekus. Ka nädalavahetusel jätkus ju nende muljetavaldav mäng kui suudeti neli järjestikus võitu saanud Hamburg võõrsil viigile allutada.
Bremen samal ajal kontrollis mängu Celta Vigo vastu Hispaanias. Võimalusi oli mõelmal, aga siiski sama mis Lensi platsil - kog aeg oli tunda, et saklastel on kõik kontrolli all. Ja siin ei tehtud lollusi ja Klose asmel platsile tulnud Almeida vormistas enne lõppu väravaga ilusa võõrsilvõidu 1-0 Bremenile.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusttundub et ukrainlased on nouks votnud see tiitel kinni panna, sest Sevillal tuleb kahjuks kull nuud lakuda seekord tuhjade kategaJa lisaaeg hakkab. Muuseas kel võimalus kaeda, siis DSF näitab mängu.
Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustEksid. VV Palop lööb 30 sekundit enne üleaja lõppu nurgalöögist tulnud tsenderduse kenasti Donetski väravasse.Ja lisaaeg hakkab. Muuseas kel võimalus kaeda, siis DSF näitab mängu.
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusttundub jah, et hetkel on jumal veel hispaanlane
Ma arvan, et Sevilla lööb lisaajal värava ja läheb edasi. Nägin teist poolaega katkendlikult kuid nii palju kui saksa kommentaatori jutust aru sain, oli just Andaluusia klubi siiski domineerivam ja Sahtari väravad tulid kontratest, neist esimene Matuzalemi esituses muidugi lausa imeline.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustMa arvan, et Sevilla lööb lisaajal värava ja läheb edasi. Nägin teist poolaega katkendlikult kuid nii palju kui saksa kommentaatori jutust aru sain, oli just Andaluusia klubi siiski domineerivam ja Sahtari väravad tulid kontratest, neist esimene Matuzalemi esituses muidugi lausa imeline.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
nja, ukrainlastel voib ikka hapu tunne olla kui nii pahe saadakse- vastaste varavavaht loob viimasel hetkel kolli ja nuud veel lastakse lisaajal ka endale kommutada. ja viigivarav ju ukrainlasi ka ei paastaks, nuud tuleb kindlalt neil 2 kolli luua. aga noh eks tegelt Hispaania uks liidritest peakski tegelt Ukraina tiimist tugevam reaalselt olema. huviga ootan jargmist hooaega juba, mil veel uks kova sats Hispaaniast peaks CL-s lammutamaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Külaline
Kuradi juhm olen,keerasin pildi peale 85.minutit mujale.
Midfield,kas AZ mängu ka kusagilt näed,seal ka päris intrigeeriv seis.
Kommentaar
-
Algselt postitas tee vee Vaata postitustKuradi juhm olen,keerasin pildi peale 85.minutit mujale.
NTV football ja digitalb näitavad AZ-Newcastle mängu, kuid kuna minu satipann pole nendele sattidele suunatud ja ametlikku kaarti ka ei oma, jäävad nad minust vaatamata ja 7e peal mul pead pole, kust türklaste TRT 1 seda üle kannab.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas tee vee Vaata postitustKuradi juhm olen,keerasin pildi peale 85.minutit mujale.
aga toesti, hollandlased on lootusetust olukorrast valja tulnud ja nuud juba inglastel vaja rabelema hakataCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustselleks vaja vist paris head taldrikut, normkanalid ei naita minu arust. nii et pead vist netistriimiga rahulduma.
aga toesti, hollandlased on lootusetust olukorrast valja tulnud ja nuud juba inglastel vaja rabelema hakataWij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar