Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kuna enamus meeskondi on kaevanduslinnadest ja nende najal ripuvad, siis ei saagi ju hästi rahastatud olla kui pidevalt seal Ukrainas need kaevandused kokku varisevad.
20:45 Basel-Shakhtar RTP 1 Portuguese
TV3 (Danmark) Danish
Antena 3 Spanish
SKY Calcio 5 Italian
NovaSports 4 Hellas Greek
NTV+Sport Russian
Antena 3 Spanish
Sky Sports 2 English
ViaSat Sport 3 Sw;No;Dk;Ro
Rustavi 2 Georgian
Tango TV (Lithuania) Lithuanian
TV3 (Danmark) Danish
Premiere Sport Portal German
B 92 Serbian
Sport 5 (Israel) Hebrew
Sky Sports Interactive English
Art Sport 3 Arabic
Antena 3 Spanish
Oli au jälgida netis seda mängu. Sahtjor oli peal, aga mitte possessioni mõttes. Kontrollis natuke rohkem ja oli värasva lähistel palju ohtlikum. Omas palju enam vääga häid võimalusi. Aga Metallurgil oli ka neid ja nagu eelmisedki nende mängud on näidanud on nad lõpus tugevad ja viik tuli ära.
minujaoks üllatuslik tulemus kuigi ma ise kahjuks mängu ei näinud. ma ennustasin Shakhtarile küll suuremat kaotust kuid see skoor näitab tegelikult milleks need mehed võimelised on. kui keegi teab kust seda mängu tagantjärele vaadata saab, paluks teada anda.
Sahtjor ei ole kehvas vormis. Metallurgiga viik ei olnud selleppärat - Metallurg on lihtsalt hea. seega Barca mäng polnud üllatus minu jaoks. Ega ka Metallisti sujuv esitus täna.
hea idee oli Jadsonit ja Willianit äärtena kasutada.
ja suur aplaus muidugi jällegi Srna-le, kes eeltöö kõikjal ära tegi. Ferna oli kuidagi kahvatu ainult täna.
Kubok Sodružestva turniir XVII Kubok Sodružestva toimub 17.-26. jaanuarini Moskva
A-alagrupp
FK Rubin Kaasan (Venemaa)
FC Ararat Jerevan (Armeenia)
FK Aktobe (Kasahstan)
FK Pahtakor Taškent (Uzbekistan)
B-alagrupp
FK Ashgabad (Türkmenistan)
MTZ-RIPO Minsk (Valgevene)
FK Ekranas Panevežys (Leedu)
Venemaa noortekoondis
C-alagrupp FK Šahtjor Donetsk (Ukraina)
FC Sheriff Moldova (Moldova) FC Levadia Tallinn (Eesti)
Regar-TadAZ Tursunzade (Tadžikistan)
D-alagrupp
FK Inter Bakuu (Aserbaidžaan)
FK Ventspils (Läti)
FK Dordoy-Dinamo Narõn (Kõrgõzstan)
FC Inter Turku (Soome)
mis nüüd saab?
mõlemale juhule tuleb pöialt hoida, et alagrupist edasi saaks, Shakhtarile ma arvan, et see raskusi suuremalt ei valmista. :P
ma ei usu eriti, et Shakhtar seal täispõhikoosseisuga mängib ka, kuid tont seda teab...
mis koosseis see Shakhtar-3 on? igatahes sellise koosseisuga ollakse seal Moskvas turniiril praegu. mingid 15-16 aastased poisid? siis vist isegi Levadial võimalus neid võita. täna ju saadi seal 4-0 pähe Tiraspolilt
mis koosseis see Shakhtar-3 on? igatahes sellise koosseisuga ollakse seal Moskvas turniiril praegu. mingid 15-16 aastased poisid? siis vist isegi Levadial võimalus neid võita. täna ju saadi seal 4-0 pähe Tiraspolilt
Tegemist on Shakhtari farmmeeskonnaga, mis pallib Ukraina teises divisjonis. Nagu meeskonna nimigi vihjab, põhimeeskonna ja farmmeeskonna vahele mahub veel reservmeeskond.
Koosneb põhiliselt veidi alla 20-aastastest, kuid sisse mahub ka mõni andekas 15-16 aastane poisikene.
ei teagi päris täpselt missugune kooseis kohal oli, ei kirjutanud ka konkreetselt kuskil sellest. vaid et duubel oli kohal, seda oli kindlalt teada.
Kommentaar