320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aafrika jalgpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Algselt postitas kasparov Vaata postitust
    1.Miks on välja jäetud Ndri Romaric
    Nüüd on siis selgunud, et jällegi "distsiplinaarsetel põhjustel". Ilmselt juhtus siis midagi 14. ja 19. novembri vahel, sest 14.ndal viimases MM-valikmängus Guineaga oli Romaric kenasti platsil, 19.nda sõprusmängus Saksamaaga ei kuulunud isegi mitte varumeeste hulka. Loodetavasti lepitakse aga varsti ära, ja mõnes mõttes on Romarici jaoks olukord isegi kasulik - kui Zokora on ACN-il, siis seda enam saab ta sel ajal ise Sevilla keskväljal toimetada ja oma headust tõestada.

    Mõni lause siis ka Ghana ässa Sulley Muntari ACN-ilt kõrvalejäämise kohta. Siingi on põhjused novembrikuus ja viimasele MM-valikmängule järgnenud sõprusmängus Angolaga. Nimelt jätsid Muntari, Michael Essien ja Asamoah Gyan väidetavalt kedagi teavitamata sellele mängule minemata, ja said Ghana jalgpalliliidult karistuse: avalik vabandusepalumine peatreenerilt ja 5000 USA dollarit trahvi. Essien ja Gyan leppisid taolise karistusega, Muntari mitte; ja kui koondise peatreener Rajevac isiklikult Milanosse sõitis, et Muntariga näost-näkku kohtuda ja asjad selgeks rääkida, siis Muntari kokkulepitud kohtumisele ei ilmunudki! Nii et Rajevaci juhendatavasse koondisesse Muntaril enam ilmselt kunagi asja pole...
    Vaese serblase jaoks kujunes see Milanos-käik üldse üheks tõeliseks košmaariks: ka Mario Balotelli, kellega ta kohtuda tahtis, et veenda teda Ghana esindamise kasulikkuses, saatis Rajevaci läbi erinevate vahendajate põhi- ja ühemõtteliselt perse.

    Aga üks postiivne uudis ka: Ghana lõppeva aasta parimaks jalgpalluriks on valitud John Pantsil, kes edestas napilt... Sulley Muntarit.

    Kommentaar


      #92
      CIV mängib 4-3-3 ilmselt, aga 4-4-2 mängides saaks Romarici koha Kalouga täita, ehk siis Gervinho ja Drogba ründes, Keita ning Kalou äärtel, Yaya ja Zokora keskpoolikus. Eks ta natuke ründav ole, aga keda neil ikka karta on. Sarnaselt mängiti minu mälu järgi ka eelmine ACN, kui Gervinho asemel oligi vist Dindane või Kone.

      PS: miks Bassong puudub? fantasy footballis tal vigastusesilti küll küljes pole

      Kommentaar


        #93
        Algselt postitas kasparov Vaata postitust

        Aga üks postiivne uudis ka: Ghana lõppeva aasta parimaks jalgpalluriks on valitud John Pantsil, kes edestas napilt... Sulley Muntarit.
        no need Ghana tüübid on ikka eriti idioodid. et Muntari on parem kui Essien?
        Catalunya is not Spain!

        Kommentaar


          #94
          Algselt postitas elevant Vaata postitust
          CIV mängib 4-3-3 ilmselt, aga 4-4-2 mängides saaks Romarici koha Kalouga täita, ehk siis Gervinho ja Drogba ründes, Keita ning Kalou äärtel, Yaya ja Zokora keskpoolikus. Eks ta natuke ründav ole, aga keda neil ikka karta on. Sarnaselt mängiti minu mälu järgi ka eelmine ACN, kui Gervinho asemel oligi vist Dindane või Kone.
          PS: miks Bassong puudub? fantasy footballis tal vigastusesilti küll küljes pole
          Kui siin nüüd Elevandiluuranniku taktikalistesse nüansidesse süveneda, siis tõepoolest, 4-3-3 oleks olnud väga tõenäoline, kui mitte Gervinho poleks nüüd taolisse tsüklisse sattunud:P Siis oleks asi olnud Halihodžici jaoks väga lihtne:
          Barry
          Demel Bamba K.Toure Boka
          Gosso Zokora Y.Toure
          Eboue Drogba Kalou

          Nüüd peab aga vennike kõvasti pead murdma, sest kuidas sa ikka Gervinho pingile jätad?! Variant oleks muidugi Gosso keskelt ära võtta ja G ründesse panna ja 4-4-2 mängida, aga arvestades, kui armas oli Gosso Halihodžicile valikmängudes, siis ma pigem arvan, et nii ei juhtu. Ju siis pannakse ikkagi Eboue kaitsesse (mis ongi minu meelest Eboue jaoks parim paik) ja Gervinho siis sinna paremründajaks. Keita jääb paraku nii ehk naa pingile.

          Aga uurisin natuke CIV-i meediat, ja seal ollakse Romarici eemalejäämise üle ikka väga imestunud. Asi oli siis väidetavalt olnud nii, et pärast viimast valikmängu pidi meeskonnal järgmisel päeval olema pidulik kokkusaamine mingite kohalike rikkuritega. Romaric sinna ei läinud, sõitis hoopis Sevillasse ja teatas sealt, et tal on kallal mingi kõhuhäda. Seepeale Halihodžic vihastanud ja on vihane siiani! CIV meedia arvates piisanuks aga täiesti sellest, et Romaric jäeti kõrvale Saksamaa-sõprusmängust, ning ollakse ka sügavalt mures, et meeskonna sisekliimale ei tule Romarici kõrvalejätmine sugugi kasuks. Nimelt olla seal niigi palju lahkhelisid (meenutagem kasvõi Kalou ja Meite kaklust enne viimast valikmängu).
          Aga mulle üldse tundub, et peaaegu kõigil endisest Jugoslaaviast pärit peatreeneritel (olgu siis jalg- või ka korvpallis) sõidab ikka mingil hetkel katus pea kohalt ära; hakatakse arvama, et ollakse parimad ja eksimatud ja et meeskond on nende, mitte nemad meeskonna jaoks. OK, Rajevaci ja Muntari loost võib veel aru saada, seal on ikka mängija süüdi, aga see Romarici asi on ikka pehmelt öeldes kummaline. Ja kui keegi küsib, miks ma sellest Romaricist nii palju pajatan, siis vastus on lihtne - ta mu lemmikmängija Elevantidest.

          PS Bassongi kohta on selline (pool)ametlik versioon, et kuna ta on viimasel ajal ikkagi pidevalt vigastustega kimpus ja et praegune kaitseliin eesotsas vanameister Rigobert Songiga toimivat Le Gueni meelest väga hästi, siis ei hakata Bassongi praegu pingimeheks kaasa võtma vad lastakse tal Tottenhamiga mängu- ja (loodetavasti) kindluseminuteid koguda.

          Kommentaar


            #95
            Gervinho mittekasutamine oleks küll patt, sest see härra on ikka hetkel hirmsas hoos. Eile põrutas veel kaks väravat ja sellel hooajal on ta juba 11 väravat Prantsusmaa liigas põrutanud plus veel 4 Euroopa Liigas. Kalou on samas suht kahvatu olnud. Kahju ,et Marseille Gervinhot siiski suvel endal ei napsanud.

            Kommentaar


              #96
              Tundub jah , et siiski Gervinho ja Drogba peaksid kindlasti ründes alustama . Bakari aind 2 skoorind see hooaeg .
              iHala Madrid !

              Kommentaar


                #97
                Mali koondis on ACN-iks valmistumas turniiril Kataris, esimeses mängus tuli neil vastu võtta 0:1 kaotus Põhja-Korealt. (Veel osalevad turniiril Iraan ja Katar)

                Mali koondist, mis iseenesest peaks olema väga kõva, on aga viimasel ajal tabanud tõsine vigastustelaine - sellest turniirist (loodetavasti siiski mitte ACN-ist) jääb eemale Seydou Keita; juba varem sai tõsise vigastuse Xerezi poolkaitsja Sidi Yaya Keita; nüüd tabas sama saatus Auxerre´i keskkaitsjat Adama Coulibaly´t ja ka Momo Lamine Sissoko seisukord pole kõige kindlam.

                Kommentaar


                  #98
                  kas eurosport acn'i ka üle kannab nagu varasemalt?

                  Kommentaar


                    #99
                    Kannab küll.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                    Kommentaar


                      Mis te arvate, kasparov & co , kui loksutaks turniiri puudutava vestluse vaikselt siia.

                      Kommentaar


                        Vahepeal on siis juhtunud sellised asjad, et koondise on teatanud
                        Gabon
                        Väravavahid: Didier Ovono Ebang (Le Mans, France), Claude Boris Nguema (Telestars FC), Yves Bitseki Moto (US Bitam)
                        Kaitsjad: Georges Ambourouet (Macedonia Skopje, Macedonia), Erwin Nguema (Coton Sport Garoua, Cameroon), Bruno Ecuele Manga (Angers, France), Ernest Akouassaga (Nantes, France), Arsene do Marcolino (Les Herbiers, France), Moise Brou Apanga (Stade Brest, France), Rodrigue Moudounga (Mangasport)
                        Poolkaitsjad: Jean Stephane Yessi Achi Aman (Mangasport), Alain Djissikadie (TP Mazembe Englebert, DR Congo), Stephane Nguema (Rennes, France), Bruno Zita Mbanangoye (Sivasspor, Turkey), Cedric Moubamba (Dhofar, Oman), Thierry Issiemou (US Monastir, Tunisia), Paul Ulrich Kessany (Istres, France)
                        Ründajad: Daniel Cousin (Hull City, England), Pierre-Emerick Aubameyang (Lille, France), Willy Aubameyang (Eupen, Belgium), Fabrice do Marcolino (Laval, France), Roguy Meye (Ankaraspor, Turkey), Eric Mouloungui (Nice, France).

