Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Liigas? Hoia oma hobuseid! Pool naljakuud on veel ees ja Dimitri Payet on just vormi saamas.
    See hobune on küll plehku pannud.
    Eile tuli taas värav. Täiesti sick vorm!
    Kokku 5-2 veenev võit.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Aprilli parima mängija tiitli võib ka vaikselt ära anda.
    Depay seni kolme mänguga 4 väravat ja 5 söötu. Mees on jõhkras hoos.
    Fekir sai ka eile peale.
    Liigas? Hoia oma hobuseid! Pool naljakuud on veel ees ja Dimitri Payet on just vormi saamas.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Aprilli parima mängija tiitli võib ka vaikselt ära anda.
    Depay seni kolme mänguga 4 väravat ja 5 söötu. Mees on jõhkras hoos.
    Fekir sai ka eile peale.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Memphis tegi täna tagasihoidliku mängu.. 4 söötu ja 1 värav. :O

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Lühidalt ja pealiskaudselt. Rafael on olnud klubis kauem ning tema panus ründetegevusele ja link-up-play on parem, kui potentsiaali poolest võtab Tete järgmise hooajaga ilmselt RB omale.

Traore on selline suurepärane mitmekülgne mängija, kes võib nii äärel kui ka tipus mängida. Enamasti ääres. Kiire, trikitab ja osav. Eellistaksin teda iga kell vast Cornet' ja Depayle, kuid viimane siiski oskab suuri mänge otsustada isegi halva mänguga.

Aga ikka kaks suurepärast ostu Ajaxist. Aitäh!

---

Enne Genesio kingasaamist pole mul siin enam midagi arutada kahjuks.
    Jah...väga valus oli nende minek...Eriti Traore.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
    Ma siin proovin siis uuesti küsida B.Traore ja Tete kohta. Kuidas nad Lyoni on sulandunud ja kas mängivad ka hästi?
    Lühidalt ja pealiskaudselt. Rafael on olnud klubis kauem ning tema panus ründetegevusele ja link-up-play on parem, kui potentsiaali poolest võtab Tete järgmise hooajaga ilmselt RB omale.

Traore on selline suurepärane mitmekülgne mängija, kes võib nii äärel kui ka tipus mängida. Enamasti ääres. Kiire, trikitab ja osav. Eellistaksin teda iga kell vast Cornet' ja Depayle, kuid viimane siiski oskab suuri mänge otsustada isegi halva mänguga.

Aga ikka kaks suurepärast ostu Ajaxist. Aitäh!

---

Enne Genesio kingasaamist pole mul siin enam midagi arutada kahjuks.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
    Ma siin proovin siis uuesti küsida B.Traore ja Tete kohta. Kuidas nad Lyoni on sulandunud ja kas mängivad ka hästi?
    Ma pole küll üliliia tihti sel hooajal Lyoni mänge vaadanud, aga esimese hooaja kohta on mõlemad minu arvates täitsa korralikult esinenud. Tete on küll viimastes mängudes Rafaelile algkoosseisu koha loovutanud peale seda meeskonna kehvat perioodi, kui Euroopast pudeneti ja ka vahepeal liigas üsna pikalt võiduta oldi. Traore on aga üldiselt Cornet` ees ikkag alustaja olnud, kui terve on olnud, ja mehel on kirjas juba seitse liigaväravat ja kaks söötu (kõikide sarjade peale 12+5).

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kena 2:0 Depay duublist Toulouse'i üle, kes Mariano puudumisel mängis tipus. Fekir endiselt taastumas vigastusest.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied

"Te liiga sageli ei hooli meist! Võit Marseille üle ei pane unustama Moskvat"

Lyoni ultrad Bad Gones kavatsevad protesteerida natuke ja tribüünid tühjana hoida. Ei olda üldse rahul klubi senise hooaja käiguga.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Ma siin Lyoni osas ainult huvi pärast. Kuidas Bertrand Traore ja Tete ennast Lyoni eest näidanud on? Traore kaotus oli Ajaxile suvel minu meelest kõige valusam löök.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas elnino9 Vaata postitust
    kes muu?

Sellised asjad oleks tore kui on spoileritesse pandud.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kes muu?

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Kui täna sumpsi saadakse, siis vähemalt äkki tuleb uus treener. Seni ikka väga mannetu.
    Laiskvorst Depay tõi uskumatu 3-2 võidu. Taas. Tundus, et Kreeka vana rikkus Lyoni rõõmupeo, siis selline asi. Minu jaoks ilmselt hooaja mäng (PSG järel).

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Meedias hakanud kõlakad liikuma, et Aulas tahtvat Genesiot vanameister Rainieriga asendada.
    Avalikult on Aulas Genkat kaitsnud, kuid oldi isegi lauataga istunud ja teatatud Genkale, et tema aeg klubis on lõppes. Kuuldavasti lastakse hooaeg lõpuni tiksuda.

Leave a comment:

Working...
X