320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ligue 1 2016-17

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Siiski relegatsioonivõitlusest kõrgemale nad ei küündi ega hakkagi küündima. Fakt on see, et mänguliselt on tegu ühe halvima satsiga praegu. Väravaid lüüakse spontaanselt. OK, kaitse on enam-vähem, aga seda on vähe. Ning klassi ka napib mängijatel. Aga eks elame näeme muidugi.
    Absoluutselt. Minu point oli see, et kui hooaja jooksul võitlevad püsima jäämise nimel head jalgpalli näitav meeskond nagu näiteks Lorient, kel aga taga ilgelt käriseb, ja kaitses asju korras hoidev sats nagu Nantes, kes vahel ka vastase väravale pihta saab, siis tavaliselt saadab edu seda teist. Lorient pärast olen mina isiklikult tegelikult rohkem mures. Treeneri vahetus on küll mänguliselt mingil määral positiivse muutuse toonud, kuid tulemustes see väga vähalt seni pole kajastunud. Varsti saab see tuhh neil lihtsalt otsa. Casoni'sse mul ka väga usku ei ole. Aga näis.

    Algselt postitas Pogba Vaata postitust
    Dupraz


    Natukene piinlik see olukord oli, kergergelt öeldes, aga treenerina on Dupraz äge.

    Kommentaar


      Minu sõnade ümber lükkamiseks tegi Lorient Bretagne`i derbis täna Rennes`il selja prügiseks.
      Väga vajalikud kolm punkti nii relegatsiooni heitlust silmas pidades, kui ka uuele treenerile ja mängijatele.

      Edit: Ja Nantes` saab ka Lyonilt hetkel ikka sellise litaka, et Girardil ilmselt pikka pidu ei ole.

      Kommentaar


        15. voor

        Väravaterohke 15. vooru järel jätkab liigatabeli tipus Nice`i meeskond, kes sai viimati raske aga väärt võidu vooru eel viiendat platsi hoidnud Guingamp` vastu võõrsil, millest ka piisas, et säilitada punktilist edu tiitlikaitsja PSG ees, kellega järgmise nädala lõpus Pariisis kohtutakse. Viiendalt seitsmendaks vajunud Guingamp` jaoks oli aga tegemist hooaja esimese kaotusega kodupubliku ees, mis tähendab, et kodus kaotuseta jätkavaid meeskond on 15. vooru järel alles veel viis: Nice, PSG, Monaco, Bordeaux ja Marseille.

        Tiitlikaitsja PSG tõusis aga 15. vooru järel liigatabeli teise astme ainuomanikuks pärast seda, kui Monaco komistas läinud voorus üllatuslikult uustulnuka Dijoni vastu võõrsil, kus Leonardo Jardimi hoolealused ei suutnud enamat 1-1 viigist, ja pealinlased ise kodus tänu Thiago Silva ja Edinson Cavani tabamustele Angers` üle mängisid. Uruguailase jaoks oli sealjuures tegemist juba hooaja 14. liigaväravaga ja sajanda väravaga üldse PSG särgis, mille ta pühendas lennuõnnetuses hukkunud Chapecoense jalgpallimeeskonnale ja nende lähedastele:




        15. vooru suurima hävitustööga sai hakkama taas "suure kolmiku" kannule tõusnud Lyoni meeskond, kes kostitas võõrsil Rene Girard`i juhendatavat Nantes`i koguni kuue vastuseta väravaga, mis on üldse Lyon meeskonna ajaloo suurimaskoorilisem võit võõrsilt. 0-6 on ühtlasi ka 60ndate lõpus 70ndate alguses valitsenud Nantes`i ajaloo suurim kaotus. Märkimisväärne on ka fakt, et kõik kuus väravat lõid erinevad mehed. Ühe said teiste seas kirja nii noorukene 19-aastane keskkaitsja Mouctar Diakhaby, kui ka juba oma hooaja 11. löönud Alexandre Lacazette, kes taas penaltipunktilt skooris. Kui Lyon on viimasest viiest kohtumises neli võitnud (ainukene kaotus tuli eelmises voorus PSG vastu), siis relegatsioonitsooni vajunud Nantes püsib võiduta viimases kuues kohtumises, mis on taas hoogu andnud ka spekulatsioonidele, et meeskonna peatreener Rene Girard on üsna pea kinga saamas.

        Väljakukkumise heitluses kogusid 15. voorus väärt võidud tabeli punane latern Lorient, Nancy ja hetkel permanentse peatreenerita jätkav Lille. Kui Lille oli kodus üllatavalt kindlalt parem Caen`i meeskonnast skooriga 4-2, siis Nancy oli veelgi kindlamalt üle teisest uustulnukast Metz'ist, keda samuti omas kodus koguni 4:0 võideti. Mõlemad meeskonnad tõusid ka kolme punkti najal kolme viimase seast välja lükates sinna eelpool mainitud Nantes`i ja just Lille`ile alla jäänud Caen`i. Liigatabeli põhjas jätkav Lorient lõpetas aga läinud voorus oma seitsmemängulise võitudeta seeria, saavutas ka uue peatreeneri Bernard Casoni juhendamisel esimese võidu, kui kodus oldi Bretagne`i derbis paremad kodukandi vihaseimast rivaalist Rennes`i, keda sellest hooajast mäletatavasti on juhendamas pikaaegne Lorient`i loots Christian Gourcuff. Kuigi Lorient jätkab kolmest võidupunktist hoolimata liigatabeli viimase astme, ollakse päästvast 17. aastmest nüüd vaid kolme silma kaugusel.


        15. vooru tulemused:
        Lille - Caen 4:2
        Lorient - Rennes 2:1
        Dijon - Monaco 1:1
        Bastia - Bordeaux 1:1
        Guingamp - Nice 0:1
        Nancy - Metz 4:0
        Nantes - Lyon 0:6
        St. Etienne - Marseille 0:0
        Toulouse - Montpellier 1:0
        PSG - Angers 2:0

        Liigatabel: http://www.ligue1.com/ligue1/classement

        L'Equipe`i 15. vooru sümboolne koosseis:

        Kommentaar


          Girardi ja Nantes`i teed läksidki lahku. Viimaseks piisaks karikas oli too häbiväärne 0-6 kaotus Lyonile.

          Kommentaar


            Fakk, ma just tahtsin laupäeval Guingami võidule arvestatava summa lükata. Nüüd seda küll teha ei julgeks.
            Instagram

            Twitter

            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

            telekavaataja.blogabet.com

            Kommentaar


              uskumatu, aasta on 2016 ja me näeme vooru parimas xi-s endiselt pedrettit

              Kommentaar


                Novembri parima mängija kandidaadid

                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar


                  16. voor

                  Liidrikolmikust valmistas 16. voorus suurima üllatuse tiitlikaitsja PSG, kes kaotas võõrsil tabeli keskmikule Montpellier`le koguni 0-3 skooriga. Pariisi meeskonna jaoks oli tegemist hooaja kolmanda kaotusega liigas, mida on juba üks rohkem, kui möödunud hooajal kogu hooaja peale. Kuna nii Nice kui ka Monaco olid mõlemad läinud voorus võidukad, siis vajus PSG 16. vooru järel liigatabelis taas sel hooajal harjumuspäraseks saanud kolmandale kohale.
                  Liidrina jätkav Nice oli kodus selgelt parem Toulouse`ist ja kasvatas edu lähima jälitaja ees taas kolmele silmale. 3-0 võidumängus skooris OGCN-i eest ka taas Alessane Plea, kelle jaoks oli tegemist juba hooaja üheksanda tabamusega. Rohkem on löönud vaid Edinson Cavani (14) ja Alexandre Lacazette (11).
                  Liigatabeli teisele astmele naasnud Monaco kinnitas taas, et ollakse hetkel Euroopa Top5 liigade resultatiivseim meeskond, kui läinud voorus löödi väljakukkumistsooni kukkunud Bastiale viis vastuseta väravat. Kahe tabamuse eest hoolitses antud mängus Radamel Falcao. Ühe lisasid veel Guido Carrillo ning noorukesed Thomas Lemar ja Kylian Mbappe Lottin. Monaco meeskonna väravad on käimas oleval hooajal ülimalt võrdselt jagunenud: seitse tabamust on kirjas Falcaol ja Carrillol, kuus Lemaril, viis Germainil, neli Boschilial ja kolm näiteks Mbappe Lottinil ja keskkaitsjal Kamil Glikil.

                  Esikolmiku järgses seltskonnas olid 16. voorus võidukad Rennes ja Guingamp, kes mõlemad möödusid senise neljanda koha omanikust Lyonist, kelle läinud vooru kohtumine võõrsil Metziga kodumeeskonna fännide sigaduste tõttu pooleli jäi. Rennes oli viimati kodus 2-0 parem St. Etienne`ist. Guingamp` meeskond lõpetas oma neljamängulise võitudeta seeria, kui kodus löödi samuti 2:0 relegatsioonitsoonis paiknevat Nantes`i, kes eelmise nädala algul vallandas oma senise peatreeneri Rene Girardi.

                  Väljakukkumise heitluses osalevatest meeskondadest oli 16. voorus ainukesena võidukas Lille`i meeskond, kes on peale peatreeneri Frederic Antonetti vallandamist nüüd kaks mängu järjest võitnud. Viimati võeti ülimalt väärtuslik 1:0 võit võõrsilt Bordeaux vastu, kelle jaoks oli sealjuures tegemist esimese kaotusega koduplatsil. Viimase kolme seast uuesti välja tõusnud Caen tegi kodus suureskoorilise viigi Dijoniga, liigatabeli punane latern Lorient poolitas punkte Angers`s ning Nancy kaotas võõrsil suurelt Marseille`le. Kaotused said läinud voorust kirja ka eelpool mainitud Bastia ja Nantes, kes koos Lorient`ga moodustavas väljakukkumistsooni kolmiku.


                  16. vooru tulemused:
                  Caen - Dijon 3:3
                  Montpellier - PSG 3:0
                  Angers - Lorient 2:2
                  Bordeaux - Lille 0:1
                  Guingamp - Nantes 2:0
                  Metz - Lyon - edasi lükatud
                  Monaco - Bastia 5:0
                  Rennes - St. Etienne 2:0
                  Marseille - Nancy 3:0
                  Nice - Toulouse 3:0

                  Liigatabel: http://www.ligue1.com/ligue1/classement

                  L'Equipe`i 16. vooru sümboolne koosseis:
                  e

                  Kommentaar


                    16. voor

                    1. Mis on Nantesi tulevik üldiselt? Nüüd pole enam seda vastikud, kuid enam-vähem kindlat kaitseliini ka. Nädalavahetuse Guingampi võit oli bookiede poolt hinnatud ca 2,2-ga. See oli selle nädalavahetuse kingitus ma ütlen. Aga mina näen Nantesile väga rasket perioodi. Tähtis on mitte liiga palju punkte kaotada sel raskel ajal.

                    2. Selle eest on Lorient tubli ja ma usun, et küll neil kõik laabub. Nad mängisid päris tugeva koduse Angersiga ja said punkti. Waris on muidugi hea mängija.

                    3. Caen WTF? Nagu neil polekski neid 3 punkti vaja? Kas teisele poolajale mindi purjuspäi? Igatahes väga imelik 2. poolaeg ja samal ajal Dijon oli tubli. Naljakas vaatepilt oli 2 meetrine koljat Dijoni ründes, kes andis 2 kannasöödu assisti.

                    4. Bordeaux ei küündi keskmikust kõrgemale. Ei suudeta oma mängu peale suruda vastastele. Lille kindlasti ei lange.

                    5. Minu jaoks on Rennes'i 4. koht saladus. Ei ole nad oma mänguga seda väärt. Jälgime edasi...

                    6. Nancy on ka tugev kandidaat väljalangemisele. Midagi on selles võistkonnas puudu. Võib-olla nooruslikku uljaspäisust?

                    7. Mida tegi Toulouse kaitsefaasis Nice vastu? Mida eksimust? Ma saan aru, et vigastused ja suht eksperimentaalkoosseis kaitseliinis, aga no selliseid eksimusi ei tohi teha.
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar


                      Nancy kasuks räägib see, et neil on pukis ülikogenud Pablo Correa, kes on sisuliselt 20-aastat klubis olnud ja teab klubi läbi ja lõhki. Algul mängijana ja 2002. aastast treenerina, mil ta Nancy esimest korda esiliigast kõrgliigasse tõstis. Korra küll proovis ka 2012. aastal Evianis kätt, aga seda üsna edutult, ja juba aasta hiljem oli ta tagas Nancys. Kehva lugu selle korra ära käimise juures oli muidugi asjaolu, et hooajaga olid Correa asendajad suutnud Nancy relegeerida ja uruguailane pidi aste madalamal (väikse liialduseba) sisuliselt nullist uut meeskonda ehitama hakkama. Aga sellega sai ta edukalt hakkama nagu ka kõrgliigasse naasmine kenasti demonstreerib.
                      Marseille vastu oldi tõesti kehvad. Samas omad punktid on ära võetud, ehk punktid peamiste konkurentide vastu: võidud Dijoni, Metzi, Caeni ja Lorient'i üle, ning viigipunkt Bastialt ja Montpellier'lt.

                      Nantes`i puhul oleneb, kes vallandatud Girardi asemele leitakse. Puhtalt koosseisu poolest nad tagumise kolmiku meeskond pigem ei tohiks olla.

                      Üks asi, mis ikka ja jälle ka minul kipub ununema, on siis see reeglimuudatus, et käimas olevast hooajast 18. kohal lõpetanud meeskond enam otse alla ei kuku, vaid mängib kevadel play-offis kõrgliiga koha pärast esiliiga kolmanda meeskonna vastu. Hetkel siis oleks selleks klubiks Bastia.

                      Kommentaar


                        Kamel Grosicki värav St. Etienne`i vastu väärib liikuva pildina üles märkimist:

                        Kommentaar


                          Liiga Koduvõistkondade keskmine punktide arv
                          Inglismaa 1,59
                          Hispaania 1,64
                          Itaalia 1,77
                          Saksamaa 1,68
                          Prantsusmaa 1,81
                          Mask, miks on Prantsusmaa liigas kodumeeskondadel statistiliselt nii suur eelis? Olen isegi tähele pannud, et kodus ja võõrsil on võistkonnad vahel täiesti teist nägu.
                          Instagram

                          Twitter

                          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                          telekavaataja.blogabet.com

                          Kommentaar


                            Ikka 12. mängija ehk kodupubliku tõttu. Samal põhjusel on inglased ka antud listis viimased.

                            Kommentaar


                              Nantes`i uueks peatreeneriks on kuulduste kohaselt saamas kunagine Portugali koondislane Sérgio Conceição, kel lühikese treenerikarjääri jooksul (enamasti Portugalis) on kirjas nii ebaõnnestumisi, kui ka õnnestumisi. Viimaseid siiski pisut rohkem. Samas üle hooaja ta kuskil pole vastu pidanud.

                              Edit:
                              Ametlik. Lepingu pikkus on poolteist hooaega.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Mask Vaata postitust
                                Nantes`i uueks peatreeneriks on kuulduste kohaselt saamas kunagine Portugali koondislane Sérgio Conceição, kel lühikese treenerikarjääri jooksul (enamasti Portugalis) on kirjas nii ebaõnnestumisi, kui ka õnnestumisi. Viimaseid siiski pisut rohkem. Samas üle hooaja ta kuskil pole vastu pidanud.

                                Edit:
                                Ametlik. Lepingu pikkus on poolteist hooaega.
                                loodetavasti suudab Nantesi relegatsioonist ikka välja tuua
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X