                        ja ka tiitli-tiitlikaitsja Egiptus
                        Väravavahid: Essam Al-Hadary (Ismaili), Abdul-Wahed Al-Sayed (Zamalek), Mahmoud Aboul-Saoud (Mansoura)
                        Kaitsjad: El-Motassem Salem(Ismaili), Hani Saeid (Zamalek), Wael Gomaa (Ahly), Mahmoud Fathalla(Zamalek), Abdel-Zaher El-Sakaa (Eskasheir, Turkey), Sayed Moawaed (Ahli), Mohamed Abdel-Sahfei (Zamalek), Ahmed Fathi (Ahli), Ahmed El-Mohammadi (Enppi)
                        Poolkaitsjad: Hosni Abd Rabou (Ahly, Dubai), Abdel-Aziz Tawfik (Enppi), Ahmed Hassan (Ahly), Hossam Ghali (El-Nasr, Saudi Arabia), Ahmed Eid Abdel-Malek (Harras El-Hedoud), Mohamed Nagy (Ittihad), Mahmoud Abdel-Razek (Zamalek).
                        Ründajad: Emad Meteib (Ahly), Ahmed Raouf (Enppi), Mohamed Zidan (Brussia Dortmund), Sayed Hamdi (Petrojet).

                        Siin siis mitmeidki olulisi puudujaid. Vigastusega jäävad kõrvale näiteks rahvakunstnik Amr Zaki ja Mohamed Abuoutrika; Ahmed Hossam Mido on samuti lõplikust koosseisust kõrvale jäetud.

                        Ja Ghana on vigastatud John Pantsili asendanud praegu Getafe hingekirja kuuluva Derek Boatengiga.

                        E: Ja sellal kui Angola sai tuupi Eestilt, mängisid Kairos ka Egiptus-Malawi, ning üllatus küll, mäng jäi viiki 1:1.

                        EE: Mali on oma Katari-turniiril saanud esimese võidu, kui tulemusega 2:1 alistati Iraan.

                        Kommentaar


                          Mali
                          Väravavahid: Mahamadou Sidibe (Omonia, Cyprus), Oumar Sissoko (Metz, France), Soumaīla Diakite (Stade Malien)
                          Väljakumängijad: Adama Tamboura (Helsingborg, Sweden), Samba Sow (Lens, France), Bakary Soumare (Boulogne-sur-Mer, France), Souleymane Diamoutene (Bari, Italy), Ousmane Berthe (Jomo Cosmos, South Africa), El Hadj Mahamane Traore (OGC Nice, France), Mahamadou Diarra (Real Madrid, Spain), Seydou Keita (Barcelona, Spain), Frederic Kanoute (Sevilla, Spain), Momo Sissoko (Juventus, Italy), Mamadou Bagayoko (OGC Nice, France), Mamadou Samassa (Valenciennes, France), Abdou Traore (Bordeaux, France), Mamadou Diallo (Le Havre, France), Tenema N'Diaye (Nantes, France), Lassana Fane (El Merreikh, Sudan), Modibo Maigia (Le Mans, France), Bakaye Traore (Nancy, France), Moustapha Yattabare (Clermont, France), Abdoulaye Maiga (Stade Malien)

                          Tuneesia
                          Väravavahid: Ayem Mathlouthi (Etoile du Sahel), Farouk Ben Mustapha (CA Bizertin), Adel Nefzi (Club Africain)
                          Väljakumängijad: Ahmed Akaachi, Souheil Ben Radhia, Ammar Jmel, Ali Nafkha (all Etoile du Sahel), Zouheir Dhaouadi, Bilel Ifaa, Khaled Souissi (all Club Africain), Chaouki Ben Saada (OGC Nice, France), Khelil Chammam, Oussam Darragi, Khaled Korbi, Youssef M'Skani (all Esperance), Amine Chermiti (Ittihad Jeddah, Saudi Arabia), Radhouane Felhi (1860 Munich, Germany), Karim Hagui (Hannover, Germany), Chedi Hammami, Haytheim M'Rabet (both CS Sfaxien), Issam Jomaa (Lens, France), Yassine Mikari (Sochaux, France), Houcine Ragued (Slavia Prague, Czech Republic)

                          Siin kindlasti oluliseks eemalejääjaks Valenciennes´i poolkaitsja Fahid Ben Khalfallah, kes lükanud ise koondisekutse tagasi.

