320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Pochi lahti pole veel lastud. Kuid meedias ringlevad järgmised nimed tema asendamiseks. Rúben Amorim (Sporting), Sérgio Conceição (Porto), Christophe Galtier (Nice) ja Thiago Motta (Spezia). Galtier meeldiks kõige rohkem, kuid tema pikalt kaua vastu ei peaks, sest talle ei meeldi kui management hakkab sekkuma staaride mängitamisse. Lisaks teeb murelikuks, et jalgapallikauge Qatari emiir tahab ise peatreenerit valida seekord

    Leonardo saadeti minema, mis on isegi hea uudis. Asemele toodud hübriid Antero Henrique ja Luis Campose näol on paberil küll ülikõva, kuid kas nad reaalselt suudavad ka sedasi koos töödata, näitab aeg.

    Pisike positiivne uudis, et Xavi Simons saab uue lepingu ning võibolla suvel ei saadetagi minema
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Mourinho Messit, Neymari ja Mbappet ohjeldama - JAH PALUN.

      Kommentaar


        Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
        Mourinho Messit, Neymari ja Mbappet ohjeldama - JAH PALUN.
        eip...Galtier pigem
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Karta oli, et asjad hakkavad liikuma, siis kui Nasser tagasi tuli Qatarist. Näitab ikka selgelt, et lõplik sõna on alati temal. Camposel ja Henriquel ikka nii palju vabadust pole, kui meedia arvas. Ühesõnaga Nice maksti 10M€, et Galtier ära tuua. See pole muidugi ametlik veel, aga Nasser juba tegi vihjeid, et Galtier saab tulevane loots olema. Minule see valik meeldib väga.

          Rõõmustav uudis, et diivast lahti saamine on meedias hetkel kuum. Loodan, et see päriselt ka nii on. Samas on ülimalt keeruline temale kosilast leida, sest need klubid, kes suudaks talle soovitut palka maksta on vähe ning needki on premmi klubid. Väidetavalt on diiva korduvalt maininud, et temale premmi stiil ei meeldi.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar




            Campose ajastu esimeseks üleminekuks on Portost toodud 22-aastane keskväljamees Vitinha. Summat klubi ei maininud, kuid meedia spekuleerib siin 40M€ hinnasildiga. Highlightide põhjal tundub natuke Verrattilik oma stiililt olevat. Eks siis näis, kuidas ta hakkab pisikese vingatsiga koos platsil tegutsema, kui üldse.

            Väga kahju, et Simonsiga ei saadud uue lepingu osas kokkuleppe, ning lasti tal tasuta PSV'sse minna. Mingi kõlakas käis läbi, et PSG'l justkui oleks võimalus ta tagasi osta soodsa hinnaga, kui vajadus peaks tekkima. Samas, miks peaks sellise asjaga nõus olema PSV, kuna Simons ju vabaagent. Eniveis saan ma muidugi mängijast ka aru, sest PSV's ta saaks tunduvalt rohkem mänguaega, mis tal oma potentsiaali realiseerimiseks vaja läheb.

            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar




              Galtier lootsiks on nüüd ametlik ning Poch nahhi ka ametlik. Galtier midagi suurt tarka ei öelnud pressikal, mainis, et ükski mängija pole kõrgemal kui meeskond. Eks siis saab näha, kuidas see reaalsuses välja näeb. Millegipärast usun, et Galtier koostöö Camposega saab olema sujuvam, kui see oleks olnud lühikese sütikuga Leonardoga. Kurb, et pressikal ta diivat kiitma kukkus ning teda lahkumas näha ei taha. Mainis ka, et mõtleb 3-se kaitseliini peale, kuigi ise on pigem alati 4-se kaitseliini austaja olnud. Eks seda saab ka näha, mis reaalsuses olema hakkab. Fakt on aga see, et Galtier pole kunagi varem olnud kogemust selliseid staare treenida. Kas saab nende egode karjatamisega hakkama saab olema murdeline. PSG fännide arvamus temast läheb suht lahku. On neid, kes kiidavad heaks ja on neid, kes leiavad, et tal on CL tasemel kogemust väga vähe. Ning muidugi, kuna ta Marseillest pärit, siis juba mõned ultrad virisesid selle fakti üle. Ise olen pigem rahul, et tema toodi ning loodan, et suudab oma ideid ikka elluviia nõnda, et management ei hakka liialt sekkuma staaride mängitamisse.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Tundub ikkagi pigem positiivne/hea/sobiv valik. Mees kes tunneb liigat läbi ja lõhki ja ajaloost nii mõndagi ette näidata. Staariparaadi valitsemine on tõesti uus kogemus ja see on kindlasti talle endalegi küsimärk, aga noh kõik algab kommunikatsioonist.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                  Tundub ikkagi pigem positiivne/hea/sobiv valik. Mees kes tunneb liigat läbi ja lõhki ja ajaloost nii mõndagi ette näidata. Staariparaadi valitsemine on tõesti uus kogemus ja see on kindlasti talle endalegi küsimärk, aga noh kõik algab kommunikatsioonist.
                  Galtier kahjuks räägib asjaolu, et ta on suuteline managemendiga lootuselt raksu manna, kui tekivad erimeelsused. Ning PSG's on see oht suur, sest nii Nasser kui emiir kipuvad asjadesse sekkuma, kui nad leiavad, et põhjust on.
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    Meedias spekuleeritakse tervelt 11 PSG mängijaga (Layvin Kurzawa, Abdou Diallo, Thilo Kehrer, Leandro Paredes, Danilo Pereira, Idrissa Gueye, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Éric Junior Dina Ebimbe, Julian Draxler and Mauro Icardi), kellest tahetakse lahti saada. Üldiselt olen nõus, kuid nii Kehrer kui ka Guye võiks alles hoida. Ülejäänud võiks ära saata küll, kui võimalus peaks tekkima.

                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar






                      PSG kinnitas, et noor talent Reimsist Hugo Ekitike on klubiga liitunud. Ning selgus, et PSG võtab ta hooajaks laenule võimalusega ta endale soetada (36M€ vmt) hooaja lõppedes. PSG jaoks hea, et kui nooruke kanda ei kinnita (milles paljud nagunii kahtlevad), siis saab ta tagasi saata. Samas on ülimalt veider, et Reims sellise asjaga nõus oli, arvestades, et Newcastle pakkus ta eest kohe üle 30M€. Ning Reimsi sugusele klubile oleks see finantsiliselt väga kasumlik diil olnud. Ju siis PSG lubas midagi kardinate taga neile. Ning kui aus olla, siis ma ei näe kuidas ta saaks arengus järgmist sammu PSG ridades teha, kui algaval hooajal nühib enamus ajast nagunii pinki. Pigem tundub, et nooruke nägi head võimalust kiiresti hea palga peale saada. Ma ise muidugi tervitan ideed, kui noori talente tuuakse meeskonda, kuid antud juhul on tegemist ju mängijaga, kellel ainult üks hooaeg Ligue1 selja taga. Eks siis hooaeg näitab, kui mõtekas tema toomine oli, kuid õnneks ebaõnnestumise puhul saab ta Reimsi tagasi saata.
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Meedia vahutab juba pea kuu aega, et Renato Sanchest, Gianluca Scamaccat või Milan Skriniarit jahitakse. Kui aus olla, siis ainult Renatot oleks meil tarvis, sest teisi otseselt ju vaja pole eriti arvestades, et peab korralikult pappi (+50M€) nende eest välja käima.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar




                          Suvine kolmas täiendus on nüüd ka ametlit. Lepipzigi ridadest toodi endine Montpellier mängija Mukiele 15M€ eest. Mulle meeldib, et toodi selline töörügaja meeskonda, mitte mõni staar. Kahjuks tundub, et ta peab Hakimi seljataga minuteid korjama kas siis karikas või siis kui viimasele puhkust antakse. Aga eks ta ise oli sellega nõus ning kui ennast tõestab võib ka Hakimi pingile mängida.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Kohe varsti algab Tel Aviv'is Trophee des Champions Nantesi vastu. Mbappe jääb eemale kaartide tõttu, kuid Messi koos diiva ja üllatuslikult Sarabiaga hakkab ees ründetegevus realiseerima.

                            La composition d'équipe du PSG contre Nantes : Donnarumma - S. Ramos, Marquinhos, Kimpembe - Hakimi, Vitinha, Verratti, Nuno Mendes - Messi - Sarabia, Neymar
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar




                              PSG-Nantes 4-0

                              Mugav võit, mille tegi ka vastaste punane kaart veel lihtsamaks. Skoori tegid diiva 2x, Messi, ning Ramos. Diiva vist aimab, et kõnnib õhukesel jääl, sest sellist esitust pole ta juba aastaid teinud PSG särgis. Ju siis PSG's meeldib ning tahab iga hinna eest jätkata. See karistuslöök oli maailmaklass. Messi oli ka väga hea. Uus mees Vitinha jäi silma pigem aktiivsena, kuid liialt turvalisi sööte andis ainult. Verratti oleks mitmeski olukorras tema asemel hea diagonaali kõmmutanud. Kolmene kaitseliin Kimpembe, Marquinhose ja Ramose näol töötas hästi. Eks vastaseks oli ka Nantes, kuid siiski vaatepilt oli meeldiv. Ning meeldis, et Galtier isegi eduseisus utsitas ja kamandas mehi väljakul. Sarabia jätkas samuti oma head vormi, oli väga aktiivne ning Messi ja diivaga sobis kenasti. Kahjuks olen kindel, et sügiseks on ta teises klubis nagu ka nooruke Kalimuendo.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar




                                Renato toodi Lille'st siis 15M€ eest ära ning sõlmiti 5-aastane leping. Minu meelest saab ta tiimile väga kasulik olema oma energiaga, eriti nüüd kus Gueyet aktiivselt premmi kaubeldakse. Lille poolt natuke arusaamatu, et nad PSG'le olid ta nõus müüma, kui Milan olevat rahaliselt suurema pakkumise teinud. Ju siis midagi lubati, mis kunagi ilmavalgust ei näe jne. Aga muidu hea käik, selline suure mootoriga box to box mees on väga hea keskväljale tehnilise Vitinha ja mänguehitaja Verratti kõrvale.

                                Jutud räägivad, et Gini on kohe Romasse minemas ning Paredese Juventusesse.

                                Natuke huumorit ka

                                PSG Sporting Director Luis Campos has visited several nightclubs in Paris in recent weeks to understand the establishments that the squad visits in their free time, according to L’Équipe.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X