Kas araabia rikkuritel pole enam raha, et klubisse panna või milles rahaprobleemid šeikide klubidel seisnevad?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustKas araabia rikkuritel pole enam raha, et klubisse panna või milles rahaprobleemid šeikide klubidel seisnevad?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMingi Pogba teema on üles tõmmatud. Vähe veel staare meeskonnas?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Lõpuks kinnitati Hakimi diil ka ära. Talle anti 5-aastane leping ning üleminekusummaks kujunes krõbedalt tunduv 60M€. Interi jaoks kindlasti hiilgav tehing. Ründava suunitlusega äärekaitsja peaks Pochi plaanidesse sobima, kui muidugi ta uuel hooajal ikka treener on edasi.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
ma vihkan Prantsusmaa koondist ja PSGd, aga kui ma Prantsusmaa vs Türgi mängu käisin vaatamas, siis tol hetkel kui hakkas see "kui sa ei hüppa, siis sa ei ole prantslane" laul, olid minu jalad juba õhus!
kavatsen Septembris PSG mängu vaatama minna, ning panen PSG salli peale ja elan neile kaasa.
in Poch we trust!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustma vihkan Prantsusmaa koondist ja PSGd, aga kui ma Prantsusmaa vs Türgi mängu käisin vaatamas, siis tol hetkel kui hakkas see "kui sa ei hüppa, siis sa ei ole prantslane" laul, olid minu jalad juba õhus!
kavatsen Septembris PSG mängu vaatama minna, ning panen PSG salli peale ja elan neile kaasa.
in Poch we trust!Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas feedme Vaata postitustuuel hooajal CL karika võtmine miinimum peale sellist financial playdFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustJärjekordne noor pekstakse staaride kuhjast välja, Bakker Leverkusenisse.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Mis mehed siis toodud on? Gini, Hakimi, Ramos. Dollar ka ametlik? Äkki mahub Pogba ja Ronaldo/Messi ka punti?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMis mehed siis toodud on? Gini, Hakimi, Ramos. Dollar ka ametlik? Äkki mahub Pogba ja Ronaldo/Messi ka punti?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar