See Nene vs Kharja oli küll päris haige, mõlemale mingeid karistusi seal ka jagatakse?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustKas näiteks City šeif on kunagi mõne videointervjuu andnud?
http://www1.skysports.com/watch/vide...ey-well-spent?
Kommentaar
-
Üllatavalt sümpaatne mängupilt PSG poolt. Eks siin oma osa oli vastaste säästurežiimil, kuid väepealik Thiago Silva hoidis enda meeskonda väga hästi ohjes. Võiks öelda, et korduskohtumises võib Barca isegi üllatusmomendi osaliseks saada, sest vastastel motivatsiooni ja oskuste puudust pole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Korduskohtumises paluks korralikku ketukat või nappi võitu (3:3 viik sobiks ka). Aga kui nüüd pisut erapooletumalt kirjutada, siis tuleb tõdeda, et mängiti positiivselt võrreldes enamus sel hooajal nähtud PSG mängudega. Stabiilsust küll jätkuvalt pole. Vajuti ju peale head 20 minti esimesel poolajal jällegi väga ära ja ka teisel poolajal oli pariislaste mäng päris kõikuv.
Õnne oli suluseisust löödud väravaga, samas seda ei olnud, kui kaks korda raame tabati. Alexis Sanchezi poolt teenitud penaltis ma väga veendunud ei ole. See mees kipub ikka üsna kergelt langema. Pettis ta ju penalti välja ka suvises sõprusmängus samade meeskondade vahel.
Eks igaüks otsustagu ise:
Prantsusmaa vuti pooldajana kardan, et Barcelonas võib asi inetuks kiskuda (paralleele tuues AC Milaniga). Marseille pooldajana mul selle vastu poleks midagi. Eriti kui see neil jalad alt lööks ja pisut Prantsusmaa tiitlivõitlusesse taas põnevust tooks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEks igaüks otsustagu ise:
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
100% penalt. ei saa aru, miks mõned seda vaidlustavadAlgselt postitas dontastik Vaata postitustDutch referee Bjorn Kuipers (40) will be in charge of Barcelona-PSG on Wednesday. Record Barcelona: 3W 1D 1L, Record PSG: 1W 0D 0L
He was the referee when Barcelona lost against Celtic Glasgow in first round.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust100% penalt. ei saa aru, miks mõned seda vaidlustavad
Kommentaar
-
ütleme nii, et kui zlatanist ei tulnuks jalgpallurit, siis ta oleks praegu eeldatavasti vangis, aga rooney oleks ehitaja. umbes selline erinevus on neil minu meelest.
Pedro: You're not a bad boy?
Zlatan: "I'm not. But if you want - I am!"
Pedro: LOL
Zlatan: LOL
amüsantne intekas - http://cnn.com/video/?/video/sports/...imovic-psg.cnn
Paneme siis juba selle CNN PSG lingi kah - http://cnn.com/video/?/video/sports/...enes-blanc.cnn
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar