Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Jap, mõtlesingi pigem, et teiste klubidele on see ka juba sõnumiks.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    BREAKING: Sky Sources: @OL reject £31m bid from @whufc_official for striker @LacazetteAlex. #SSNHQ
    Nice. Siin annab 10-20 milli juurde teha küll..või üldse mitte müüa.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    BREAKING: Sky Sources: @OL reject £31m bid from @whufc_official for striker @LacazetteAlex. #SSNHQ
    Nice. Siin annab 10-20 milli juurde teha küll..või üldse mitte müüa.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Grenier on kurjaks aetud:

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Ossa sauna

Leave a comment:

• ElNino9
    replied

viimane mäng, tavapäraselt alg 11´sse mittekuuluvad saavad hooaja viimases mängus alustada, nende hulgas ka Fekir ning heas hoos olev Ghezzal pingil
    Lisatud failid

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Mul on küll Lyoni uue hooaja suhtes meeldiv tunne. Ükskõik, kas lahkuvad mõned staarid (Laca, Umtiti nt), siis nende eest teenitakse kenad kenad miljonid, mida juba uutesse põnevatesse meestesse investeerida. Kahju küll, kui otsustavad lahkuda mõned põhijõud aga klubi on siiski väga ambitsioonikas ja iga hooajaga hakkavad uue talendid särama. Tänavu on Ghezzal suurepärane ja Cornet üpris kindel alustaja. Uuel hooajal on Meistrite Liiga ka taas olemas. Kas viimasest korrast õpiti midagi ja tehakse paremaid saavutusi - ma usun küll. :P

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Aitäh väravate eest! Lacina Traorelt ka muidugi kiire punane kaart, mis just tema niigi madalaid aktsiaid langetab. Lyon muidugi muljetavaldav. Eriti hea mulje on jätnud hooaja teises pooles Mapou, kes on julmalt individuaalselt trenni teinud ning see kajastub ka tema tegutsemises väljakul.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Njaa. Monaco poolt ikka korralik kollaps nii tänases mängus, kui viimasel paaril kuul. Ses mõttes soovisin Monacot teisel astmel näha, kuna sealsed bossud lubasid rahakotirauad taas lahti lüüa ja pisut ambitsioonikamad olla, kui CL-i pääsetakse. Huvitav oleks näha olnud, milleks nad taas võimelised on, kui ründes ja kaitses korralikud mängijad mängijad. Eelringist praeguse koosseiduga saab Monacol ikka sigaraske alagrupiturniirile murda ja pisut kahtlen ka, et Jardim veel viitsib ühe hooaja jaurata. Oli ta juba eelmine suvi väga pahane, et tema vastuseisust hoolimata Martial ning Abdennour müüdi. Lyoni puhul ma kardan, et müüakse CL-ist hoolimata (Lacazette ja Umtiti eelkõige).

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Neli null ja ma sain alles nüüd striimi lahti
    Our finance and revenue teams transform founder-led companies into businesses with scalable revenue engines and maximize exit value. Built by founders who've exited 9-figure companies.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Neli null ja ma sain alles nüüd striimi lahti

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Koopia Vaata postitust
    Esimene:

nüüdseks Traore punase ka väljas. :P

Leave a comment:

• Rohtaed