No Laca no worry.
Päevakangelane Nabil Fekir kübar+sööt!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olympique Lyonnais
Collapse
X
-
Arvasin, et Valbuena tulekuga kadus Belhanda variant ära aga jutud endiselt olemas. Laen+ostuõigus pole välistatud.
Sergi Darder, brasiillane Lucas Lima ja Montpellier'i Morgan Sanson samuti võimalused.
Leave a comment:
-
Lacazette jääb homsest kohtumisest Caeniga eemale, põhjuseks seljaprobleemid. Homne mäng Caeni vastu algab 18.00. Surve on suur, alla võidu on kõik pettumus. Seni on korjatud kolmest kohtumisest neli punkti, tabelikoht kaheteistkümnes.
Leave a comment:
-
Tegelikult Zenit ja Valencia mõlemad on hetkel oma mängu leidmas, Valencial paljuski sama koosseis, Zenit tundub kerget verevahetust läbi tegemas. Gent on kuue punkti koht - alla selle on pettumus. Aga tundub, et siit grupist võib vabalt juba 7-8 punktiga edasi minna. Kodumängud peame hästi tegema.
Leave a comment:
-
Väga optimistlik prognoos, ise pakuks järgmisi tulemusi:Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustväga tehtav grupp.
pakun, et Lyon ja Valencias ükskõik, mis järjekorras, lähevad edasi.
Zenit-kõige vastikum tegur on asukoht, 4punkti võiks ära võtta.
Valencia-üpris võrdse tasemega, 3 punkti.
Gent-grupi peksupoisid vast, 6punkti.
Nii 11-13 puntki võiks ära korjata küll.
Zenit - 3 punkti
Valencia - 1-3 punkti, Valencia ikka sutsu kõvem meeskond.
Gent - 4-6 punkti, arvestades juba praegust probleemi skoorimisega, siis olen praktiliselt kindel, et vähemalt korra Genti vastu libastutakse.
Lõppkokkuvõttes pakuks 8 punkti kanti. Kuigi ma olen pigem pessimist, elame-näeme.
Leave a comment:
-
väga tehtav grupp.Algselt postitas football2u Vaata postitustImeline loos!
H-grupp: Zenit, Valencia, Lyon ja Gent.
pakun, et Lyon ja Valencias ükskõik, mis järjekorras, lähevad edasi.
Zenit-kõige vastikum tegur on asukoht, 4punkti võiks ära võtta.
Valencia-üpris võrdse tasemega, 3 punkti.
Gent-grupi peksupoisid vast, 6punkti.
Nii 11-13 puntki võiks ära korjata küll.
Leave a comment:
-
Genti vastu statistiliselt päris head võimalused:
Meeskonna võistlusvorm meistrite liigaks:
Leave a comment:
-
Oih.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul on parem pakkumine: Bayern, Leverkusen, Lyon, Wolfsburg.
Loos aga suurepärane, kõik vastased täiesti võidetavad!
Leave a comment:
-
Mul veel parem - PSG, Lyon. Edasipääs kindel vähemalt. Aga seriously, not funny. Ikka juhtub.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul on parem pakkumine: Bayern, Leverkusen, Lyon, Wolfsburg.
Leave a comment:
-
Mul on parem pakkumine: Bayern, Leverkusen, Lyon, Wolfsburg.Algselt postitas Koopia Vaata postitustLisaks veel, et loosimine algab täna õhtul 18.45, isiklikult meeldiks nii edasipääsu kui mänguilu huvides järgmine grupp:
Benfica, Porto, Lyon, Malmö.
Leave a comment:
-
2korda Portugalis, siis võib Lopesil tõesti koduigatsus pääle tulla:d
Leave a comment:
-
Lisaks veel, et loosimine algab täna õhtul 18.45, isiklikult meeldiks nii edasipääsu kui mänguilu huvides järgmine grupp:
Benfica, Porto, Lyon, Malmö.
Leave a comment:
-
Arvestades, et eesmärk võiks olla maksimaalselt tõenäoliselt grupist edasi pääsemine, siis ma tahaks Lyoni grupis barcat/chelseat/bayernit kah näha isegi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: