320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Football managerist meendub, et PSG noortes peaks olema mees nimega Hervin Ongenda vms, kui reaalne on seda noort täkku reaalselt näha PSG esindusmeeskonnas?
    Ongenda on sel hooajal Bastias laenul olnud ja enamus aja pinki soojendanud (6 starti ja 10 vahetusest). Bastia enda noor Francois Kamano, kes on muide vaid 18-aastane (aasta noorem, kui Ongenda), on nokkimisjärjekorras eespool olnud. Nagu ka Sio ja Boudebouz. Ehk lühike vastus on, et ei ole väga suurt lootust. Aga mine tea. Järgmine hooaeg ootab ilmselt uus laenuperiood ees.

    Eilse puhul, noortest veel rääkides, oli arusaamat, et miks Blanc Cavani asemel Bahebecki viimaseks 20-30 minutiks sisse ei vahetanud. Noor ründaja on neis mängudes, mida näha on õnnestunud, ülimalt aktiivne ja lubav olnud. Motivatsioon oleks kindlasti noorel mehel põhjas olnud ja lisaks ka värsked jalad.

    Kommentaar


      Algselt postitas Mask

      Muide üks Prantsusmaa klubi on kaheväravalise kaotuse Camp Noul võiduks keeranud. Selleks oli Metz 1984. aasta Euroopa karikavõitjate karika esimeses ringis, kui kodus saadud 2-4 hävingu järel võeti Barcelonas legendaarne 4-1 võit.

      Tolle teise mängu järgsest üks tore kirjeldus:
      The players were again reminded of this different world that they had been allowed, for a few precious hours, to inhabit, when they went to the stadium car park to load their baggage into the coach. Bracigliano recalls “we saw all the Barca players leaving in their Porsches, Ferraris etc. At the time, we all drove 2CVs or Renault 8s. At that moment we felt as if there was aworld between them and us.”
      http://frenchfootballweekly.com/2014...led-barcelona/


      Näis kas pealinlased suudavad sellest 84. aastast mingit inspiratsiooni täna õhtuseks mänguks ammutada.

      Koosseisus on igatahes tagasi kaks olulist lüli: Ibrahimovic ja eriti tähtis arvestades võitlust keskväljal - Marco Verratti. Kaks Thiagot on aga puudu, ehk Thiago Silva ja Thiago Motta. Cabaye osalemine on kahtluse all, mis tähendab, et Adrien Rabiot võib taas võimaluse saada.

      Oodata on midagi sellist: Sirigu; Van der Wiel, David Luiz, Marquinhos, Maxwell; Verratti, Cabaye, Matuidi; Cavani, Ibrahimović, Pastore

      Kommentaar


        Lisatud failid

        Kommentaar


          Cabaye ikka jah, mänguvalmis. Lucas ilmselt pole veel piisavalt vormis. Muidu oleks vast Cavani asemel alustanud. Millegipärast on tunne, et täna veel tuleb mängu. Iseasi, kas sellest ka piisab, et edasipääsu püüda.

          Kommentaar


            Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Cabaye ikka jah, mänguvalmis. Lucas ilmselt pole veel piisavalt vormis. Muidu oleks vast Cavani asemel alustanud. Millegipärast on tunne, et täna veel tuleb mängu. Iseasi, kas sellest ka piisab, et edasipääsu püüda.
            Nohjah.
            Ütleks ikkagi, et tasemevahe oli kalendriga mõõdetav. Tunne ei ole kõige parem analüüsimeetod.
            "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

            Kommentaar


              Lammutustöö

              Kommentaar


                Lille'i kaitseliin koos Enyeamaga oli täna Marseille' tasemel. Jäädi kiirelt 0:2 taha ja nii see lumepall hakkas veerema. Teisel poolaja üritasid pisut skoori ilusamaks mängida ja Bašal see ka õnnestus aga siis sai Corchia teise kollase ning mehega vähemuses imeti veel kaks. Pika jutu kokkuvõtteks - PSG ei teinud mingit imemängu vaid Lille oli nende viimaseaja vormi arvestades ülimalt kehva.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Mask Vaata postitust
                  Lille'i kaitseliin koos Enyeamaga oli t0Š1na Marseille' tasemel. J0Š1i kiirelt 0:2 taha ja nii see lumepall hakkas veerema. Teisel poolaja ¨¹ritasid pisut skoori ilusamaks m0Š1ngida ja Ba0”8al see ka 0‹1nnestus aga siis sai Corchia teise kollase ning mehega v0Š1hemuses imeti veel kaks. Pika jutu kokkuv0‹1tteks - PSG ei teinud mingit imem0Š1ngu vaid Lille oli nende viimaseaja vormi arvestades ¨¹limalt kehva.
                  Mis su klaviatuuriga juhtunud on?
                  Elu on lühike, pidu on pikk.

                  Kommentaar


                    Telefonis brauser vahel asendab täpitähed hioroglüüfidega. Eriti tüütu on, kui mingi pika teksti valmis vorbid ja siis nii läheb. Või ennustuse teemas, kus muuta enam ei saa. Aga see selleks.

                    Pealinlaste jaoks tuli suureskooriline võit kasuks ka ses mõttes, et Lyonil oli ennist väravatevahe +7 parem. Nüüd siis vaid +2.

                    Kommentaar


                      Guingamp võiks asjad põnevaks teha ja vähemalt viigi välja võidelda tänaõhtuses mängus.
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                        Guingamp võiks asjad põnevaks teha ja vähemalt viigi välja võidelda tänaõhtuses mängus.

                        Guingamp on iseenesest korral sel hooajal PSG selja prügiseks teinud. Detsembri keskel kodus skooriga 1:0. Aga ma kardan, et täna ei õnnestu. Igatahes Setanta sport näitab. kel too kanal olemas ja huvi samuti.

                        Kommentaar


                          Texase mootorsae morvad oli selle asemel vist..

                          Kommentaar


                            PSG on siis järjekordselt Prantsusmaa meister
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                              See on küll rohkem teise teema küsimus, aga kas PSG araablased parimate brasiillannade-ameeriklannade-sakslannade ostmiseks raha luftitavad või jalgpall pole nende jaoks naiste ala?
                              Natuke ikka aga kindlasti mitte sellises mõõdus nagu meeste poolele. Brasse pole naiskonnas ühtegi ja ameeriklannasi on üks - Lindsay Horan aga tema on staariks saanud pigem PSG-s mängides. Et sakslannade peale on ilmselt krõbisevat kulutatud ja mitmele Prantsusmaa koondislanna peale nagu Laura Georges ja Marie-Laure Delie. Üldiselt on aga naiskond ikkagi pigem vaeslapse osasse jäänud ja näiteks Laura Georges siin eelmine hooaeg väljendas selle üle pahameelt, et naftaonu naiskonnale eriti tähelepanu ei osuta:
                              PSG's Laura Georges blasts club for ignoring women

                              Et jah, kui meestes on PSG (koduliigat silmas pidades) selge valitseja, ja Lyon ja co peavad vesiste suudega kõrvalt vaatama, siis naiste seas on otse vastupidi. Lyon valitseb ning PSG, Montpellier ja Jouvisy peavad leppima sellega, mis Lyonist üle jääb.

                              Kommentaar


                                Moosimine käib juba.

                                @ Monaco GP

                                Kommentaar

                                Working...
                                X