Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustCBSports jalkastuudios mustanahaline samuti arvas, et polnud pöhjust solvumiseks. Töi näite, et ala kui mainitakse teda kui "black man" siis see on ok. Kohtunikud suhtlesid omavahel teistele mittearusaadavas keeles millest keegi suutis välja lugeda rassistliku väljendit? Seda ju ei olnud. Keeled on erinevad, kultuurid on erinevad. "negru" ei tähenda neegrit Rumeenia keeles, kuigi vöib nii tunduda. Arvad, et 4s ref mötles tösimeeli mönitada üht meeskonda ja sellega oma lintsent ja töö UEFAs ohtu panna? Selgelt ülereageerimine.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNo sellisel tasemel inimesed võiksid arvestada seda kuidas nende emakeeles mingi asi välja paistab ja jätta sellised asjad ütlemata. Nad ju teavad, mis organisatsiooni all nad on ja kindlasti kuulnud reklaame ja sõnu näinud, et ära erista inimesi nahavärvi järgi.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSelles ju Ba´l oli point olemas, et valge mehe kohta ei öelda ju see valge mees seal, öeldakse see mees seal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSelles ju Ba´l oli point olemas, et valge mehe kohta ei öelda ju see valge mees seal, öeldakse see mees seal.
Aafrikas olen ma täiesti arusaadavalt kohalikele "white boy, guy". Ja nemad ongi lihtsalt kohalikud. Ja kui jutt läheb iseärasuste peale, s.h nahavärv, siis ju räägidki nii nagu on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustInimeste idetifitseerimisel on täitsa ok, kui kasutada kergelt eristuvat infot.
Aafrikas olen ma täiesti arusaadavalt kohalikele "white boy, guy". Ja nemad ongi lihtsalt kohalikud. Ja kui jutt läheb iseärasuste peale, s.h nahavärv, siis ju räägidki nii nagu on.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustTe kas ei taha aru saada, oletegi rassistid, või olete lihtsalt lollid. Nagu kuidas saab see teie arvates olla aksepteeritav, et organisatsioon, mis igalpool räägib ja teeb tööd selle nimel, et inimesi ei eristaks nahavärvi järgi, et nagu kuidas selline käitumine organisatsiooni esindava kohtuniku poolt saab olla teie arvates eetiline?
Kuidas neljas kohtunik oleks pidanud käituma?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustTe kas ei taha aru saada, oletegi rassistid, või olete lihtsalt lollid. Nagu kuidas saab see teie arvates olla aksepteeritav, et organisatsioon, mis igalpool räägib ja teeb tööd selle nimel, et inimesi ei eristaks nahavärvi järgi, et nagu kuidas selline käitumine organisatsiooni esindava kohtuniku poolt saab olla teie arvates eetiline?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ühesõnaga ameeriklased on võtnud ladinakeelse sõna ja selle ära väärastanud, ning nüüd kuna kogu maailm on USA kontrolli all dikteerivad nemad romaanikeelsetele riikidele millist värvi võib ja millist ei või kasutada? Huvitav milline reaktsioon oleks siis kui rollid vastupidised, aga USA oleks ikkagi domeeriv võim maailmas. Kas ameeriklased loobuksid sõna "black" kasutamist kui see hispaania keeles rassistlik väljend oleks? Julgen pakkuda, et ei.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar