Algselt postitas Rocheteau
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustKokkuvõttes ei muuda see midagi aga lihtsalt võibolla võiks UEFA millalgi ka hakata VAR'i peale mõtlema. Ma tean, et seda ideed on välja juba käidud aga imelikul põhjusel pole VAR'i kasutusele võtmiseks mingeid edusamme tehtud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustPSG hoidis parimad mehed pingil Reali vastu, et nad välja tuua palju tähtsamaks mänguks Ligue 1's?
Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Ramose käe eest penaltit nõuda tundub natuke imelik. Löök tuleb lähedalt, Ramos ise toob veel kätt kerele (või ka pallile) lähemale (see kaader on pisut enne kontakti). Näiteks Godin tegi midagi sarnast selles mängus, kus Ramose murtud ninaluu isegi viga väärt ei olnud. Enamasti selliste asjade eest minu arust ei anta. Kroosi suluseisu näen esimest korda, siin on vale otsus ilmselge. Suluseisude ja kaartidega eksiti minu arust mõlemale poole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustIsegi alati Reali eest väljas olev La Marca tunnistas, et kohtunikud polnud piisavalt tasemel tol õhtul ning eksimusi tuli mitmeid sisse.
*Tunnistati, et Ramos mängis käega.
*Enne Lo Celso rumalust oli Kroos tegelikult suluseisus.
*Mbappe polnud suluseisus.
*Kroos ei saanud ohtliku vea eest Mbappe vastu isegi kaarti.
*Rabiot sai kaardi kuigi puudet Modriciga ei olnud.
*Isco sai õrne puute eest kohe kollase, samamoodi sai ka Lo Celso.
Kokkuvõttes ei muuda see midagi aga lihtsalt võibolla võiks UEFA millalgi ka hakata VAR'i peale mõtlema. Ma tean, et seda ideed on välja juba käidud aga imelikul põhjusel pole VAR'i kasutusele võtmiseks mingeid edusamme tehtud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustvaid pigem võiks kogu meeskond vaadata otsa meeskonna diivale.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustRamose käe eest penaltit nõuda tundub natuke imelik. Löök tuleb lähedalt, Ramos ise toob veel kätt kerele (või ka pallile) lähemale (see kaader on pisut enne kontakti). Näiteks Godin tegi midagi sarnast selles mängus, kus Ramose murtud ninaluu isegi viga väärt ei olnud. Enamasti selliste asjade eest minu arust ei anta. Kroosi suluseisu näen esimest korda, siin on vale otsus ilmselge. Suluseisude ja kaartidega eksiti minu arust mõlemale poole.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustNeymarile ka punast ei antud, miks seda välja ei toodud?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
PSG-Strasbourg 5-2
Strasbourg läks kohe mängu alguses juhtima kui Neymar kaotas palli ning vastaste kiirrünnakul sai üsna vabalt nende ohtlikum mängija Ahlou sooritada täpse löögi alla nurka. PSG selle peale ärkas ning järgneva 12 minutiga löödi kolm väravat. Esmalt Draxler suuunas vastaste kaitsja puutest palli võrku. Siis Neymar viis juhtima kena sooli järel. Ning kolmanda värava lisas Di Maria, kui vastaste kaitsja tobedalt palli oma kastis kaotas, ning Di Marial jäi ainult lähilöök sooritada. Seejärel omati mitut võimalust, kuid realiseerimine oli kohutav. Hoopis Strasbourg löi ühe tagasi. Selles olukorras oleks pidanud Areola küll paremini tegutsema. Löök polnud üldse nii tugev ega midagi. Tundus, et ka selles mängus jääb Cavani kuivale. Mitu võimalust munes ära ning oli näha, et polnud üldse rahul. Eks tal on raske periood ka olnud. Enne seda mängu oli suutnud 15 mängus ainult 4 korda skoorida. Kuid 73.minutil see kõik muutus, kui sai Pastorelt hea söödu ning realiseeris olukorra kena tõstega. Natuke hiljam löi Cavani oma teise värava, kui sai seekord hea söödu Neymarilt.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKoduliiga too easy teile. Väljakutsed on mujal.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustPõhirõhk oli algusest peale CL, aga sellega on selleks hoojajaks juba asi ühel pool.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar