Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Tim| Vaata postitust
    No midagi sellist vaevalt, et juhtub. worst case scenario ilmselt on, et saadakse läbi ussimunni jälle suurvõistlusele nagu seekord ja põrutakse, see tekitab ikkagi vähe sitema reaktsiooni kui lihtsalt võistluselt välja jäämine.
    Alagrupp on küll selline, et hea tahtmise korral võidakse isegi välja sadada.

Leave a comment:

• Tim|
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Välja jääda tulevaselt EM-ilt on halvemini minek või mis sa ise arvad?
    No midagi sellist vaevalt, et juhtub. worst case scenario ilmselt on, et saadakse läbi ussimunni jälle suurvõistlusele nagu seekord ja põrutakse, see tekitab ikkagi vähe sitema reaktsiooni kui lihtsalt võistluselt välja jäämine.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Tim| Vaata postitust
    Kas enam halvemini kui viimase kahe aasta jooksul saab üldse minna?
    Välja jääda tulevaselt EM-ilt on halvemini minek või mis sa ise arvad?

Leave a comment:

• Tim|
    replied
    L'Equipe teatab ,et Laurent Blanc on nüüd lõpuks lepingule allkirja andnud ja juhendab prantslasi järgmised 2+2 aastat, kui kõik hästi läheb.
    Kas enam halvemini kui viimase kahe aasta jooksul saab üldse minna?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    L'Equipe teatab ,et Laurent Blanc on nüüd lõpuks lepingule allkirja andnud ja juhendab prantslasi järgmised 2+2 aastat, kui kõik hästi läheb.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas holst9 Vaata postitust
    kes see bask seal prantsusmaa meeskonnas siis oli?
    Lizarazu

Leave a comment:

• holst9
    replied
    kes see bask seal prantsusmaa meeskonnas siis oli?

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied

Arsenal: "Fans turned on the striker amid transfer speculation and a perceived lack of enthusiasm, giving him the nickname 'Le Sulk.'"

Real Madrid: "He had initial success, but soon fell out of favour with fans, fellow players, and new coach Vicente del Bosque, at one point receiving a 45-day suspension for refusing to train."

ESPN Scouting Report (written before the World Cup): "Anelka has displayed a petulant streak in the past and has struggled to integrate into various dressing rooms."
    Arsenali ja Reali aeg jäi 10 aasta taha. Inimesed muutuvad, ning kui tal pole olnud probleeme Chelseas, kus on tegelikult täielikud egod koos, siis ma usun, et ta on täiesti maha rahunenud ning teise mõttemaailmaga, kui 10 aastat tagasi.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Eikaga sarnast juttu olen vist viimased 2 lehekülge rääkinud aga vastused on ikka stiilis: Anelka = hea, Domenech = paha, paha. Mängijad ju ei mässanud Domenechi vastu, vaid FFF-i otsuse vastu Anelka koju saata.

Anelka pole mingi ingel kunagi olnud.

Arsenal: "Fans turned on the striker amid transfer speculation and a perceived lack of enthusiasm, giving him the nickname 'Le Sulk.'"

Real Madrid: "He had initial success, but soon fell out of favour with fans, fellow players, and new coach Vicente del Bosque, at one point receiving a 45-day suspension for refusing to train."

ESPN Scouting Report (written before the World Cup): "Anelka has displayed a petulant streak in the past and has struggled to integrate into various dressing rooms."
    Meil pole temaga igatahes probleeme olnud. Nii Terry kui Drogba ka avalikult Nico kaitseks juba välja astunud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Eikaga sarnast juttu olen vist viimased 2 lehekülge rääkinud aga vastused on ikka stiilis: Anelka = hea, Domenech = paha, paha. Mängijad ju ei mässanud Domenechi vastu, vaid FFF-i otsuse vastu Anelka koju saata.

Anelka pole mingi ingel kunagi olnud.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Herr Vaata postitust
    Kui mina oleks prantslane ..oleks ma nii palju mees et oleks saatnud Domenechi persse ja lahkunud LAV'ist..( pm nagu tegi Anelka)
    Ja ma arvan et prantsusmaa rahvas oleks aplodeerinud.

Pärast oleks siiralt vabandust palunud ja öelnud et sellise klouniga pole võimalik koos olla.

A Domenech mõtleb et saab veel kuskile tööle ka? vastan ise .. vaevalt.
    Ma ei saa aru, kuidas saab Prantsusmaa feilimises AINULT peatreenerit süüdistada ja mängijate teguviisi heaks kiita. Mängijate asi on treeneri sõna kuulata, mitte omavahel paukuda, treenerile vastu haukuda, staaritseda jne. Minu silmis on õhku täis, litsidega hullavad Prantsusmaa koondise mängijad palju mustemas nimekirjas kui hallipäine vanamees, kes lihtsalt ei suutnud seda egode hulka ohjeldada.

Raske öelda, kas olukorras üldse oli väljapääsu. Näiteks Lippi kasutab Itaalia koondises teist lähenemist elik jättis suured egod koju. Kuid seni on mängutulemused Prantsusmaa koondisega samaväärsed olnud.

Leave a comment:

• Herr
    replied
    Kui mina oleks prantslane ..oleks ma nii palju mees et oleks saatnud Domenechi persse ja lahkunud LAV'ist..( pm nagu tegi Anelka)
    Ja ma arvan et prantsusmaa rahvas oleks aplodeerinud.

Pärast oleks siiralt vabandust palunud ja öelnud et sellise klouniga pole võimalik koos olla.

A Domenech mõtleb et saab veel kuskile tööle ka? vastan ise .. vaevalt.

Aga Prantsusmaale jõudu ja jaksu! Küll saavad kriisist üle ..

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Domenechi minek oleks jah ka isegi vist MM-i võidu puhul kindel olnud. Leping läbi ja Blanciga oli juba räägitud. Muide Domenech keeldus veel mängu lõpus LAV-i peatreeneri Parreira kätt suruma, kuna too olevat Pranstsumaa koondist solvanud.

Evra lubab aga lähipäevadel toimuval pressikonverentsil südant puistata ja toimunud skandaalidest ausalt rääkida.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Paras, nüüd France on põhjas ära käinud, Blanc panustab rohkem noortele ja isegi, isegi - FRA võib mulle sümpatiseerida.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
    Pluss veel see, et nüüd on vist enam kui kindel Hr D lahkumine. Hakkab ehk veel tõelist Prantsuse jalgpalli nägema.
    Juba enne turniiri oli tema lahkumine kinnitatud.

Leave a comment:

Working...
X