Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Mõnedele "asjatundjatele" lihtsalt ei mahu pähe, kuidas mingi "tundmatu" klubi kuskilt farmerite liigast tuleb ja laob kõikvõimsale Barcelonale neli tükki. Selle asemel, et vastasele hea esituse eest propsi visata*, räägitake mingist "end of era", kõik on vanad ja väsinud, treener on end ammendanud jne jutte. Ausalt öeldes ei jõua Monaco-City mänge ära oodata. Monaco on ju veelgi halastamatum ja osavam selles, mida PSG eile Barcale tegi. Kui Stonesid ja Bravod teevad taas oma vanu trikke ja Guardiola sama naiivse taktika valib, siis võib igasugu toreda skooriga mänge ka selles paaris tulla. Huvitav saab näha olema, kas Pep on oma vigadest õppust võtnud. Aga see pisut teise teema jutt.
* pean siis silmas Pogba poolt nimetatud sotsiaalmeediat ja mõningaid inglise keelsed "analüüse" tuntud portaalides.
Aga loodetavasti suurest võidust veel liiga pilvedesse ei tõusta, sest nagu siin mainiti ja Kruus ka eile VSB-s tabavalt mainis, siis kui keegi suudab kodus neljaväravalise kaotuse ümber pöörata, siis selleks kindlasti on Barca, kui vastane üleolevalt peale tuleb. Õnneks Emery ise mainis ka peale mängu tagasihoidlikult, et pool tööd on veel tegemata.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTervitused kõikidele Draxleri ja tänase mängu skeptikutele!
Oosom.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustZlatan läinud ja täiesti uued käigud tiimis sisse läinud. Muljetavaldav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMõnedele "asjatundjatele" lihtsalt ei mahu pähe, kuidas mingi "tundmatu" klubi kuskilt farmerite liigast tuleb ja laob kõikvõimsale Barcelonale neli tükki. Selle asemel, et vastasele hea esituse eest propsi visata*, räägitake mingist "end of era", kõik on vanad ja väsinud, treener on end ammendanud jne jutte. Ausalt öeldes ei jõua Monaco-City mänge ära oodata. Monaco on ju veelgi halastamatum ja osavam selles, mida PSG eile Barcale tegi. Kui Stonesid ja Bravod teevad taas oma vanu trikke ja Guardiola sama naiivse taktika valib, siis võib igasugu toreda skooriga mänge ka selles paaris tulla. Huvitav saab näha olema, kas Pep on oma vigadest õppust võtnud. Aga see pisut teise teema jutt.
* pean siis silmas Pogba poolt nimetatud sotsiaalmeediat ja mõningaid inglise keelsed "analüüse" tuntud portaalides.
Aga loodetavasti suurest võidust veel liiga pilvedesse ei tõusta, sest nagu siin mainiti ja Kruus ka eile VSB-s tabavalt mainis, siis kui keegi suudab kodus neljaväravalise kaotuse ümber pöörata, siis selleks kindlasti on Barca, kui vastane üleolevalt peale tuleb. Õnneks Emery ise mainis ka peale mängu tagasihoidlikult, et pool tööd on veel tegemata."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustSee oli nunnu mäng eile. Pole PSG mulle ausalt ülearu sümpaatne meeskond. Aga kuradi tore oli vaadata kuidas "Rohkem kui klubi" egomaniakid üle küüru said. Paluks 8 dal korrata.
Kommentaar
-
Endamisi mõtlesin enne kohtumist, et PSG-l on viimane aeg oma väärtust suurklubina meistrite liigas tõestada. Raha nagu raba, mängijaid nii omade, kui võõraste maitsele aga puudu on tulemustest ja tõeliselt vägeva vastase kukutamisest. Ja hetk, vastasseis Barcelonaga, sobiks lõpuks tippude sekka tõusmiseks hiilgavalt.
Jahmatavalt elegantne üleolek tõstab PSG minu silmis karikafavoriitide sekka ja olgugi, et miski pole veel läbi on Pariis edasipääsule ülimalt lähedal. Veelgi tähtsam on see, et sellega astuvad nad sammu edasi jalgpallihierarhias. Kui nad edasi pääsevad, kuuluvad nad eliiti, valitud seltskonda kuhu paks rahakott automaatselt ei tõsta. Seisusesse kuhu tuleb end mängida, valitsedes mängu just säärase ajaloo ja jalajäljega klubi üle nagu Barcelona."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustEndamisi mõtlesin enne kohtumist, et PSG-l on viimane aeg oma väärtust suurklubina meistrite liigas tõestada. Raha nagu raba, mängijaid nii omade, kui võõraste maitsele aga puudu on tulemustest ja tõeliselt vägeva vastase kukutamisest. Ja hetk, vastasseis Barcelonaga, sobiks lõpuks tippude sekka tõusmiseks hiilgavalt.
Jahmatavalt elegantne üleolek tõstab PSG minu silmis karikafavoriitide sekka ja olgugi, et miski pole veel läbi on Pariis edasipääsule ülimalt lähedal. Veelgi tähtsam on see, et sellega astuvad nad sammu edasi jalgpallihierarhias. Kui nad edasi pääsevad, kuuluvad nad eliiti, valitud seltskonda kuhu paks rahakott automaatselt ei tõsta. Seisusesse kuhu tuleb end mängida, valitsedes mängu just säärase ajaloo ja jalajäljega klubi üle nagu Barcelona.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustveerandis jälle toppama jäädes ei ole eriline edasiminek. lihtsalt ilus võit nagu Chelseaga.
Ja teiseks, tõsi et veerandfinaalis kärssamine tõmbaks tehtud jõupingutusele vee peale ent mul on tunne, et nad ei jää veerandisse pidama."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustEsiteks, mina ei paneks Chelseat Barcelonaga ühele reale.
Ja teiseks, tõsi et veerandfinaalis kärssamine tõmbaks tehtud jõupingutusele vee peale ent mul on tunne, et nad ei jää veerandisse pidama.
Kuigi pooled meeskonnad on alles mängimata.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustEsiteks, mina ei paneks Chelseat Barcelonaga ühele reale.
Ja teiseks, tõsi et veerandfinaalis kärssamine tõmbaks tehtud jõupingutusele vee peale ent mul on tunne, et nad ei jää veerandisse pidama.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar