320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa Ligue 1 2023/24

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    Lyon sai lõpuks esimese võidu ka

    Kommentaar


      #17
      Strasbourg oli 8 mängu võiduta, ning tundus ka seekord nii minevat, kuniks 96.minutil keskkaitsja Sylla peaga palli väravasse koksas. Ühtlasi tegemist ka kõige hilisema Ligue1 löödud väravaga sel hooajal.
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        #18
        Selline tore fakt on siin veel mainimata jäänud, et sellest hooajast pääseb Prantsusmaalt top3 otse Meistrite Liiga alagrupiturniirile ja neljas meeskond sama sarja kolmandasse kvalifikatsiooniringi. Ehk siis prantslastel on sellest hooajast neli CL-i kohta. Liiga viies läheb Euroopa Liiga alagrupiturniirile, kuues Euroopa Konverentsiliiga 3. kvalifikatsiooniringi ning üks Euroopa Liiga koht jagatakse ka Prantsusmaa karikas välja, kui just seda ei võida keegi liigatabeli top6 meeskondadest, mille juhtumise korral saaks liigatabeli seitsmes meeakond samuti Euroopasse.

        Kommentaar


          #19
          Le Havre võit oli vooru üllatus. Muidu kindel Bulka väristas korralikult. Ning järgmise mängu peab Nice läbi ajama oma parima mängijata, sest Todibo sai punase ülereageerimise eest.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            #20
            Julian Stephan'i maagia sai lõpuks tööle, kuigi abiks oli vaja Clermonti punast kaarti ka aga siiski 3-1 võit on hea motivatsioonile. Vooru staar oli kahtlemata Bresti keskväljamees Kamory DOUMBIA, kes löi esimese poolajaga 4 väravat!
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar

            Working...
            X