                          Ja vahepeal on toimunud 2 muudatust Burkina Faso koondises: turniiril ei osale Alain Traore ega Aristide Bance (tema on tõsiselt tülli pööranud peatreener Paolo Duartega), kelle asemel on aga kohal Wilfried Sanou (FC Köln) ja Wilfried Benjamin Balima (Sheriff Tiraspol).

                          Kommentaar


                            Kameruni koondis on saanud aga väga ebameeldiva uudise osaliseks - Benoit Assou-Ekotto sai Tottenhami viimases liigamängus säärase vigastuse, mis hoiab teda tükk aega palliplatsidelt eemal. Assou-Ekotto asemele on Kameruni ACN koondisesse kutsutud Augustin "Luupurustaja" Binya, kes praegu mängib klubijalgpalli Šveitsis Neuchatel Xamax´is.

                            Kommentaar


                              Ghana koondisel läheb veel kehvemalt kui Kamerunil - nüüd siis selge, et lisaks Pantsilile jääb vigastuse tõttu turniirilt ikkagi eemale ka teine kaitse tugisammas John Mensah, lisaks ei anna Getafe enam Derek Boatengi (kes pidi algselt Pantsili asendama) vabaks kah ja seega pöörati pilgud taas U-20 sangarite poole - koondisesse kutsuti äsja Udinesega lepingu sõlminud kaitsja Jonathan Mensah ja FcTwente ründaja Ransford Osei. Nüüd on koondises seega 8 U-20 maailmameistrit!
                              Arvestades veel tõsiasja, et Chelsea laseb vigastusest alles taastuva Essieni Angolasse napilt enne turniiri algust ja et Essien üksinda mänge nii ehk naa ära ei tee (mänge teevad ära Essien ja Muntari kaheksesi), siis hakkab mulle üha enam tunduma, et Ghana alagrupist edasi ei pääse.

                              Kommentaar


                                Nigeeria
                                Väravavahid: Vincent Enyeama (Hapoel Tel Aviv, Israel) Bamidele Aiyenugba (Bnei Yehuda, Israel) Austin Ejide (unattached)
                                Kaitsjad: Joseph Yobo (Everton, England), Danny Shittu (Bolton, England) , Obinna Nwaneri and Yusuf Mohammed (both FC Sion, Switzerland) Taye Taiwo (Marseille, France) Elderson Echiejile (Rennes, France), Chidi Odiah (CSKA Moscow, Russia), Onyekachi Apam (Nice, France).
                                Poolkaitsjad: Nwankwo Kanu (Portsmouth, England), John Mikel Obi (Chelsea, England), Dickson Etuhu (Fulham, England) Sani Kaita (Lokomotiv Moscow, Russia) Yusuf Atanda Ayila (Dynamo Kiev, Ukraine), Oluwaseyi George Olofinjana (Hull City, England), Kalu Uche (Almeria, Spain).
                                Ründajad: Yakubu Aiyegbeni (Everton, England), Osaze Odemwingie (Lokomotiv Moscow, Russia), Michael Eneramo (Esperance, Tunisia), Obinna Nsofor (Malaga, Spain), Obafemi Martins (Wolfsburg, Germany).

                                Siin siis oli viimase hetkeni lahtine Obagol Martinsi kaasalöömine, kuid nüüd olevat testid näidanud, et Martins on operatsioonist taastunud ja valmis Angolas täie jõuga kaasa lööma. See aga tähendas seda, et - mõistus, tule koju!!! - koondise peatreener Shaibu Amodu jättis viimasena meeskonnast välja Hoffenheimi terava ääreründaja Chinedu Ogbuke Obasi. Krt, niigi oli meeskonnal valikmängudes probleeme resultatiivsuse ja üldse kreatiivsusega, ja nüüd on ikka koondises 4 puhtalt lõhkuvat poolkaitsjat (Etuhu, Kaita, Ayila, Olofinjana)+ Obi Mikel, kes koondises küll "number kümmet" mängib, aga et tal Chelseas on ikkagi hoopis teine roll, siis ega tal see ikka päris Jay-Jay Okocha kombel välja kuku küll.
                                Aga selge on see, et - kui just mingi ime läbi võitu ei tule - Amodu pärast ACN-i sule sappa saab; praegu on Nigeeria jalkaliit välja öeldud, et pääs poolfinaali on vähim meeskonnale seatud eesmärk. Vahepeal räägiti juba päris kindlalt Roberto Mancinist kui Nigeeria uuest peatreenerist, aga nüüd on see variant muidugi välistatud. Guus Hiddink oleks muidugi hirmus hea valik, aga paraku vist ebareaalne.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X