320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Üldine Prantsuse jalgpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Brandão läbis kuulduste järgi täna arstliku kontrolli Saint-Etienne`i juures ja sõlmis 2-aastase lepingu. Homme näidatakse meedial. Peaks St. Etienne`i (stiili poolest) pisut paremini sobima, kui Marseille`isse.

    Kommentaar


      Ülihea

      Kommentaar


        Kas Viasat Sport Baltic ikka see hooaeg prantsuse liigat näitab ???

        Kommentaar


          Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
          Kas Viasat Sport Baltic ikka see hooaeg prantsuse liigat näitab ???
          Sa juba küsisid seda. Said vastuse ka. Mine ära nüüd.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

          Kommentaar


            Algselt postitas tofoa Vaata postitust
            sa juba küsisid seda. Said vastuse ka. Mine ära nüüd.
            Hähähähäh
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

            Kommentaar


              lambine , no ma ei näinud maski vastust

              Kommentaar


                Algselt postitas Mask Vaata postitust
                Brandão läbis kuulduste järgi täna arstliku kontrolli Saint-Etienne`i juures ja sõlmis 2-aastase lepingu. Homme näidatakse meedial. Peaks St. Etienne`i (stiili poolest) pisut paremini sobima, kui Marseille`isse.


                Üldiselt vajalik täiendus rohelistele, kuna Galtieril pole tippu peale Aubemeyangi kedagi teist eriti panna. Noor Idriss Saadi küll on olemas, kuid tema valmisolekus julgeks hetkel veidi kahelda. Ajaccio olevat ka Brandãost väga huvitatud olnud, kuid brasiillase palgasoov olevat neile üle jõu käinud.

                Kommentaar


                  Eks see vähekene riskantne tehing ole ASSE poolt. Pärast täitsa soliidset algust pole Brandao Prantsusmaal väravale eriti pihta saanud. Võimalik muidugi, et selle fakti puhul on lihtsalt silm kinni pigistatud ja Galtier proovib meest just sättida Aubameyangi kõrvale enamasti ülakorruselt söötu jagama.

                  Üleminekutest tasub kindlasti mainimist ka Paulo Machado liikumist Olympiacosesse. Ehk siis järjekordne põhirivistuse mees Toulouse'ist läinud ning ka Portugali koondise eest väljakul käinud poolkaitsja eest saadi vaid 2.7 miljonit. Murelikud ajad Garonne'i jõe kaldal.

                  Kommentaar


                    Gonzalo Bergessio võiks tagasi tulla.

                    Kommentaar


                      Väga valus löök Lorient`le: meeskonna kapten Bruno Ecuele Manga kuueks kuuks põlvevigastusega väljas. PSG vastu esimsel poolajal sai Ibrahimoviciga väga hästi hakkama, kuniks rootslane ta katki tegi.

                      Kommentaar


                        Järjekordne korralik summa on Prantsusmaal magama pandud. Seda aga mitte PSG ega mõne muu Ligue 1 klubi poolt. Monaco hoopis on käinud välja 11 miljonit eurot Lucas Ocampose nimelise noorhärra eest. 18-aastasel ääremängijal oli edukas profidebüüthooaeg River Plate'i eest ning kuigi huvilisi olnud küll ja veel, otsustas ta oma Euroopa karjääri alustada Ligue 2 tagasihoidlikes tingimustes. Aga ega see usutavasti kauaks nii ei jää. Monacol on esimesest kolmest voorust kirjas 7 punkti ja liigatabelis hoitakse Dijoni järel teist kohta.

                        Kommentaar


                          Õhtu kell 21:45 hooaja teise vooru avamäng, kui Lille`i uuel verivärskel kodustaadionil Grand Stade Lille Métropole`il võõrustab kodumeeskond Nancy`d, kes sarnaselt Lille`ile alustas hooaega võidukalt. Viimasel viiel hooajal pole Nancy`l õnnestunud Lille`i nende kodus võita. Isegi punkti pole õnnestunud võtta.

                          Väike pilk ka Lille`i uuele 50,186 silmapaari mahutavale staadionile:


                          Kommentaar


                            Eelmisele juurde veel Matt Spiro blogipostitus Lille`i tuleviku teemal: http://www.ligue1.com/ligue1/article...t-big-step.htm

                            Kommentaar


                              Ei olnud kõige säravam debüüt uuel staadionil. Rumalalt jäädi esimesel poolajal kaotusseisu ja tundus, et poolajavile tuli umbes 5 minutit liiga vara, sest teisel poolajal ei saanud 2010/11 meister enam kuidagi moodi hoogu üles. Pärast vastaste punast kaarti 10 minutit enne lõppu ei suudetud isegi korralikku võimalust luua. Tulio De Melo ikka ei peaks olema su esiründaja, kui on soov kõige teravamas tipus konkurentsi pakkuda.

                              Kommentaar


                                Minu kui neutraalsele vaatajale jaoks oli esimene poolaeg väga põnev ja tempokas. Outsider sai ilustast kauglöögist juhtima, kuid kogu poolaja üritavam pool olnud favoriit suutis poolaja lõpuks viigistada Kalou väga meisterlikust sooritusest. Tõotas põnevat teist poolaega, mida aga kahjuks ei tulnud.

                                Kusjuures mina de Melo aadressil nii kriitiline ei oleks vaid näitaks näpuga keskvälja suunas. Ikka ülimalt vähe suudeti kvaliteetseid palle kasti sööta/tsenderdada. Kui väravasööt välja jätta, oli Martin täielik pettumus. Kalou muidugi jääb ka neama seda esimese poolaja 1v1 olukorda väravahiga, kui ta selles olukorras lööki isegi raamide vehele ei suutnud lüüa.

                                Nancy oli tubli. Võitles vihaselt, ja tavaliselt Fernandeze meeskonnad ongi sellised, kes väga vastasel mängida ei lase seega Lille`i toetajatel ei tasuks ka pead liiga norgu lasta. Lisaks võib Lille oma uue staadioni üle väga uhke olla. Fännid tegid enamus mängust väga mõnusasti häält.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X