Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Galtier kahjuks räägib asjaolu, et ta on suuteline managemendiga lootuselt raksu manna, kui tekivad erimeelsused. Ning PSG's on see oht suur, sest nii Nasser kui emiir kipuvad asjadesse sekkuma, kui nad leiavad, et põhjust on.
-
Tundub ikkagi pigem positiivne/hea/sobiv valik. Mees kes tunneb liigat läbi ja lõhki ja ajaloost nii mõndagi ette näidata. Staariparaadi valitsemine on tõesti uus kogemus ja see on kindlasti talle endalegi küsimärk, aga noh kõik algab kommunikatsioonist.
Leave a comment:
-

Galtier lootsiks on nüüd ametlik ning Poch nahhi ka ametlik. Galtier midagi suurt tarka ei öelnud pressikal, mainis, et ükski mängija pole kõrgemal kui meeskond. Eks siis saab näha, kuidas see reaalsuses välja näeb. Millegipärast usun, et Galtier koostöö Camposega saab olema sujuvam, kui see oleks olnud lühikese sütikuga Leonardoga. Kurb, et pressikal ta diivat kiitma kukkus ning teda lahkumas näha ei taha. Mainis ka, et mõtleb 3-se kaitseliini peale, kuigi ise on pigem alati 4-se kaitseliini austaja olnud. Eks seda saab ka näha, mis reaalsuses olema hakkab. Fakt on aga see, et Galtier pole kunagi varem olnud kogemust selliseid staare treenida. Kas saab nende egode karjatamisega hakkama saab olema murdeline. PSG fännide arvamus temast läheb suht lahku. On neid, kes kiidavad heaks ja on neid, kes leiavad, et tal on CL tasemel kogemust väga vähe. Ning muidugi, kuna ta Marseillest pärit, siis juba mõned ultrad virisesid selle fakti üle. Ise olen pigem rahul, et tema toodi ning loodan, et suudab oma ideid ikka elluviia nõnda, et management ei hakka liialt sekkuma staaride mängitamisse.
Leave a comment:
-

Campose ajastu esimeseks üleminekuks on Portost toodud 22-aastane keskväljamees Vitinha. Summat klubi ei maininud, kuid meedia spekuleerib siin 40M€ hinnasildiga. Highlightide põhjal tundub natuke Verrattilik oma stiililt olevat. Eks siis näis, kuidas ta hakkab pisikese vingatsiga koos platsil tegutsema, kui üldse.
Väga kahju, et Simonsiga ei saadud uue lepingu osas kokkuleppe, ning lasti tal tasuta PSV'sse minna. Mingi kõlakas käis läbi, et PSG'l justkui oleks võimalus ta tagasi osta soodsa hinnaga, kui vajadus peaks tekkima. Samas, miks peaks sellise asjaga nõus olema PSV, kuna Simons ju vabaagent. Eniveis saan ma muidugi mängijast ka aru, sest PSV's ta saaks tunduvalt rohkem mänguaega, mis tal oma potentsiaali realiseerimiseks vaja läheb.
Leave a comment:
-
Karta oli, et asjad hakkavad liikuma, siis kui Nasser tagasi tuli Qatarist. Näitab ikka selgelt, et lõplik sõna on alati temal. Camposel ja Henriquel ikka nii palju vabadust pole, kui meedia arvas. Ühesõnaga Nice maksti 10M€, et Galtier ära tuua. See pole muidugi ametlik veel, aga Nasser juba tegi vihjeid, et Galtier saab tulevane loots olema. Minule see valik meeldib väga.
Rõõmustav uudis, et diivast lahti saamine on meedias hetkel kuum. Loodan, et see päriselt ka nii on. Samas on ülimalt keeruline temale kosilast leida, sest need klubid, kes suudaks talle soovitut palka maksta on vähe ning needki on premmi klubid. Väidetavalt on diiva korduvalt maininud, et temale premmi stiil ei meeldi.
Leave a comment:
-
eip...Galtier pigemAlgselt postitas ElNino9 Vaata postitustMourinho Messit, Neymari ja Mbappet ohjeldama - JAH PALUN.
