Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Koopia Vaata postitust

Hoopiski Châteauroux 19-aastane ründaja Jean-Philippe Mateta on L'ÉQUIPE´i andmetel Lyoniga liitumas.
    Tahtsingi öelda, et parem mingi noor, kui see vana peer.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied

Hoopiski Châteauroux 19-aastane ründaja Jean-Philippe Mateta on L'ÉQUIPE´i andmetel Lyoniga liitumas.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas Pogba Vaata postitust
    tundub, et ei tule ikka
    Ma olen ise ka PR man olnud ning see ei tähenda ilmtingimata, et Adekas ei tule

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Adebayori tuleku üle oleks isegi õnnelik. Pole paha mängija, aga kole (raha)maias.
    tundub, et ei tule ikka

Lyon's PR man denies that Emmanuel Adebayor will be joining the club.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Prantsusmaa vuti fännide jaoks (ka sulle ma usun) ta päris uus nimi pole. Juba eelmisel hooajal (eriti teises pooles) moodustas Cornet koos Lacazette`i ja Ghezzaliga üsna võimsa ründetrio.
    Kohe kindlasti pole uus nimi. Aga eelmine aasta oli pigem teiste varjus. Eile sai võimaluse ja kasutas seda suurepäraselt ära. Ehk tänavune hooaeg teeb läbimurde ning tõuseb esiründajaks.

Adebayori tuleku üle oleks isegi õnnelik. Pole paha mängija, aga kole (raha)maias.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Muide, mingid Adebayori Lyoni toomise jutud, et leevendada ründajaprobleemi, kui Lacazette katki on/peaks olema, on ka lahti läinud. Klubi ise eitab, aga näis.
    Adebayor küsib vist liiga kõrget palka, ei usu, et Lyon on nõus seda talle pakkuma

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Ausalt kartsin, et kusetakse see mäng âra. Lacazette ja Fekir tavapârases olekus, tulemused ka nadid.
    Aga peab rahul olema. Cornet hakkab aina enam pead tòstma. Remember the name.
    Prantsusmaa vuti fännide jaoks (ka sulle ma usun) ta päris uus nimi pole. Juba eelmisel hooajal (eriti teises pooles) moodustas Cornet koos Lacazette`i ja Ghezzaliga üsna võimsa ründetrio. Omal ajal ju liikus ka Metzist kisa ja käraga Lyoni, kui ei olnud nõus Metziga profilepingut sõlmima, mille järel klubi ta pooleks aastaks meeskonnast välja külmutas.

Üldiselt hea meel, et Lyoni kehvapoolsem koduliigavorm Euroopasse ei kandunud. Kartsin ka ise hullemat, kui aus olla. Raskemad mängud on muidugi veel ees. Ka horvaatidega nende karukoopas.

Muide, mingid Adebayori Lyoni toomise jutud, et leevendada ründajaprobleemi, kui Lacazette katki on/peaks olema, on ka lahti läinud. Klubi ise eitab, aga näis.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Ausalt kartsin, et kusetakse see mäng âra. Lacazette ja Fekir tavapârases olekus, tulemused ka nadid.
    Aga peab rahul olema. Cornet hakkab aina enam pead tòstma. Remember the name.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Peale on taotud 15 korda koguni ja vigastusega kaotatud Gonalons.
    teise poolaja algul lisasid Ferri ja Cornet ka värava ning mugav 3-0 edu juba

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Pogba Vaata postitust
    Lyon on esimese poolaja Dinamo Zagrebi vastu võitnud 1-0, Tolisso on värava löönud kodumeeskonna eest.
    Peale on taotud 15 korda koguni ja vigastusega kaotatud Gonalons.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Lyon on esimese poolaja Dinamo Zagrebi vastu võitnud 1-0, Tolisso on värava löönud kodumeeskonna eest.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Lacazette on siis umbes kuu aega eemal. Esimsed CL kohtumised jäävad tal vahele kahjuks.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Gonalons tegi ikka eriti rumala vea, hea, et Malcolm terveks jäi.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Ma usun siiski, et N'Koulou, Cornet ja Tolisso alustasid pingil kuna kolmapäeval on Meistrite Liiga.
    Võimalik, kuigi näiteks N'Koulou oli Dijoni vastu ikka kohutav.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Ma usun siiski, et N'Koulou, Cornet ja Tolisso alustasid pingil kuna kolmapäeval on Meistrite Liiga.

Leave a comment:

Working...
X