See 75% palgast maksudeks pole ühelegi klubile hea..
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
-
-
75% üle miljoni teenijatele siiski, minu teada. Tavainimestel pole selle vastu suurt midagi ilmselt, aga reaalne poliitika tegemine käib loomulikult teistmoodi.Mis krdi räpane... See ei ole ju normaalne, et 75% teenitud papist maksudeks maksad. Esiteks ma ei usu, et see maksuseadus sellisel kujul läbi läheb. Ja teiseks leitakse mingi kanal mis raha Ibra kontole laseb, aga millel see maks ei kehti, kui seda tsirkust tarvis on.
Ja türa, ma ütlesingi, et leitakse mingi viis sellest ümber pääseda.Last edited by Tanel; 19.07.12, 19:07.sigpicKommentaar
-
Muide, mis värk sellega on, et uusi PSG fänne pole siia nagu seeni peale vihma tekkinud?Või pole Prantsuse liiga tõesti nii ahvatlev liiga ?Giggs will tear you appart.Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja zip pooltTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.Kommentaar
-
Rahaklubi või mitte, ent põnev saab olema näha kui kähku euroopas näiteks midagi tegema hakatakse. See ei meeldi, et Ancelotti treener on...saaks näiteks Bielsa sinna pukki kuidagi, siis hakkaks vat pöialt veel hoidma Pariisi sellidele.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar