320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    valbuena tundub on ka jälle jalad alla saanud, eile majandas päris usinasti.
    Viimased mängud on täitsa nitsevoo, enne neid võinuks vabalt talvel nihhi saata, sellise Valbuena kindlasti jätaks alles.
    Lacazette´i vorm on tõesti kehva tegelikult, väravaid tuleb pennudest, mis mõned ka just kõige kindlamini ei tundu olevat realiseeritud. Valus öeldagi aga suvel võiks välismaale minna. Alla 40 milli(ilmselt siiski suurema summa eest nagu suvigi näitas) ei tule kõne allagi.
    Mängust Sevillaga: mängupilt oli very good. Statistika, et Lyonil oli kusagil kümme korda rohkem pealelööke (Sevilla kahest tabas Vitolo ühega posti) räägib enda eest ja ilmselgelt jäi asi realiseerimise taha. Tolisso tabas ka lähedal peaga latti ja Valbuena keerutas latti.
    Üldiselt oligi enne hooaega aimata, et siit grupist edasiminek läheb raskeks. Juventus on Juventus ja ainus viis oligi teise koha peale võidelda. Ole mees, küta Sevillale kodus 2 ja mine edasi. Teekond jätkub Euroopa Liigas, kus võiksid ju suuremad prioriteedid olla. Ehk saadi Sevillalt mingi nõuanne tiitlile mängimiseks.

    Kommentaar


      Algselt postitas Mask Vaata postitust
      2018. aasta Euroopa Liiga finaal toimub Lyoni uuel kodustaadionil Parc OL-il (mahutavus 59,186).
      • UEFA European Under-17 Championship – Republic of Ireland 2019, Estonia 2020

      Results of the 2015/16 Fair Play Rankings were presented, with the associations of Norway (overall fair play), Estonia (best spectators) and Belarus (best progression) to each receive €50,000, to be donated to an amateur or professional club of their choice to fund fair play or respect-related themed projects.


      lol.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

      Kommentaar


        1:0

        Kommentaar


          AZ Alkmaar. Peab meeldima.

          Kommentaar


            20% klubist kuulub tänasest hiinlaste IDG Capitalile. Kasum 100 M. Marseille müüdi teadupärast tervenisti 45 miljoni eest.

            Kommentaar


              Ma olen Aulas`d selles suhtes alati kiitnud ja esile toonud, et jalgpalliklubi oskab ta majandada ja äri teha. Margareta eesmärk Marseille`d müües ei olnud muidugi äri teha, vaid kindlustada lihtsalt klubile tulevik, sest ise ta enam selle majandamisega hakkama ei saanud. Minu teada ta ei võtnud ka kõige suuremat pakkumist vastu. Ja vahe oli ka muidugi selles, et ühe puhul vahetas klubi täielikult omanikku, teise puhul lihtsalt investorid ostsid 20% klubist.

              Aga kuna olen siin Mouctar Diakhaby'd haipinud ja Moreli vastu ka vimma ei kanna (erinevalt Valbuenast ja N'Kouloust), siis paar lõiku GFFN-ist just Moreli kiituseks, kel on ka Diakhaby tõusus oma roll mängida olnud:

              [...] Jérémy Morel.

              The veteran left-back has been a dependable presence for Lyon this season, whether playing as part of a back three, as a wing-back or in his habitual position. His quietly composed season was far from a given this summer, as the club had brought in Polish international Maciej Rebus.

              The former Terek Grozny man was nominally acquired as a replacement for Henri Bedimo, but with Morel 33 by season’s end, the writing was on the wall.

              Instead, however, he has offered a necessary stability at the back for Lyon. While his pace and attacking intent will never be what they were dating to his time at Marseille, what he has offered instead has been even more important.

              His increasingly defensive inclinations give Lyon balance when Rafael gets forward, as is his want, but he also has been important in the development of Mouctar Diakhaby.

              The lanky youngster has been one of Ligue 1’s surprises this season, and much of his developing positional sense and confidence is down to the play of Morel. The little left back readily covers Diakhaby’s forays forward while still providing ample support for Mathieu Valbuena.

              It’s no coincidence that much of Le Petit Velo‘s recent improved form has come with his former Marseille teammate in the side, as his confidence in Morel allows him to play a freer role in the attack.

              Given his advancing years, Morel is probably not long for Lyon, but his quiet determination has been indispensable; while OL may have struggled to date this season, what good has emerged is largely down to his assured presence. – E.D.

              Kommentaar


                Lyoni palgatabel (L'Equipe):

                Peatreener Bruno Genesio on treenerite arvestuses alles 8., kuid arvestades, et ta tuli klubi enda süsteemist, siis see on ka loogiline.

                Kommentaar


                  Gonalons sai soojendusel viga? Fekirile antakse võimalus.

                  Kommentaar


                    "Jumala käsi"


                    Mendy
                    Põhjus miks Lyoni mehe kätt (kes seal oli?) ära ei vilistatud oli selles, et eelnevast mehest(Mapoust?) tuli rikošett ja sellepärast vastu kätt lendaski üldse. Muud seletust ei oska öelda.
                    Lacazette´i pennu

                    Kommentaar


                      Ülla ülla Lacazette lõi "suures" mängus värava..

                      Kommentaar


                        Meeldis:
                        *Suures mängus võõrsil võit. Tegelikult suurtes mängudes on hästi hakkama saadud ning eeldasin tänavuse hooaja seni üht raskemat mängu. Reaalsuses kasutati ülekaal ära ja võib täitsa rahul olla.
                        *Ghezzal kirjutas oma hinnale mitu milkut juurde, kui peaks tahtma Inglismaale pageda. Diakhaby jätkuvalt stabiilne ja Tousart samuti esinduse uksele aina jõulisemalt koputamas. Peab meeldima!
                        *Tabelis viie punkti kaugusel CL-i kohast (reaalne vahe peaks olema kaks punkti, kuna üks tõenäoline võit otsutamata - loe: Lopesi keiss)
                        *Marseille poisid Valbuena ja Morel on tublid olnud. N'Kaigas mitte nii väga. Kaua oodati, aga suur pettumus olnud. Hetkel sooviks kindlasti pigem Mammanat näha kui Kameruni meest. Aga vist sõidab Aafrika Rahvuste Karikale niikuinii (PS! Ghezzal peaks ka sõitma sinna, rohkem ohte pole).

                        Ei meeldinud:
                        *Monaco värava ajal ikka uskumatu korralagedus. Okei, seinasööt oli ilus, aga miks nad sinna passima jäid. Ja kasti joonel oli pool Monaco koosseisu vabalt ootamas. Kaitsjad otsustasid meeste markeerimise asemel värava ees hoopis müüri teha? Ma nägin eile 6-aastaseid sedasi jalgpalli mängimas...
                        "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                        Kommentaar


                          What Aulas wants, Aulas gets!

                          Eellugu: Lyon owner Jean-Michel Aulas keeps hitting on USWNT soccer star Alex Morgan via Twitter


                          Lõpplahendus:

                          Kommentaar


                            Karikamängus saadi siis mõnus 5-0 võit Montpellier´ üle, Laca, Diakhaby, Fekir ja 2x Cornet.
                            Aga vägisi tundub, et Grenier jaanuaris lahkumas on, millest mul on siiralt kahju. Lihtsalt pole suutnud vigastuste tõttu oma võimalusi põhimõtteliselt enam saanudki. Mõned aastad tagasi pandi ju Arsenaligagi paari.
                            Kõnelustes ollaksu Boroga ja WHU´ga, kuid huvilisi on teiste Prantsuse klubide poolt, Saksamaalt ja ka Itaaliast (Milan ilmselt).

                            Kommentaar


                              Kas Lyonil reaalselt läheks teda vaja ka? Ghezzal on lahkumas?

                              Lyon have spent several weeks working to sign Manchester United’s attacking midfielder Adnan Januzaj, according to our colleagues at L’Équipe.

                              The Belgian is under contract until 2018 and is currently on loan at Premier League side Sunderland.

                              Lyon are hoping to complete a loan deal with an option to buy, with club advisor Gérard Houllier having spoken to Louis van Gaal about the player. During this discussion, Houllier and van Gaal also discussed Memphis Depay.

                              Talks have been initiated between Manchester United and Les Gones in the meantime.

                              Lyon have also made contact for Angers striker Nicolas Pépé, Ludogorets’ Cafu and Leon Bailey of Genk.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar

                              Working...
                              X