Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rocheteau
    replied
    Saksamaa vastu võeti 2-0 või. Mbappe skooris ja söötis ühe. Oli isegi üllatav, et ta nii lahke oli ja Olisele selle söödu andis. Muidu oli Mbappel kamaluga neid võimalusi, et see mäng varem ära tappa. Bade meeldis mulle oma debüüdil.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    No sa saad kasutada ainult neid mehi, kes sul kaasas on. Ses mõttes oli Rabiot valik antud juhul täiesti loogiline. Ma pole kursis, miks noorem Thuram sel korral puudu oli, aga nõus, et peaks ikkagi tavaoludes koondises olema. Rabiot on Marseille's sel hooajal märksa ründavamal positsioonil mänginud ja on pisut teist tüüpi mängija, kui Kamara'd, Kone'd ja Camavingad.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Minu arvates oli täiesti positiivne mängupilt. Üks meeskond lõi lihtsalt ära ja teine raiskas. Keda sa seal Rabiot asemel oleksid kasutanud? Tüübil on väga hea hooaeg all erinevalt näiteks Reali meestest. Ma ei tea, kui palju Tchouamenid sel hooajal üldse keskväljal mängiski?
    Hetkel ongi seis Prantsusmaale selline, et poolkaitses pole võibolla sellist järgmiste põlvkonda peale tulnud nagu kaitses ja eriti rünnakul. Ma oleks lootnud Zaire-Emery'lt sel hooajal klubi eest järgmise sammu tegemist, aga reaalsuses on ta hoopiski sammu tagasi teinud ja pingile kukkunud. Aga no jalgpallis muutuvad asjad kiiresti.
    Rabiot asemel oleks saanud kasutada üht selle hooaja parimat Juventuse keskväljameest Khephren Thurami. Aga ta ei saanud isegi kutset. Isegi Aston Villa eest häid esitusi teinud Boubacar Kamara ei saanud kutset.

Zaire-Emery kaotas oma koha Joao Nevesile, kuigi profiililt nad üsna sarnased. Loodetavasti saab uuel hooajal ikka rohkem peale.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Minu arvates oli täiesti positiivne mängupilt. Üks meeskond lõi lihtsalt ära ja teine raiskas. Keda sa seal Rabiot asemel oleksid kasutanud? Tüübil on väga hea hooaeg all erinevalt näiteks Reali meestest. Ma ei tea, kui palju Tchouamenid sel hooajal üldse keskväljal mängiski?
    Hetkel ongi seis Prantsusmaale selline, et poolkaitses pole võibolla sellist järgmiste põlvkonda peale tulnud nagu kaitses ja eriti rünnakul. Ma oleks lootnud Zaire-Emery'lt sel hooajal klubi eest järgmise sammu tegemist, aga reaalsuses on ta hoopiski sammu tagasi teinud ja pingile kukkunud. Aga no jalgpallis muutuvad asjad kiiresti.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Üldiselt ärgati liiga hilja valitseva euroopa meistri vastu. Ning DD järjekordset arusamatud valikud. Lenglet, Kalulu kui ka Rabiot omasid kõik süüd vastastele võimaldatud väravates. Muidugi nii Dembele kui ka Mbappe raiskasid ka momente.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Kas see kloun prantslaste väravas on vähemalt ühe tõrje suutnud teha ja millega tegeleb Ballon D,or?
    Maignanil oli suht vähe teha nendes olukordades, kui siis see võibolla selle Yamali löögi puhul oleks pidanud paremini tegutsema.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas alvarez Vaata postitust
    Kus on Kante?
    DD tahab noorematele võimalust anda ning Kante hooaeg pole just väga võimas ka olnud.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Kus on Kante?

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Kas see kloun prantslaste väravas on vähemalt ühe tõrje suutnud teha ja millega tegeleb Ballon D,or?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Hispaania on kliiniline ning Prantusmaa üldsegi mitte, sealt ka erinevus ning 0-2 taga peale esimest poolaega.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    DD tahab vist eoses selle mängu ära anda. Lenglet, Kalulu ning Rabiot on üsna kaheldavad otsused ikka.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Olise mängitamine vabas rollis, kus ta sai olla nii keskväljas kui äärel, oli hea lüke DD poolt. Tema kaunis karistuslöök ning sööt oli määrav, et konnad saaks üldse lisajale minna. Muidugi jääb kripeldama, et arvestades võimalusi, ei suudetud seda mängu juba normaalajal ära tappa. Horvaadid suruti nõnda ära, et nad väga üle oma väljaku ei saanudki ning väravale ei teinud nad phtgi lööki ka. Mbappe kaptenina veel arenguruumi on. Pole vaja kohtunike juurde joosta iga asja pärast ning vastaseid provotseerida.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    DD on omad järeldused teinud ning tuleb väga ründavalt peale. Kui kaitse peab ja rünne toidab, siis 3-0 ei tohiks väga keeruline olla. Aga samas vastas on väga kvaliteetne meeskond, kes oskab organiseeritult toimetada.

France XI v Croatia: Maignan; Koundé, Upamecano, Saliba, T. Hernandez; Olise, Koné, Tchouaméni, Barcola; Dembélé, Mbappé.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Esimest masendavast poolajast piisas, et 0-2 kaotusega koju minna. Ulme kuidas 39-aastane terve konnade keskvälja üle mängis. Gouendouzi ja Rabiot ei tohiks enam küll alustada. Konate ja Kounde olid samuti masendavad. Teisel poolajal oli mängupilt tunduvalt parem, kuid palli ei saadud väravasse. Mbappe põud jätkub ning Dembelel oli sihik paigast. Kordumängus peaks Barcola, Olise ja Doue rohkem minuteid saama ning Camavinga keskväljale!

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Väga passiivne esitus ning teenitult ollakse 0-2 taga. Keskväli vaja välja vahetada koos kohutava Konatega.

Leave a comment:

Working...
X