Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olympique Lyonnais
Collapse
X
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustOleks kedagi kogenumat ja nimekamat oodanud, aga muidu hea diil.
Kommentaar
-
Ma ei oleks üldse kedagi oodanud, juhul jah kui Lacazette lahkuma peaks.Kõik ründajad vägagi noored+nüüd Beauvue kogenum mees.N'Jie oli päris hea läinud hooajal, lõi väravaid ja andis söötegi+koondises ka hea algus.Yattarast ma ei usu, et asja saab Lyonis.Jätkuvalt tahaks teada Benziast(küsisin ükskord juba).Et miks ta Lyoni põhitiimis mängida ei saanud, kui poja oli täitsa terve ju, mängis vs Eesti U21 satsi vastugi.
Kommentaar
-
See, et Fekir tihtipeale ees ründes koos Lacazette'iga mängis peaks midagi ütlema Lyoni teiste ründajate kohta. Yattara kuulduste kohaselt müüakse Belgiasse (Standard Liege). N'Jie oli ok aga fännid pole temaga ikkagi rahul. Treener tihtipeale ka mitte. Benzia hype on kõva olnud aga paraku pole teod platsil seda õigustanud. Mis Sa temast täpselt veel teada tahad? Et Lacazette'i kõrvale sel suvel tuuakse keegi kvaliteetsem ründaja, oli arvata. Fekir saab ka nüüd omal kohal mängida (ründajate all).
Beauvue ja Lacazette pidid muide ka head sõbrad olema. Olla kuskil kahekesi ka hiljuti puhkamas käinud ja puha. Et üksteise mõistmist ja keemiat peaks küll ja veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustLaca ja Beauvue pilti nägin jap.No seda, et miks Benzia esindusmeeskonna eest platsile ei saanud kuigi oli terve.
Kommentaar
-
Benzia ju kisendab, et kui mänguaega ei planeerita talle uuel hooajal, laseb varvast. Loodetavasti meedia väljamõeldis, sest Lyon on talle hetkel parim koht, kus avaneda ning läbimurre teha."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustBenzia ju kisendab, et kui mänguaega ei planeerita talle uuel hooajal, laseb varvast. Loodetavasti meedia väljamõeldis, sest Lyon on talle hetkel parim koht, kus avaneda ning läbimurre teha.
Aga Bahlouli Monacosse laskmine oli umbes sama rumal nagu Martiali. Mees kurtis mänguaja üle ja Aulas ütles, et polnud nõus laenule minema ja seetõttu müüdi maha aga kindlasti oleks mingi mõlemaid pooli rahuldava lahenduseni suudetu jõuda. Pisut kergelt ikka müüdi oma lähikonkurendile. Minu arvates
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAlexandre Lacazette ja Claudio Beauvue kõlab rünnakul võimsalt. Teoorias. 5,5 miljonit €-t läheb väidetavalt maksma.
#9 minu mälu järgi pole peale Lisandro Lopezi lahkumist keegi kandnud.
Kommentaar
-
Täna õhtul kell 20.30 saab kaasa elada hoaaja teisele ettevalmistusmängule PSV - i vastu. Järgnev mäng toimub laupäeval Milani vastu.
20 üleskutsutud mängijat:
Kuigi selles nimekirjas me paljusid põhitegijaid ei näe, siis Milani vastu on tõenäoliselt võimalik imetleda ka Lopese, Lacazette´i, Fekiri, Bedimo, Gonalons´i jne mänguoskusi.
Revanšiks on aga nimekirjas värske ost Beauvue.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar