No fakk, normaalselt kuskil ei näe, eks peab siis striimi otsima...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Lissaboni SL Benfica
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
See kohtuniku account ütleb ka, et see pole penalti, kuna käemäng oli juhuslik.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Üldiselt ma hakkan vist selle teise poolaja põhjal aru saama, miks telekavaataja Venemaa tiimidesse Euroopas kunagi ei usu. Spartak peaks nagu olema juba paar ametlikku mängu mänginud ja Benficast märksa paremas füüsilises vormis. Ehk teoorias võiks justkui mängu edenedes suruda. Selle asemel tegelevad nad teisel poolajal, noh, ma ei saagi täpselt aru millega.Kommentaar
-
Seal oli kõik selge pärast loosimist.Üldiselt ma hakkan vist selle teise poolaja põhjal aru saama, miks telekavaataja Venemaa tiimidesse Euroopas kunagi ei usu. Spartak peaks nagu olema juba paar ametlikku mängu mänginud ja Benficast märksa paremas füüsilises vormis. Ehk teoorias võiks justkui mängu edenedes suruda. Selle asemel tegelevad nad teisel poolajal, noh, ma ei saagi täpselt aru millega.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Joao Mario oli päris hea. Üllataval kombel tundub, et ka Gilberto on kahe hooaja vahel jalgpalli mängima õpetatud. Vlachodimos Helton Leite asemel väravas ehk tähendab, et ta ei olegi lahkumas ning saab esiväravavahi koha tagasi?
Üldiselt oleks võinud kolmanda ka ära lüüa, aga siit mitte edasi minemine vajaks teises mängus üsna suurt "eneseületust".Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar