320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hollandi jalgpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Operi 2:1 värav Graafschapi vastu oli ikka päris kena. Nagu George Besti kunagine värav juba.

    Kommentaar


      25 voor

      PSV Eindhoven2 - 3SC Heerenveen
      Willem II Tilburg0 - 3Heracles Almelo
      NAC Breda3 - 1Sparta Rotterdam
      Roda Kerkrade3 - 1De Graafschap
      AZ Alkmaar3 - 0FC Groningen
      FC Utrecht0 - 2Ajax Amsterdam
      FC Twente Enschede1 - 0Den Haag
      FC Volendam1 - 1NEC Nijmegen
      Feyenoord Rotterdam2 - 2Vitesse Arnhem

      Liidritest keegi ei komistanud va seni neljandal pügalal olnud PSV, kes samade punktide peal olnud Heerenveenile pidi kodusel Philips Stadionil alla vanduma.

      AZ esituses oli juba tunda juba kerget enesekindlust meistritiitli suunas. Sedavõrd muljetavaldav oli võit Groningeni üle,kes oleks halvimal juhul ka oluliselt suurema kaotusega pidanud leppima, kuid halb realiseerimine eelkõige puna-valgete poolt lubas skoori enam-vähem talutavasse piiri jätta.

      Ajax ja Twente said pärast neljapäevaseid euroopa sarja mänge siiski vajalikud kolm silma kätte, et liidrile mingitki konkurentsi pakkuda.

      Feyenoord seevastu juba sellele hooajale tavapäraselt suutis De Kuipil vaid viigi välja mängida ning üha enam kipun kahtlema, kas nad hooaja lõpuks 8 hulkagi mahuvad, mis teatavasti viimane plats, et saada õigus play-off mängudele europa league viimase pileti tarvis.


      Tabel

      Wij komen terug met de cup in de hands

      Kommentaar


        Algselt postitas midfielder Vaata postitust
        Feyenoord seevastu juba sellele hooajale tavapäraselt suutis De Kuipil vaid viigi välja mängida ning üha enam kipun kahtlema, kas nad hooaja lõpuks 8 hulkagi mahuvad, mis teatavasti viimane plats, et saada õigus play-off mängudele europa league viimase pileti tarvis
        Njah, vahe on üheksa punktini veninud ning sama palju voore on veel järel. Eeldaks äärmiselt võimast lõpuspurti, millesse on üpris raske uskuda. Pigem kaldun arvama, et NEC läheb Utrechtist mööda, kuna on mõnevõrra kvaliteetsem meeskond nii üldpildis. Lisaks Nijmegeni pundil pole ka enam €-mängudega kaasnevat koormust, kuna HSV teatavasti lülitas Mario Beeni hoolealused möödunud neljapäeval auti.

        Kommentaar


          KNVB Bekeris selgusid poolfinalistid

          Eilsed tulemused

          Twente-De Graafschap 1:0 lisaaja viimasel minutil Arnautovici väravast

          Heerenveen-NEC 3:1 Kuigi mänguliselt olid Mario Beeni hoolealused paremad, otsustasid friisi klubi individuaalsed sooritused, kus erilist rolli mängisid kaks uut rootslastest ostu Ingelsten ja Elm, kes vajalikud väravad Nijmegeni võrku tulistasid

          Täna

          Roda-Volendam 2:3 lisaajal . Volendami imeline teekond karikasarjas jätkub ning olles varem Ajaxi konkurentsist paisanud, ollakse nüüd juba finaali lävele jõudmas.

          AZ-NAC 1:2 Siin oli vast suurim üllatus, et alates 13 septembrist nii liigas kui karikasarjas kaotuseta purjetanud Alkmaari sats pidi siis teistkordselt juba sel hooajal NAC-il alla vanduma ja kusjuures sama tulemusega nagu liiga avavoorus 30. augustil.

          EDIT: Poolfinaalpaarid mängud 21 ja 22 aprillil

          Twente-NAC
          Volendam-Heerenveen
          Wij komen terug met de cup in de hands

          Kommentaar


            26 voor

            Sparta Rotterdam0 - 1Willem II Tilburg
            SC Heerenveen2 - 1FC Groningen
            De Graafschap1 - 0Heracles Almelo
            Den Haag1 - 1Ajax Amsterdam
            FC Volendam1 - 0Vitesse Arnhem
            NAC Breda1 - 2Feyenoord Rotterdam
            NEC Nijmegen0 - 1AZ Alkmaar
            Roda Kerkrade0 - 0FC Utrecht
            FC Twente Enschede1 - 1PSV Eindhoven

            Seoses kahe liidrit AZ jälitava satsi- Twente ja Ajaxi punktide kaotusega, rebenes vahe juba 11 silmale.

            Twente sai punkti kätte üleaja kolmandal minutil, kui Isakssonist tagasi põrganud palli lõi mõnelt meetrilt võrku N`Kufo.

            Ajax sai hädise viigi tabeli sabas oleva ADO vastu ning selline esitus erilist optimismi järgmise neljapäeva uefa cupi mängu Marseille vastu just ei sisenda.

            Noorde-Holland derbys sai juba teiskordelt sel hooajal võidu Heerenveen alistades rivaal Groningeni. Ühtlasi ollakse kolmandal kohal olevast Ajaxist maas vaid punktiga ning võitlus CL teise koha eest tihenes veelgi.

            Feyenoord sai karikasarjas poolfinaali jõudnud NAC-ist võõrsil jagu, mis sellel hooaja üldist trendi silmas pidades oli suur õnnestumine.

            Mainimisväärne on ka tabeli senise punase laterna Volendami väärtuslik koduvõit keskmiku Vitesse vastu ning eelviimasel kohal olevast De Graafschapist ollakse vaid punkti kaugusel, kes samuti sai väärtusliku võidu Heracleses üle.

            Tabel

            Wij komen terug met de cup in de hands

            Kommentaar


              kuivõrd eraldi teema "huvitavat ja omapärast Hollandi jalgpallist" puudub, siis peab see siia kõlbama:

              On Monday, De Graafschap's left-back Purrel Fränkel tested positive for marijuana use and was suspended for a month. "I didn't know it was one of the banned substances," he said. "I'm sorry."

              puff the magic dragon, ütleks sellepeale.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

              Kommentaar


                Kena, et ka selliseid inimesi on veel olemas tänapäeva rahajanulises ühiskonnas.

                Kommentaar


                  Teatavasti VVV-Venlos palliv keskväljamees Keisuke Honda (22) on tõusnud nii, käesolevat sajandit kuni mulluseni domineerinud, PSV, kui ka, tänavu hiilgavat vutti esitanud, AZ Alkmaari huviorbiiti. Eelmise hooaja järel imestati Hollandis üsnagi palju, et Honda jäi veel Eerste Divisiesse kukkunud VVV:sse mängima, kuigi jaapanlase kannul oli juba tollal terve trobikond tunduvalt tugevamaid meeskondi. Üllatavalt see tundub juba ainuüksi selleski valguses, kuna VI -nimeline väljaanne ülistas poolkaitsja koguni parimaks Hollandis pallivaks poolkaitsjaks. Noooh....kas just päris nii, kuid fakt on see, et VVV:sse pikemaks ajaks jäädes Honda potensiaal läheks kahtlemata raisku.

                  Kommentaar


                    Bert van Marwijk on valinud esialgse koondise märtsi lõpus ja aprilli alguses toimuvateks MM-kvalifikatsioonimängudeks Šotimaa ja Makedooniaga.


                    Värvavavahid: Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord), Michel Vorm (FC Utrecht)

                    Kaitsjad: Gregory van der Wiel (Ajax), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Edson Braafheid (FC Twente), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), John Heitinga (Atlético Madrid), Joris Mathijsen (HSV), André Ooijer (Blackburn Rovers), Dirk Marcellis (PSV)

                    Poolkaitsjad:
                    Ibrahim Afellay (PSV), Nigel de Jong (Manchester City), Mark van Bommel (Bayern München), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Demy de Zeeuw (AZ).

                    Ründajad:
                    Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Real Madrid), Dirk Kuyt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic)



                    Kaitsjatest rääkides, näib, et hiljuti debüteerinud van der Wiel ja Braafheid on tasapisi murdmas ennast püsivalt koondisesse, mis on iseenesest igatpidi meeldiv, sest kaitseliin tõepoolest on vajanud uut verd. Vananevatest võtmefiguuridest on järel veel van Bronckhorst ja Ooijer, kelle jaoks käesolev valikturniir jääb suure tõenäosusega viimaseks, ning seejärel on marcellistel, vanderwielidel ja braafheididel aeg astuda suuremasse rolli.

                    Samas peab taaskord tõdema, et puurivahtide osakond on momendil üsnagi masendav. Ainuüksi juba seetõttu, et tõenöoliselt väravapostide vahel seisev Stekenburg on vajunud Ajaxis pingile, ning Timmer ega ka Vorm pole sellisel tasemel puurilukud, keda suudaksid täita Hollandi suguse vutiriigi esitõrjuja kriteeriumid.

                    Kommentaar


                      Seda kummalisem on hetkel Ajaxi esipuurivahi koha hõivanud Kenneth Vermeeri eemalejätmine algsest kiiprite selektsioonist.
                      Lõpliku valiku teeb van Marwijk küll 20 märtsil ning olemasolevatest nimedest pudenevad veel neli pallurit.
                      Wij komen terug met de cup in de hands

                      Kommentaar


                        Feyenoord 1-0 PSV Eindhoven

                        Viimastes mängudes pead kergitanud Feyenoord tegi 27. vooru põnevuskohtumises enda koduses "vannis" loputuse Philipsi tehase poiste Meistrite Liiga lootustele.

                        Külalismeeskond PSV võib kaotuses vaid ja ainult ennast süüdistada, sest Mendez ja Lazovic luhtasid eelnevalt kaks kindlana tundunut väravavõimalust, enne kui Leroy Fer tegi nurgalöögist mängu ainukese kolli.

                        Samas tempos jätkades Feyenoord on päris tõsiselt ennast kaheksa hulka murdmas, kui just vigastused taaskord liiga suurde rolli ei ole kerkimas. Tänases mängus nii Henk Timmer, kui ka Jon Dahl Tomasson liitusid patsientide osakonnaga.

                        Kommentaar


                          27 voor

                          FC Groningen2 - 0Roda Kerkrade
                          Vitesse Arnhem0 - 3NAC Breda
                          SC Heerenveen5 - 1Sparta Rotterdam
                          Willem II Tilburg0 - 2FC Twente Enschede
                          Heracles Almelo1 - 1FC Volendam
                          Feyenoord Rotterdam1 - 0PSV Eindhoven
                          Ajax Amsterdam3 - 0De Graafschap
                          Den Haag3 - 0NEC Nijmegen
                          FC Utrecht0 - 1AZ Alkmaar

                          Liidergrupi satsidest võidutsesid kõik.

                          Liidri AZ tänane võit Utrechti üle tähendas ühtlasi ka klubi rekordit, mis pärines viimasest tiitli toonud hooajast 1980/1981 kui oldi liigas kaotuseta 24 mängu järjest. Tänane võit Het Galgenwaardil oli 25 liigamäng ilma kaotuseta. Seega muljetavaldav rekordi löömine.

                          Nii AZ, Twente kui Ajax said vajalikud kolm punkti tabelisse ning hea tõusu najal olev Heerenveen teenis samuti vajalikud punktid, et vähemalt teise CL koha eest veel võitlust pidada. Vahe on Twente-Ajax-Heerenveen vahel kõigest neli silma.

                          Kahe selle hooaja suure ebaõnnestuja PSV ja Feyenoordi heitluses viidi võidupunktid kodustaadionil pallinud Het Legioni arvele. Ühtlasi mõlemad suurklubid on hetke seisuga oma euroopa pileti eest võitlema asumas vaid läbi play-offi. Juhul kui karikasarjas peaks võidutsema NAC või Volendam, saabki selline stsenaarium reealsuseks, kui aga KNVB pokaal rändab Twentele või friisimaale, siis 5 koha omanikul pilet garanteeritud Euroopa Ligasse. Eelkõige peab valitsev meister seda kohta aga hoidma, sest Groningen ja NAC Breda hingavad tihedalt kuklasse.


                          Tabel
                          Wij komen terug met de cup in de hands

                          Kommentaar


                            28 voor

                            De Graafschap2 - 0SC Heerenveen
                            NEC Nijmegen0 - 0Willem II Tilburg
                            PSV Eindhoven2 - 0Vitesse Arnhem
                            Sparta Rotterdam1 - 0Heracles Almelo
                            Roda Kerkrade2 - 0Den Haag
                            AZ Alkmaar0 - 0Feyenoord Rotterdam
                            FC Twente Enschede2 - 1FC Groningen
                            FC Volendam0 - 0FC Utrecht
                            NAC Breda0 - 3Ajax Amsterdam

                            Liider AZ pidi leppima viigiga ning vahe Twentega vähenes üheksale silmale.

                            Ainus komistaja liidergrupist oli Heerenveen, kes mõneti üllatuslikult pidi alla vanduma üleminekumängude eest võitlevale Superboeren-ile.

                            Tabeli lõpus said kõik kolm viimast punkte, kuid ometi paremusjärjestuses see korrektuuri ei teinud ning karikasarjas poolfinaali jõudnud Volendam peab endiselt (nagu suurema osa hooajastki) tabeli jumbot mängima.


                            Tabel

                            Wij komen terug met de cup in de hands

                            Kommentaar


                              Johan Neeskensi ja Dennis Bergkampi juhendatav Nederland B või U-21 kuidas keegi nimetada soovib, haamerdas võõrsil korralikult sakslasi 4:0. Skoorijateks olid Elia (kahel korral), Amrabat ja van Wolfswinkel.

                              Ei tea küll täpselt sakslaste maksimaalse rivistuse kohta, kuid hollandlaste koosseis koosnes täielikult eredivisie palluritest.

                              Teisipäeval kohtutakse kodupinnal Itaalia järelkasvuga.
                              Wij komen terug met de cup in de hands

                              Kommentaar


                                Ja täna A koondiselt 3:0 võit valikmängus śotlaste üle.

                                Igav mäng oli. Üks ei viitsinud ja teisel polnud oskusi. Iseloomustuseks statistika löökidest 16-1, neist väravale 5-0. Stekelenburg ei pidanud kordagi reaalselt sekkuma.

                                Kokkuvõttes vormuski selline harju keskmine skoor-mitte liig napp ega mitte haamerdav skoor.

                                Võrku sahistasid Oranje poolt Huntelaar, van Persie ja penaltist Kuyt.

                                Kolmapäeval kodus Makedoonia vastu siis ehk tulevad need väravad , mis täna paljudest võimalustest realiseerimata jäid.
                                Wij komen terug met de cup in de hands

                                Kommentaar

                                Working...
                                X