320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas NEY Vaata postitust
    Ma ütleks, et pigem Alexis kui Neymar.
    Kui Alexis peaks liikuma, siis pigem Citysse.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Natuke infot ühelt juristilt Maitre Granturcolt, et mis karistusi PSG'l ees ootab, kui Neymari diil peaks läbi minema.

      And yet nothing can prevent Ney from signing with the PSG. "On the one hand Neymar would bypass the ban, but it is not illegal. We are here in a legal vacuum like Vitolo who himself gave 37.5 million euros to the La Liga to leave Seville. On the other hand, and most importantly, it is FIFA which validates international transfers. UEFA does not have a say. And as this rule of financial fair play does not exist at the global level, it is clear that FIFA would give the green light to such a transfer. According to Maitre Granturco, the PSG and Neymar can do business, despite the financial fair play implemented by UEFA.

      "Little risk with UEFA" according to Maitre Granturco

      Why then talk about fair play financial if UEFA can not prevent this transfer that circumvents the law? "It is certain that if I was a PSG lawyer I will take a plane to Nyon - UEFA headquarters - to assess the risks," says Maitre Granturco. The European body provides for a whole range of penalties for violations of financial fair play:

      (A) the warning,
      (B) the reprimand,
      (C) the fine,
      (D) the deduction of points,
      E) retention of revenue from a UEFA competition,
      (F) the ban on entering new players in UEFA competitions,
      (G) the restriction on the number of players a club may enter to compete in UEFA competitions, including the financial limitation of the overall costs of personnel benefits for players on list A for the purposes of competitions UEFA
      H) the exclusion of current competitions and / or future competitions,
      (I) the withdrawal of a title or merit


      It was point h) that caught the attention of Bartomeu according to what this week the Catalan press published. The president evokes a possible exclusion of the PSG from the Champions League to convince Neymar to stay in Barça. But for Maitre Granturco, UEFA will not go so far with the Paris club. "It's true that lately Romanian or Turkish clubs have been banned from European Cup - Galatasaray notably NDLR. But in the case of the PSG can expect a simple fine or even a restriction of recruitment. A fine never killed a club. "The previous one gives reason to the lawyer since in 2014 the PSG had been condemned to 60 million euros of fines and a restriction of 21 players in League of the Championsignatures, punished far exceeded by Parisians only eliminated in 1/4 the next year. "As for the restriction of recruitment, the PSG will be able to do much with if Neymar or Alexis Sánchez sign this summer. Especially since the Parisian club will have 9 months to supply its weapons and prepare its solutions. UEFA does not plan until April 2018 on everything that happens this season. "But if UEFA does nothing then it will be the death of financial fair play. The strings are too big not to see that the spirit of the rule is misappropriated, "concludes Master Granturco.

      EL võib suuremaid probleeme valmistada, kui leiavad, et raha tuleb otse Katari riigilit ise.

      "In fact the real risk for the PSG comes from above, from the European Union" warns Maitre Granturco. The European Court of Justice holds that a football club is subject to the same rules as a company. In this respect, it is not entitled to receive aid from a State, on pain of distorting the rules of competition. Outside the PSG, owner of a Qatar sovereign fund itself financed by the Emir - QSI, circumvents the legislation again.

      "For now everyone is closing their eyes because the Qatar money is good for French and European football. But, according to Maitre Granturco, it is a huge risk that the PSG takes if it pushes the cork too far. "Real Madrid was condemned by the European Union to make € 18.4 million to Madrid City Hall for aid affected in 2011. If the PSG was ordered to make all aid received from funds financed directly by the Government of Qatar, then the Paris club could indeed suffer a very serious crisis. It is therefore for the PSG to evaluate the risks before embarking on this operation that Maitre Granturco describes as "extremely complex and extraordinary, in the literal sense of the term".
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        Väidetavalt tahab Qatar Sports Investment pakkuda Neymarile umbes 300 milli, et oleks 2022 Katari MM'i reklaamnägu
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Otsitakse ikka kaitsvat poolikut. Daniloga teemaks pole veel läinud, kuna Porto väga ei taha teda müüa ning tema eest küsitakse ka korralikult. Nüüd on pilgud seatud Anderlechti nooruki Dondeckeri poole. Anderlecht küsib tema eest umbes 35 milli. Ses suhtes oleks ta pea poole odavam variant, mida kaaluda.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Algselt postitas Staadium Vaata postitust
            Kindel minek! Messi&co jätsid temaga hüvasti. Peale mängu Realiga läks veel veerand tunniks madriidlaste riietusruumi, et ka nendega hüvasti jätta, sest el Clasicoid mehel rohkem ei tule....


            Muideks, ega te Gomest ei soovi? Mehe hind on muidu 100(kuue nulliga)euri, aga anname 50ga ära
            Kindel on alles siis, kui PSG särgis Eiffeli torni all poseerib. Ning Gomesi pole vaja, kuna tema positsioonil on meil hetkel head mängijad olemas.
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Ei tea, kas Areola trollib või teab midagi.

              "We really hope that Neymar will come, it would be great," he exclaims on Parisfans.fr It's quite secret, but I just know that he has to pass his medical visit ... "

              Igatahes Neymari agent on Pariisis

              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                RMC, mis on suht usaldusväärne allikas teatab, et neljapäeval on Neymari medical.

                In summary

                *Arrival in Paris before Thursday morning
                *Medical visit in the day of Thursday
                *Officialisation Thursday evening or Friday morning
                *Presentation at the Parc des Princes before PSG / Amiens
                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar


                  Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                  Nüüd on pilgud seatud Anderlechti nooruki Dondeckeri poole.
                  Dendoncker siiski. Aga väga talendikas poiss on, Tielemansile üsna sarnane. Ilmselt head sõbrad ka. Neil oleks kindlasti põnev rivaalklubide eest mängida.


                  Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                  Ma ei usu, et see päris nii must-valge on. Särgi ja muu nänni müüginumbrid kajastuvad ilmselt üsna otseselt ka klubi ja Adidase vms vahelise lepingu numbrites. Kindlasti on ka muid teid, mis pidi kasvav populaarsus aitab klubile rohkem raha sisse tuua.

                  Ja isegi kui see number on 5%, siis kerge matemaatika ütleb, et särgi hinnaga 100 euri ja aastase tiraažiga üks miljon eksemplari (suurtel klubidel on need numbrid vist isegi üle selle) saame kokku 5 miljonit euri. Särgid ei ole kaugeltki ainuke müügiartikkel.
                  Must-valge kindlasti mitte, aga Pintsi jutus on point sees. Ma lugesin ka hiljuti ühte artiklit, kus räägiti, et see särkide müügist transferi summa tagasiteenimine on küll suur BS. Klubidel on särgidiilid firmadega, enamus raha tuleb neile sealt. A la Manu saab 75 milli aastas Adidaselt ja see ongi nende suurim kasu särkidelt. Jah, too artikkel kirjutas, et saavad ka väikse protsendi müügi pealt, seal vist mainiti kuni 10%, aga väga suur argument, mis ka toodi, on see, et mingi konkreetse mängija ostmine ei suurenda ülemaailmsel skaalal, vähemalt mitte suurklubi puhul, selle klubi särgimüüki oluliselt. Võib-olla ainult nendes piirkondades, kust ostetav mängija pärit on, a la brasiilias kasvab tõenäoliselt PSG särkide müük, aga ülemaailmsel skaalal jääb tendents pigem ikka selliseks, et PSG särgi ostavad need fännid, kes nagunii plaanisid seda osta, ainult selle vahega siis, et nüüd ehk tellitakse Cavani või Verratti nime asemel Neymari nimi sinna peale.

                  Ma ei vaidle vastu, et Neymar PSG-le marketingi mõttes väga palju kasu ei too, kuid särkide müügist mingi väga olulise osa üleminekusumma tagasiteenimine on tõesti BS, nagu Pints mainis.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas nismo44 Vaata postitust
                    Must-valge kindlasti mitte, aga Pintsi jutus on point sees. Ma lugesin ka hiljuti ühte artiklit, kus räägiti, et see särkide müügist transferi summa tagasiteenimine on küll suur BS. Klubidel on särgidiilid firmadega, enamus raha tuleb neile sealt. A la Manu saab 75 milli aastas Adidaselt ja see ongi nende suurim kasu särkidelt. Jah, too artikkel kirjutas, et saavad ka väikse protsendi müügi pealt, seal vist mainiti kuni 10%, aga väga suur argument, mis ka toodi, on see, et mingi konkreetse mängija ostmine ei suurenda ülemaailmsel skaalal, vähemalt mitte suurklubi puhul, selle klubi särgimüüki oluliselt. Võib-olla ainult nendes piirkondades, kust ostetav mängija pärit on, a la brasiilias kasvab tõenäoliselt PSG särkide müük, aga ülemaailmsel skaalal jääb tendents pigem ikka selliseks, et PSG särgi ostavad need fännid, kes nagunii plaanisid seda osta, ainult selle vahega siis, et nüüd ehk tellitakse Cavani või Verratti nime asemel Neymari nimi sinna peale
                    Ma ei vaidle vastu, et Neymar PSG-le marketingi mõttes väga palju kasu ei too, kuid särkide müügist mingi väga olulise osa üleminekusumma tagasiteenimine on tõesti BS, nagu Pints mainis.
                    Kas transferite osas mitte särgisponsorid ise ka klubile just seetõttu raha ei anna? Kusagilt nagu meenub, et a'la nike\adi vm on toetanud kopikaga klubi, et too saaks kindla mängija omale üle osta. Kaudselt tuleb see rahh neile särgimüügiga ja muu feimiga tagasi.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas nismo44 Vaata postitust
                      Ma ei vaidle vastu, et Neymar PSG-le marketingi mõttes väga palju kasu ei too, kuid särkide müügist mingi väga olulise osa üleminekusumma tagasiteenimine on tõesti BS, nagu Pints mainis.
                      Ma ei üritanud väita, et kogu üleminekusumma on võimalik puhtalt särgimüügiga lühikese ajavahemiku jooksul tagasi teenida. Pigem tundub minu jaoks üsna mõttetu see särgimüügi ümber vahutamine. Särgimüük on kogu turundusest võrdlemisi tühine osa. Kui puhtalt särkide pealt oleks võimalik a la 50 milli kuus teenida, siis oleksid üleminekusummad ilmselt vähe teistsugused. See aga ei tähenda, et särkide müük ei võiks olla üks kohtadest, kust üleminekutasudesse investeeritud raha (mõistagi osaliselt) tagasi võiks teenida. Exceli tabelites on ridu ilmselt rohkem.

                      Kommentaar


                        Kui särgimüügiga oleks nii lihtne mängijate peale kulutatav raha tagasi teenida, siis oleks raamatupidamisega kõigil klubidel asjad kõige paremas korras. Mingil põhjusel aga asjalood nii ei ole
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                          Kui särgimüügiga oleks nii lihtne mängijate peale kulutatav raha tagasi teenida, siis oleks raamatupidamisega kõigil klubidel asjad kõige paremas korras. Mingil põhjusel aga asjalood nii ei ole
                          RealFan vast ei mõelnudki ainult särkide müüki, mille kohta sai juba kirjutatud, et see üks levinumaid müüte.
                          Näiteks Neymari tulek tähendaks PSGle aastas ehk 100.000-200.000 uut ostjat hinnanguliselt juurde.
                          Teades särkide hinda (€140) ja et klubid saavad sealt endale keskmiselt ainult 6% sellest, siis jämedalt metsikud 1,6M tiksub Neymari särkidega kassasse (ma täpselt ei viitsinud arvutada aga suurusjärk peaks olema korrektne)

                          Peast enam ei mäleta aga PSGl oli vist ametlik müük kuskil 800.000 (müüdud särki aastas kokku) lähedal, ehk koos nendega, kes muidu oleks nagunii ostnud aga ostavad nüüd Cavani asemel Neymari oma + fännid, kes konkreetset mängijat fännavad.
                          Saavad uuel hooajal miljon särki ehk müüdud.

                          Isegi, kui kõik telerahad, muu nänn ja image rightsid kokku arvutada, siis seda €220M (+maksud) on võimatu teenida otse tagasi + sinna veel lisaks üüratu palk otsa keevitada.

                          Aga milline on selle lükke turunduslik väärtus, mõju uutele lepingutele aasta/paari pärast (tele, sponsoritega jne.) ja potentsiaalne efekt brändile, siis seda on väga keeruline rahasse panna.

                          Seega on tal ka õigus, et kõik pole must ja valge.

                          Kommentaar


                            Kui Neymari tulek selle ihaldatud CL tiitli ära toob, siis tõenäoliselt ca 100M tuleb ka katuseorganisatsioonilt (http://www.totalsportek.com/money/ue...e-prize-money/)
                            Tõsi, ka ilma temata tuleks sellest ca 50, kui jõutakse semisse (mis tõenäoliselt ka juhtuks).

                            Kommentaar


                              Algselt postitas risto Vaata postitust
                              Kui Neymari tulek selle ihaldatud CL tiitli ära toob, siis tõenäoliselt ca 100M tuleb ka katuseorganisatsioonilt (http://www.totalsportek.com/money/ue...e-prize-money/)
                              Tõsi, ka ilma temata tuleks sellest ca 50, kui jõutakse semisse (mis tõenäoliselt ka juhtuks).
                              Oot, PSG on juba praegu "tõenäoliselt" vähemalt CLi poolfinalist 😂 ?
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                                Oot, PSG on juba praegu "tõenäoliselt" vähemalt CLi poolfinalist �� ?
                                Materjal selleks oli olemas ju.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X