320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Yohan Cabaye lahkub klubist ja liitub 14 miljoni eest (+ 4 miljonit boonuseid) Crystal Palace´iga, vahendab L´equipe.

    Le sport en direct sur L'Équipe. Les informations, résultats et classements de tous les sports. Directs commentés, images et vidéos à regarder et à partager !


    Ka Skysports sama asja kinnitanud:

    Crystal Palace have agreed a fee and personal terms for the transfer of Yohan Cabaye, according to Sky sources.


    Skysportsi andmetel aga üleminekurahaks 10-13 miljonit.

    Kommentaar


      PSG le parisien´i andmetel väga lähedal Di Mariaga lepingu sõlmimisele:

      Kommentaar


        Algselt postitas Koopia Vaata postitust
        PSG le parisien´i andmetel väga lähedal Di Mariaga lepingu sõlmimisele:

        http://www.leparisien.fr/psg-foot-pa...15-4930735.php
        Mängijaga on jah kuulduste kohaselt juttud selgeks räàgitud aga kuna ManU hakkab kindlasti raskesti kättesaadavat mängima (sest miks peaks nad oma eelmise hooaja suurtostu kergelt loovutama?), siis ilmselt jõuab veel palju vett merre voolata, kuniks asi ametlikuks saab. Kui üldse.

        Kommentaar


          Oksemaik tuleb suhu, kui Inglismaa relegatsiooniklubid Prantsusmaa koondislasi ostavad. Eks Cabaye pidi liikuma, kui tahtis Eurolootusi sälitada aga valik jätab soovida, kui huvilisi oli ka mujalt. Aga nutsu saab vähemalt sama palju, kui päälinnas.

          Kommentaar


            Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Oksemaik tuleb suhu, kui Inglismaa relegatsiooniklubid Prantsusmaa koondislasi ostavad. Eks Cabaye pidi liikuma, kui tahtis Eurolootusi sälitada aga valik jätab soovida, kui huvilisi oli ka mujalt. Aga nutsu saab vähemalt sama palju, kui päälinnas.
            Cabaye vaatevinklist on see suht hea diil ju? London on nii mõnegi koha pealt Euroopa parim linn. Selhust Park'i mängud on tuntud kui premmi parima atmosfääriga mängud. Cabaye saab taaskord meeskonna nr1 olla, täpselt nagu Njuukaastliski.

            Kommentaar


              Algselt postitas Stok
              See relegatsiooniklubi lõpetas 10. positsioonil, aasta enne seda 11.
              Mõlemal hooajal olid ka relegatsioonis enne kui peatreenerit vahetasid. Läks õnneks aga reaalsuses on nad pigem ikkagi relegatsioonitsiooni lähistel paiknev klubi, kui Top10-ne klubi.

              Guingamp lõpetas muide eelmine hooaeg ka 10. Äkki (ma ei tea) Jack Wilshere või Wayne Rooney tuleb üle? Sina ja mina mõlemad teame, et üks peamisi põhjuseid, miks Cabaye'd ja Payet'd Crystal Palace'ites ja West Hamides maanduvad, on raha. Roma, kes mängib CL-i alagrupiturniiril, oli Cabaye'st väga huvitatud (Strootmani asenduseks), ja seal on tal ees ka vana tuttav Rudi Garcia (sarnaselt Pardew'le Palace'is), kuid itaallased ei suutnud sellist palka pakkuda, mida Crystal Palace. Ja nagu keegi twitteris tabavalt kirjutas, on see "wrong in so many levels". Ma kùll ei tea, mis palka CP täpselt pakkus, kuid olen üsna kindel, et see ei jäänud grammigi alla sellele, mida ta PSG-s teenis.

              Aga eks ma lohutan end sellega, et seda kehvem seis on noortel inglastel, kes peavad premmi klubide äkkrikastumise tõttu aina enam kuskil championshipis (või madalamal) madistama või üldsegi PL-is pinki nühkima, mille arvelt koondis aina nõrgeneb. Ja suurklubid saavad jätkuvalt Euroopas Baselitelt pähe.

              Kommentaar


                Algselt postitas Stok
                See osa tahab pisut lahtiseletamist. Kas koondis jääb sellest nõrgemaks, et Cabaye läheb noortele inglastele konkurentsi pakkuma ja nood peavad nüüd instagramist vabal ajal trenni tegema hakkama? Ja Basel on vapsee frukt, neil ei mahu skalbid enam ühele vööle äragi.
                No eks sa tead ise paremini, kuidas asjad seal mail käivad. Mul instagrami ei ole ega kedagi ei jälgi. Ja Cabaye'd vast kellegile lihtsalt konkurendiks ka ei toodud vaid ikka algkoosseisu. Kas ja kes selle arvelt koha kaotab, ei oska täpselt öelda.

                Kommentaar


                  PSG teemas ülemaksmist ja ebavõrdset maailma kurta on ka veits irooniline. Aga mis seal ikka. Palace Euroopasse!

                  Kommentaar


                    tundub, et ADM tuuakse ikka ära

                    Le Parisien believe Paris Saint-Germain are on the verge of signing Angel Di Maria from Manchester United.

                    The French paper claim that Di Maria has agreed a five-year contract, with the Premier League giants set to receive £42.7m
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Üks tõeline palgasõdur on oma hinge raha eest maha müümas. Nimelt valjud sahinad käivad, et Benjamin Stambouli on Tottenhamist saabumas, kui Motta lahkub, mis tundub ülimalt tõenäoline olevat. Mees olla lähedal olnud Watfordiga liitumisele, kuid kuuldes PSG huvist, pani ise sellele liikumisele pidurit. Kusjuures, kui Marseille oli tema kohta Spursilt pärinud, oli öelnud, et tahab PL-i jääda. Tegemist on sealjuures endise Marseille kasvandikuga (lühikest aega küll) ja mehe isa töötas pikalt OM-i treenigkeskuse juures. Masendav mees ikka.

                      Kommentaar


                        Kommentaar


                          Kommentaar


                            France Footballi andmetel (üsna usaldusväärne allikas) on nüüd Di Maria diil tehtud ja mees sõidab kuulduste kohaselt reede või laupäeval USA-sse uutele meeskonnakaaslastele järele. PSG-le läheb see lõbu 65 miljonit €-t maksma.

                            Kommentaar


                              Kommentaar


                                Algselt postitas zelee Vaata postitust
                                Las ma pakun- ei saanud mingit karistust?
                                Elu on lühike, pidu on pikk.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X