Suur lumetorm jättis oma jälje ka PSG staadionile, kuid õnneks on järgmine kodumäng alles 10 päeva pärast.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Mingid kõlakad on hakanud levima, et Diarra rohkete minutite taga on plaan teda Madridi mängudeks kiiresti vormi saada, et teda siis nende vastu kasutada keskvälja neutraliseerimisel. See oleks muidugi eriti tobe liigutus, sest sisuliselt lõhuks Emery toimiva kolmese keskvälja. Ma tõesti loodan, et see lambine kõlakas hetkel.
Teine kõlakas tuleb Hispaaniast, kust väidetakse, et Barcelona on viimasel ajal huvi üles näidanud Kurzawa kohta. Albale olevat vahetust vaja, kuna Digne esitustega ei olda väidetavalt rahul. No kui Kurzawa selliste esitustega jätkab nagu tal viimasel ajal kombeks on, siis võiks PSG ta küll maha müüa. Hinnaks oli toodud umbes 25 miljonit eurot, mis Barcelonale ka sobiks.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustdigne asendamine kurzawaga oleks küll üpriski koomiline käik mu arust. suht pada ja katel ju.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustMina olen asjast nii aru saanud, et PSG ise pakkus Kurzawat, aga las sellega olla nii nagu on. Vaevalt Barcelona tema poole vaatab, sest LB aetakse taga sellepärast, et Albale konkurentsi pakkuda, aga see mees seda kindlasti pakkuda ei suuda.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Farmerid Lõuna-Prantusmaal on vihased valitsuse peale ning plaanitakse proteste korraldada. Toulouse lähedal olevad farmerid kavatsevad kasutada laupäevast Toulouse-PSG mängu, et tähelepanu saada. Nimelt neid ühendav ametiühing plaanib traktoritega blokeerida Toulouse staadioni, et mängu toimumist segada vmt.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustViimases karikamängus Sarrile tahtlikult haiget teinud Mbappe saab suur tõenäosusega 3 mängu bänni.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustÜlla-ülla. Mäng "loositi" toimuma Pariisis. Ma isegi ei mäleta millal viimati Velodrome'il kohtuti mõnes koduses karikasarjas.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustNo kuna te korda ei suuda hoida Velodromil, kui PSG külla tuleb siis ongi mõistlikum see hoopis rahulikumas ja mängijatele turvalisemas keskkonnas pidada
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSa mõtlesid turvalise all seda, et PSG-l ikka oleks piisavalt turvaline finaali jõuda, mis ju ka Pariisis peetaks ja see siis ära võita? PSG mängibFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustküllap sa ikka aru said, Marseille oma fännide ohjamisega eriti toime ei tule Velodromil
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMarseille ultrad on enamasti ikkagi kenasti staadionil. PSG omad mitte. Aga see selleks. Ma vihjasin ikkagi millegile muule.
Di Maria on võimsalt alustanud käesolevat aastat ning seda kinnitab ka statistika. Ta suutnud pooleteise kuuga 9 väravat lüüa ning 6 väravasöötu lisada. Pole paha.
Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar