320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Rocheteau
    replied
    Meedia on viimasel Mbappe ette võtnud. Talle heidetakse ette tema viimase aja suhtumist väljakul, kus näib tal olevat probleeme motivatsiooniga. Lisaks on ajakirjanikel temaga keeruline kontakti saada, ning teatud teemad nagu tema tulevik ja isiklik elu on juba eos välistatud. Võibolla on see teadlik samm tema poolt, et mitte lasta meedial endale lisa stressi peale jne. Aga igatahes meedia vahutab temast hetkel

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    CL loosiga ses suhtes vedas, et kedagi suurtest kohe vastu ei tulnud. Hetke vormi arvestades muidugi ei julgeks isegi Sociedadi vastu kindlat edasipääsu loota.

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied


    Lille-PSG 1-1

    Mäng polnud veenev ning viik tundus õiglane. Kuid see viis, kuidas see võit maha mängiti oli masendav. Asensio tegi imelise praagi ja nii ta läks. Kiidaks ainult Zaire (nagu ikka) ja Tenast. Teistele peaks piitsa andma. Barcola pole veel valmis sellist vastutust kandma ning see oli selge juba hooaja algusest peale. Dembele on mõlema jalaga väga tehniline ja kiire aga kastis jõudes ei suuda sööta aga realiseerida. Vitinhal on oskus olemas olla väga kreatiivne mängija aga sunnitakse madalale keskväljale raamidesse ära. Lucas peab olude sunnil mängima teisel äärel. Marquinhos pole peale vigastust vormi veel saanud. Hakimi jookseb ringi aga see on ka kõik. Asensio ei saagi vist vormi. Solerile pole tegelikult kohta PSG süsteemis. Ugartel on enesekindlusega probleeme. Skriniar on norm aga ei midagi erilist. Danilo on üllatavalt hea olnud. Ning lõpetuseks ei saa aru Mbappest ja tema viimase aja suhtumisest. Mängib ta keskel või äärel, suhtumine on tal pask. Ei viitsi üldse enam pingutada. Enamus energiat läheb virisemise peale. Skoorib ainult penaltist, muidu luhtab 2-3 võimalust per mäng. Enrique taktikast ega mängijate valikust ei saa samuti aru. Lisaks on ta ajanud enamus prantsusmaa ajakirjanike juba vihale, sest ta ei vasta otse küsimustele vaid ajab häma.

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Barcola pole starteri materjal ikka. Mbappe pole kunagi tipus efektiivne olnud, aga eks peab ka Enrique seda raskemal viisil aru saama. Barcola välja ning Ramos tippu.

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    allez!

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Kuna lähimad jälitajad mõlemad kaotasi, siis oleks võiduga Lille üle võimalik vahet suurendada 7 punkti peale juba.


    Une composition d'équipe du PSG à Lille selon la presse : Tenas - Hakimi, Marquinhos ou Danilo, Skriniar, Hernandez - Zaïre-Emery, Ugarte, Vitinha - Dembélé, Mbappé, Barcola

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied


    Dortmund-PSG 1-1

    Tänu Milani ja imelaps Zairile saadi alagrupist edasi. Muidu oli valus, kuidas võimalusi raisati. Dollar ei teinudki piinlikku eksimust, seegi hea. Zaire ikka ülivõimas, midagi pole öelda. Uskumatu millise enesekindlusega see nooruk mängib. Eks Enriquel nüüd aega paar kuud seda vormi ja koosseisu playoffideks sättida. Suuri lootusi edasipääsu osas ei paneks, kui arvestada senist hooaega.

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Masendav, kuidas PSG'l järsku ei oska ükski ründaja pallii väravasse saada. Kui Mbappe puhul on tavaline, et raiskab siis Kolo Muani ja Barcola oleks pidanud enda võimalused ära lööma. Eriti piinlik oli Kolo Muani eksimus. Eks stenaarium on nüüd paigas, et PSG ründab edasi aga värava lööb Dortmund.

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Enrique võtab suure riski, et annab poolvigasele Zaire-Emery'le ülesande keskväljal musta tööd teha. Ugarte oleks selles vallas parem aga ju siis ta teab paremini. Kolo Muani on üllatav aga see lubab Mbappel rohkem roteeruda ees. Dollar võiks nüüd end kokku ka võtta juba.

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Kui nüüd see mäng Nantesi vastu oli katsetus, kuidas Dortmundi vastu minna, siis on päris halvad lood. Mbappe tipus pole kunagi nii efektiivne kui äärel. Zaire kiirustatakse keskväljale tagasi. Dollar väravas teeb murelikuks, kuna viimased 4 mängu on ta miskise erroriga hakkama saanud.

    .La composition d'équipe du PSG contre à Dortmund selon la presse : Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Danilo ou Skriniar, Hernandez - Zaïre-Emery, Ugarte, Vitinha - Lee, Mbappé, Barcola​

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied


    PSG-Nantes 2-1

    Mäng tehti raskemaks, kui oleks pidanud. Üllatavalt passivne rünnak oli eile. Mbappe oli üsna kehva, rohkem energiat läks tal kohtunike suunal mölisemisele. Eks oli ka põhjust, sest kohtunik tegi üsna palju praaki eile mõlemale poolele. Nantes väravat ei oleks pidanud üldse lugema, sest nurgalöök oli kohtuniku poolt valesti määratud. Samuti ei määratud penaltit, kui Mbappele kastis kossi sõideti. Eriti arvestades, kui kergekäeliselt Ligue1 kohtunikud pennusi määravad oli see otsus üllatav. Marquinhose ego sai vist kõva löögi, kui välja vahetati.

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Nantes pusis hästi vastu aga Barcola kena täpne löök võttis pinged maha. Mbappe jälle luhtas hea võimaluse. Nüüd vingub kohtunike suunal rohkem

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Kapten on tagasi ning Barcola saab võimaluse alustada.


    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Õhtul mäng Nantesi vastu kodus. Dollar saab kolm mängu puhata jalga.

    La composition d'équipe du PSG contre Nantes selon la presse : Tenas - Hakimi, Danilo, Skriniar, Hernandez - Vitinha, Ugarte, Lee (ou Barcola) - Dembélé ou Kolo Muani, Asensio ou Ramos, Mbappé​

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied


    Le Havre-PSG 0-2

    Dollari üritas ära käkkida aga õnneks suudeti vähemuses olles võidust kinni hoida. Õnneks oli pingil võtta noor hispaanlane Arnau Tenas, kes tegi imelise debüüdi väravas. Mbappe küll skooris aga luhtest järjekordselt mitmeid häid võimalusi ning oli väga passiivne muidu väljakul. Lee ja Vitinha tegid metsikult tööd ning viimane sai ka lõpus õnneliku värava enda nimele. Kuna Nice mängis viiki, siis on vahe nendega 4 punkti nüüd.

    Leave a comment:

Working...
X