320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Benzema set on Spanish move

    Isiklikult loodan, et Barcase siis saab koos Henry-ga mängida.
    Vaevalt, et vanal käbil siis enam pikka pidu on.

    Kommentaar


      ma arvan,et ta saab m2ngu sest ta on mitu mängu juba algkooseisus olnud nii,et soovin talle edu

      Kommentaar


        Lyon oli täna ilma oma liidrite Benzema ja Juninhota hädas Valenciennesega oma kodustaadionil. Mäng lõppes 0:0 ja see oli Lyonile teiseks viigiks järjest liigas. Benzemat vaevas lihasevenitus, Juninho oli aga väljas tänu oma punasele kaardile, mille ta eelmises mängus PSG vastu teenis. Lyoni lähima konkurendi Nice mäng Grenoble vastu lükati edasi homse peale, kuna Nices sadas paduvihma, ja staadion oli halvas olukorras.

        Kommentaar


          kui Nantesi vahetusmees Ivan Klasnic suutis mõni minut peale vahetust viigivärava lüüa, siis Fred suutis ilusa daivi teha ja selle eest ka kollase saada. teadagi kelle puudumine jätab Lyoni mängule parajat jälge.
          AILTON

          Kommentaar


            Tuligi hoopis Nantesi vastu kaotus. Eks see Lyonile raske ole, kui Benzema ja Juninho puuduvad. Benzema arvatavasti pärast seda hooaega lahkub ja Juninho lubas ka ketsid varsti varna panna, aga ega loodus tühja kohta salli.

            Kommentaar


              Korralik 1:1 viik siis Barca vastu kodus jätab kõik võimalused 16 parema hulka jõuda Camp Nou'l. Juninho näitas taas, miks teda maailma üheks parimaks karistuslöökide lööjaks peetakse. Ming ise oli väga hea tempoga ja võimalusi oli mõlemale poolele ohtralt. Loodetavasti ainukese Prantsusmaa klubina suudetakse ikka edasi pääseda.

              Parimad palad: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2139285/

              Kommentaar


                Fredi leping siis lõpetati ja väidetavalt on ta lepingut sõlmimas Fluminese meeskonnaga. Koju on mees juba viimased 5-6 kuud tahtnud minna ja üheks põhjuseks oli ka perekond. Lyonis pole ta viimase kahe aasta jooksul millegi erilisega silma paistnud.
                This domain name has been registered with Gandi.net. It is currently parked by the owner.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Mask Vaata postitust
                  Fredi leping siis lõpetati ja väidetavalt on ta lepingut sõlmimas Fluminese meeskonnaga. Koju on mees juba viimased 5-6 kuud tahtnud minna ja üheks põhjuseks oli ka perekond. Lyonis pole ta viimase kahe aasta jooksul millegi erilisega silma paistnud.
                  [url]http://frenchleague.com/ligue1/lireArticle.asp?idArticle=12461[/url
                  Brasiilia päritolu ründajatel on ka nii muidu olnud viimastel aastatel raskusi Lyonis kohanemisega. Mäletatavasti ka wunderbaumide maapäralt suure krabiseva hunnikuga soetatud Giovane Élberil oli raskusi Prantsusmaa vutiga harjumises ning sarnaseid sümptomeid esines ka Nilmari esitustes. Nilmari karjäär algas Lyonis paljulubavalt, tehes enda debüütmängus kohe kaks kolli, kuid seejärel rõõmuhetki noormees enam pakkuda ei suutnudki ning tollal, justkui irooniliselt, asendajaks soeatati just Fred.
                  Suurimaid erandeid selles valdkonnas on kahtlamata Sonny Anderson, kes sahistas omal ajal väravavõrke igatpidi muljetavaldavalt.

                  Kommentaar



                    1-1 viik Rennese meeskonnaga ei olnud kindlasti positiivne Lyoni fännidele. Hullemaks teeb asja aga see ,et vigastada sai ka Lyoni resultatiivseim ründaja Karim Benzema.
                    Karim Benzema:
                    I took a big knock on the hip just after Kader (Keita) back-heeled the ball to me. I managed to avoid one defender but didn’t see the second one who hit me. I didn’t feel anything at first but afterwards, when I was replaced, it really hurt. I’m going to have to take a couple of days rest, so that I can come back as quick as possible. It’s frustrating as we had this match within our grasp right into stoppage time, but it was a difficult game today.

                    Kommentaar


                      Ses mõttes, et vend sai ju ka Kreekas suht okeilt hakkama ,mida iga brasiilase või argentiinlase kohta ei saa öelda ,kes tulevad Euroopasse (kergematesse liigadesse) easy money otsima.
                      Felix: Oh, bollocks!
                      Elmo: Dog's bollocks?
                      Felix: No, just plain fucking bollocks!
                      Elmo: No dog involved?

                      Kommentaar


                        Lyon pidi taas alla vanduma Lillele, seekord liigamängus 2:0 ja nii palju kui ma mängu nägin tundus Lille natuke teravam olevat. Vigastustega on ka häda, kuna eilsest mängust jäid kõrvale põhiväravavaht Hugo Lloris ja keskkaistja Jean-Alain Boumsong. Benzema sai ka taas vigastada ja võimalik ,et nii vajalikku meest Barca vastu ei saagi kasutada. Kaotus tõi jälitajad taas väga lähedale. PSG jääb maha ühe punktiga, nelja punktiga kaotavad Marseille ja Toulouse.

                        Parimad palad

                        Kommentaar


                          Miks Lille oma kodumängu Stade de France'l mängis?

                          Kommentaar


                            Kuna eelmine aasta tähistati Stade de France'i kümnendat sünnipäeva samuti Lille vs Lyoni mänguga siis see aasta paluti seda tradistiooni jätkata.

                            Kommentaar


                              Tabeli tipus eksisteeriv Lyon sai kaheksanda järjestikkuse tiitli jahtimisel muheda lisasüsti Francois Clerci näol, kes on üle pika aja jälle tervete nimekirjas. Hooaja esimeses mängus enda põlve vigastanud Clerc pidi esmastel hinnangutel kogu hooaja audis istuma, kuid paljude üllatuseks pallis juba nädalavahetusel Lille vastu. Kahtlemata positiivne uudis Claude Puelile, kellel on tänavu hulganisti probleeme olnud just parema äärekaitsja positsiooniga.

                              Kommentaar


                                Benzema peaks siiski täna mängida saama

                                Mul eelaimdus ütleb ,et Lyon saab siit edasi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X