Leave a comment:
-
Pochi lahti pole veel lastud. Kuid meedias ringlevad järgmised nimed tema asendamiseks. Rúben Amorim (Sporting), Sérgio Conceição (Porto), Christophe Galtier (Nice) ja Thiago Motta (Spezia). Galtier meeldiks kõige rohkem, kuid tema pikalt kaua vastu ei peaks, sest talle ei meeldi kui management hakkab sekkuma staaride mängitamisse. Lisaks teeb murelikuks, et jalgapallikauge Qatari emiir tahab ise peatreenerit valida seekord
Leonardo saadeti minema, mis on isegi hea uudis. Asemele toodud hübriid Antero Henrique ja Luis Campose näol on paberil küll ülikõva, kuid kas nad reaalselt suudavad ka sedasi koos töödata, näitab aeg.
Pisike positiivne uudis, et Xavi Simons saab uue lepingu ning võibolla suvel ei saadetagi minema
Leave a comment:
-
Prantsuse meedias natuke muu info aga kuna ametlikult pole välja öeldud, siis meedia saab spekuleerida. Väidetavalt oli real rohkem image rights õigusi pakkunud ja suuremat signing feed. Lõppkokkuvõttes vahet pole, sest ta valis projekti mitte raha enda sõnul.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
According to Sky, the PSG offer surpasses the terms of the Real Madrid deal, which included a £110 million ($137 million) signing bonus and £20 million ($25 million) of annual net salary. Sky says that the PSG signing bonus will also be in the region of £100 million ($125 million) with a monthly salary (£4 million / $5 million) that doubles his current PSG pay
Aga ma olen ka lugenud, et PSG pakkus aastapalgaks 48m ja Real Madrid 40m - lisaks muud pudinad-padinad.
Real Madrid put forward an offer consisting of a five-year deal with a €130m signing-on fee, as well as control over almost all of his image rights. In the end, PSG’s offer would see him have slightly less control as well as a marginally lower signing-on fee.
Leave a comment:
-
According to Sky, the PSG offer surpasses the terms of the Real Madrid deal, which included a £110 million ($137 million) signing bonus and £20 million ($25 million) of annual net salary. Sky says that the PSG signing bonus will also be in the region of £100 million ($125 million) with a monthly salary (£4 million / $5 million) that doubles his current PSG payAlgselt postitas Wingback Vaata postitustKust see info pärineb et Real pakkus talle enamat? Mulle jäi vastupidine mulje just, et kodunr'id olid kokkuvõttes paremad - palk ja boonused jms.
Aga ma olen ka lugenud, et PSG pakkus aastapalgaks 48m ja Real Madrid 40m - lisaks muud pudinad-padinad.
Leave a comment:
-
Kust see info pärineb et Real pakkus talle enamat? Mulle jäi vastupidine mulje just, et kodunr'id olid kokkuvõttes paremad - palk ja boonused jms.Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustSamas rahalises mõttes võttis ta kehvema pakkumise vastu. Ehk siis ütles ju suuremale rahale ei, ning jäi oma kodulinna klubi juurde.
Leave a comment:
-
Eks siis ole näha, kas areneb edasi või mitte. Samas rahalises mõttes võttis ta kehvema pakkumise vastu. Ehk siis ütles ju suuremale rahale ei, ning jäi oma kodulinna klubi juurde. Kui paljud seda tänapäeval tema vanuses teevad? Tema vihkamine selletõttu on arusaamatu minu jaoks. Ta on veel noor ning jõuab veel Realide ja Chelseade eest veel mängida küll.Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Leave a comment:
-
Messiga hakkas neil hooaja lõppedes päris hea keemia tekkima. Diiva kohta olen, oleks vaja kasvajast lahti saada, kuid keegi ei soovi sellist vingatsit sellise palgaga? Järsku Newcastle?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa arvan, et Mbappe, kui jalgpallur, on kadunud. Lisaks tal oli vaja kindlasti Neymari mõjusfäärist minema saada, mugavustsoonist põgeneda, et areneda.
Leave a comment:
-
-
+1 aga eks see töö ole ja saab 2025 pensionile minna ning midagi muud elus teha. Arusaadav ju.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa arvan, et Mbappe, kui jalgpallur, on kadunud. Lisaks tal oli vaja kindlasti Neymari mõjusfäärist minema saada, mugavustsoonist põgeneda, et areneda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: