Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olympique Lyonnais
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustBREAKING: Sky Sources: @OL reject £31m bid from @whufc_official for striker @LacazetteAlex. #SSNHQ
Nice. Siin annab 10-20 milli juurde teha küll..või üldse mitte müüa.
Lacazette tahab CL-i. WHU seda talle pakkuda ei suuda. Pigem jääb paigale, kui Londoni Olümpia staadionile maandub.
Leave a comment:
-
BREAKING: Sky Sources: @OL reject £31m bid from @whufc_official for striker @LacazetteAlex. #SSNHQ
Nice. Siin annab 10-20 milli juurde teha küll..või üldse mitte müüa.
Leave a comment:
-
viimane mäng, tavapäraselt alg 11´sse mittekuuluvad saavad hooaja viimases mängus alustada, nende hulgas ka Fekir ning heas hoos olev Ghezzal pingil
Leave a comment:
-
Mul on küll Lyoni uue hooaja suhtes meeldiv tunne. Ükskõik, kas lahkuvad mõned staarid (Laca, Umtiti nt), siis nende eest teenitakse kenad kenad miljonid, mida juba uutesse põnevatesse meestesse investeerida. Kahju küll, kui otsustavad lahkuda mõned põhijõud aga klubi on siiski väga ambitsioonikas ja iga hooajaga hakkavad uue talendid särama. Tänavu on Ghezzal suurepärane ja Cornet üpris kindel alustaja. Uuel hooajal on Meistrite Liiga ka taas olemas. Kas viimasest korrast õpiti midagi ja tehakse paremaid saavutusi - ma usun küll.
:P
Leave a comment:
-
Tähtis võit. Champions League´is mängimine ning loodetavasti ka põhituumiku säilitamine on kindlustatud.
Hoolimata masendavast hooaja esimesest poolest näidati, et meeskonnas on piisavat kvaliteeti, sisu ja jaksu, et lõpuni võidelda. Tasuks hõbemedalid ning koht Meistrite liiga alagrupiturniiril.
Leave a comment:
-
Aitäh väravate eest! Lacina Traorelt ka muidugi kiire punane kaart, mis just tema niigi madalaid aktsiaid langetab. Lyon muidugi muljetavaldav. Eriti hea mulje on jätnud hooaja teises pooles Mapou, kes on julmalt individuaalselt trenni teinud ning see kajastub ka tema tegutsemises väljakul.
Leave a comment:
-
Njaa. Monaco poolt ikka korralik kollaps nii tänases mängus, kui viimasel paaril kuul. Ses mõttes soovisin Monacot teisel astmel näha, kuna sealsed bossud lubasid rahakotirauad taas lahti lüüa ja pisut ambitsioonikamad olla, kui CL-i pääsetakse. Huvitav oleks näha olnud, milleks nad taas võimelised on, kui ründes ja kaitses korralikud mängijad mängijad. Eelringist praeguse koosseiduga saab Monacol ikka sigaraske alagrupiturniirile murda ja pisut kahtlen ka, et Jardim veel viitsib ühe hooaja jaurata. Oli ta juba eelmine suvi väga pahane, et tema vastuseisust hoolimata Martial ning Abdennour müüdi. Lyoni puhul ma kardan, et müüakse CL-ist hoolimata (Lacazette ja Umtiti eelkõige).
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNeli null ja ma sain alles nüüd striimi lahti
Leave a comment:
-
nüüdseks Traore punase ka väljas. :PAlgselt postitas Koopia Vaata postitustEsimene:
Teine:
Olgu ka mainitud, et tänase võidu korral on hõbemedalid kaelas.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: