Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rohtaed
    replied
    Oijah...

lyon-Valencia 2. poolaeg:
    Löögid 13 – 0
    Kadreeritud 3 – 0
    Tsenderdused 19 – 9
    Possession 72%-28%

...ja ei midagi.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    See esimene poolaeg ajas vihale. Konkreetselt. Poolaja skoor ei peegelda absoluutselt väljakul toimuvat. Kuidas küll ei ole ära löödud...uskumatu. Aga 45 minutit veel minna.

Kalulu paistiski oma kogenamatusega silma. Samas oli üldiselt aktiivne ja seni on mäng olnud tema poolt pigem positiivne. Jallet ikka väga heas vormis. Standardolukordade ajal peab aga hinge iga kord kinni hoidma, ikka väga lihtsalt lastakse vastasmängijaid löögile. Eks koosseis on lühike ka.
    Vastaste väravavaht tegi aga seda, mida Lopes Portugali särgis ei suutnud.
    Õnn aga, et Jallet Piattiga peab mõõtu võtma. Rafael vs Piatti oleks tõenäoliselt väga kaootiliseks kujunenud.
    Üldiselt aga väga postiivne poolaeg, küll see värav ka ära tuleb. Samas on hooaeg näidanud, et me oleme väga tõusude ja mõõnadega meeskond.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Beauvue põhjusega, Ferri pigem vääriks algkoosseisu kohta. Aga huvitav on pigem, kuidas Kalulu on järsku vette visatud, mitu mängu järjest saab oma võimaluse. Muidugi positiivne, kuid samas on see klubi vastus Fekiri vigastusele ja sellega kaasnenud võimalusele tuua ründaja.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied

Beauvue ja Ferri on viimaste mängude põhjal täitsa pingimeesteks taandunud. M´biwa endiselt vigastatud, seega kaitseliini hoiavad korras Biševac ja Umtiti. Rafael, kes jäeti Bordeaux vastu puhkama, on ikka pingil, Jallet alustab. Kusjuures ei ole teda ka pingil, mis tähendab, et küllap on tal mingi pisivigastus, mis ei ole tema puhul sugugi võimatu.
    Pink:

Gorgelin, Beauvue, Ghezzal, Ferri, Malbranque, Cornet, Mvuemba.

Saab näha, milliseks kujuneb Kalulu esimene suurem etteaste suurel areenil.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Fofana ka sada aastat eemal old, kaugel tema?
    Pärast aastavahetust tagasi, kui sedagi.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Fofana ka sada aastat eemal old, kaugel tema?

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    OK, väike arusaamatus. Kunagi ei tea, mida keegi võib pahaks panna

Aga meeskonna tegemiste juurde. Vastas eelmise aasta Hispaania neljas meeskond Valencia (kusjuures kolmas koht kaotati vaid punktiga), grupi favoriit. Kauaoodatud mäng Stade Gerland´i jaoks, arvestades, et viimati nägid kodupubliku silmad meistrite liigat enda silme ees 2012. aastal. Favoriidiks viimati nähtu põhjal Valencia, samas ei olnud ka nemad viimane mäng eriti veenvad ja Lyoni viimane kohtumine möödus varumeestega. Kolm punkti oleksid väga magusad, eriti arvestades viimatist ebaõnnestumist meistrite liigas Genti vastu. Arvestades lisaks, et mäng toimub Stade Gerland´il, kahjuks pole aga hooaja alguses vähemalt tulemusi vaadates kodupublik erilist rolli mänginud. Täna on aga uus võimalus!

Mängule kutsutud:

Lopes - Gorgelin - Morel - Umtiti - Bisevac - Jallet - Tolisso - Ferri - Darder - Mvuemba - Gonalons - Malbranque - Ghezzal - Labidi - Valbuena - Cornet - Kalulu - Beauvue - Lacazette.

Nooruke Labidi saab (tõenäoliselt) pinki soojendada, eelistatud on teda Tousart´ile ja Kemenile. Tahaks ka neid mõnikord mängimas näha, mõne nõrgema vastase vastu.

U19 Lyon on juba praegu Valencia omaealiste vastu mängimas.

Mängu eriti mittepuudutav uudis, nimelt on Grenier tagasi pallitreeningutele lubatud. Eraldi programm tal muidugi:

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Imelik on tõesti aga enim on mul tast endast kahju. Tema väljaütlemisi enne OM-OL mängu lugedes tundus, et ta ei saanud ikka ta päris hästi aru, mis ta fännide silmis valesti tegi. Enne Olympique`i derbit ütles ta näiteks, et tõelised fännid teda välja ei vilista. Kuidas tegelikult läks, teavad kõik ise ja eks talle endale jõudis ka asi vast lõpuks kohale. Mul on kahju, et ta ühe otsusega tõmbas sellele ilusale perioodile, mil ta 8 aastat OM-is oli, lihtsalt vee peale. Marseille fännide silmis oli ta legendi staatuses (rõhk sõnal oli) aga Lyoni fännide silmis ta selleks ei saa kunagi. Juba vanuse poolest pole see reaalne. Kahju ka ses mõttes, et ma arvan, et ta oli väikestmoodi sundseisus seal Venemaal. Aga arusaamatu on see, et kui OM samuti huvi üles näitas, siis miks ta valis Lyoni. Muidugi ei ole teada, kui konkreetne see Marseille` huvi oli võrreldes Lyoni omaga.

Aga nagu kaasfoorumlane football2u ütles, siis jätkake samas vaimus. Kui vahel siin torkimas käin, siis see on selline sõbralik torkimine. Ärge siis südamesse võtke.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas Koopia Vaata postitust
    Nojah, mainisin ikka ära, mänguliselt ikkagi Lyonis väga oluline mängija. Reetur küll, ent nii südamesse pole ka vaja seda klubivahetust ju võtta. See ei tee veel temast tingimata nii halba inimest, et tema sünnipäevagi ei tohi ära mainida. Võib-olla ei suuda ma aga end pikkaaegse Marseille fänni olukorda panna.
    Eiei, kindlasti pole see, et sa seda siin mainisid halb. Ma olen juba pikka aega Lyoni toetaja ning mu arust on Valbuena seni Lyoni üks parimaid mängijaid. Aga sellega harjumine võtab endiselt aega.
    Pange aga edasi!

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Maskil võib olla ülimalt veider seda vaadata. Mul ka ausaltöeldes.
    Valbuena ja Marseille vahele oleks veel mõni aasta tagasi võinud võrdusmärgi tõmmata.
    Nojah, mainisin ikka ära, mänguliselt ikkagi Lyonis väga oluline mängija. Reetur küll, ent nii südamesse pole ka vaja seda klubivahetust ju võtta. See ei tee veel temast tingimata nii halba inimest, et tema sünnipäevagi ei tohi ära mainida. Võib-olla ei suuda ma aga end pikkaaegse Marseille fänni olukorda panna.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Maskil võib olla ülimalt veider seda vaadata. Mul ka ausaltöeldes.
    Valbuena ja Marseille vahele oleks veel mõni aasta tagasi võinud võrdusmärgi tõmmata.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Prantsusmaa ja Lyoni üks parimaid mängujuhte...Mathieu Valbuena 31!

Selle puhul ka väike kompilatsioon tema eelmisest hooajast:

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Huvitav, et Fournier on otsustanud väga paljudele mängijatele paljudes mängudes, kus mängitakse paberil kirjutatu järgi nõrgema vastasega, puhkust anda. Kas tõesti on vaja nii palju puhkust? Näiteks Real Madrid mängis eelmine aasta põhimõtteliselt terve hooaja põhimeestega ja ikkagi suudeti välja pigistada keskpärane (enda standardite kohta kehva) hooaeg, samas maksti hooaja lõpus ka lõivu. Kuigi Ancelotti andis võib-olla põhimeestele liiga vähe puhkust, mis viis vigastusteni, siis eelmine mäng jättis mulje, et Fournier pingutab roteerimisega üle. Samas on juba omajagu mehi laatsaretis ja mõne järgmise põhimehe kaotamine, a´la Lacazette, Valbuena, Umtiti või Gonalons, võib osutuda saatuslikuks. Võib-olla seda Fournier kardabki.
    Igal juhul tundub, et praegu oleks targem põhimeeste vigastusega riskida, kui Bordeaux´lt 3:1 peksa saada.
    Positiivset ka, naiskond on alistanud 7000 pealtvaataja ees PSG naiskonna 5:0.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Ma nägin juba koosseisu nähes, et midagi head ei tule. Aga Meistrite Liiga siis ootab.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Alahindasid Bordeaux´d ilmselgelt nii mina, mängijad kui ka peatreener. Täielik fiasko.

Leave a comment:

Working...
X