320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Jäävadki 3-3 viike tegema.
    Ausalt öeldes hakkan ka ise juba Genesio treenerivõimetes kergelt kahtlema . . . oleks aeg juba. Näha ju on, et sealt ei tule.

    Kommentaar


      Platsil on oli minu arvates tugevaim koosseis (vb vasakkaitse ja poolik võinuks Marcal ja Grenier/Ferri olla), aga reaalsuses sai sellist kino jälle, et ei tahagi siia midagi kirjutada.

      GENESIO OUT!
      "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

      Kommentaar



        Kommentaar


          Nonii! Mapou on tagasi kaitset lappimas!

          Kommentaar


            End to end stuff esimesel poolajal. Kumbki väga kaitsta ei oska. Neutraalsele vaatajale lõbus reede õhtune jalgpalli vaatamine. Lyonilt hoolimata kergest mängulisest ülekaalust oleks oodanud pisut kindlamat esitust, arvestades Monaco puudujaid. Koduste poolt tasuks avapoolaja põhjal kiita Marianot, kes absoluutselt igat palli taga ajas ja lisaks väravale suutis ka Subasici surve all eksima panna, mille järel pall postis maandus. Monaco poolt tasub vast esile tuua Rony Lopest, kes ise lõi ühe ja Traore litrile eeltöö tegi. Loodetavasti teine poolaeg näeme samasugust andmist.

            PS. oi kuidas ma liigajalgpalli koondiste pausi ajal igatsesin.

            Kommentaar


              Noh, tuli ära! Elagu kapten!



              Kui nüüd ainult kaitse ka korda saaks . . .

              Kommentaar


                Teenitud võit arvestades Lyoni kerget domineerimist ja võimalusi, kuigi oleks vabalt võinud ka vastupidi lõppeda, sest Keita ja Adama Traore jättsid teisel poolajal sisuliselt tühja väravasse lükkamata. Teine poolaeg päris nii kõva andmine ikkagi ei olnud, kui esimene ja seega minu top mängude edetabelis jääb ikkagi viimasele Nice-OM kohtumisele alla.
                Monaco kaotus muidugi on ses mõttes kehva, et PSG kipub niimoodi vaikselt kaugustesse liikuma.

                Kommentaar


                  Aouar jättis hea mulje, pall püsib kenasti jalas ja kordinatsioon paigas. Natuke kogemust ja mänguaega juurde ning Lyon saab varsti ta suure kasumiga maha müüa.
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    Huvitav koosseis. Näis, kuidas toimib.

                    Kommentaar


                      Eilne mäng lõppes siis külalismeeskonna 2:1 võiduga. Skoori avas meite kapten Fekir penaltist, ent teise poolaja keskpaigas lasti inglastel pärast mõnda tulisemat vaheintsidenti viigistada. Kolm punkti päästis Traoré ilus, aga samas ka äärmiselt oluline värav, millele söödu andjaks oli vahetusest sekkunud Cornet.
                      Aga väike kokkuvõte meeskonna senisest hooajast - nii peatreenerist kui ka mängijatest.

                      Kõigepealt siis treenerist ja kõiksugusest kriitikast, mis temale juba pikka aega on osutunud.
                      Praegu, kui on võetud kaks järjestikust võitu mitte sugugi kergesti võidetavate meeskondade vastu, võib ehk tõesti olla lihtsam väita, et Bruno Genesio on Lyoni treeneripukki sobiv mees. Küllap nii ongi, kas või vaadates seda, kuidas ma ka ise olen mõnda aega tagasi tema treenerivõimete üle kahtlust avaldanud.
                      Kui aga vaadata fakte - eelmise aasta Euroopa liiga poolfinalist, liiga neljas, mis mõnede peamiste konkurentide suurepärast hoogu arvestades ei olnud sugugi mitte paha tulemus. Vaadakem kas või punktisummat - see on suurem kui sellele eelneval aastal, mil lõpetati Fournier´juhendamisel tabelis teisena.
                      Olgu, toome vastuargumentideks meeskonna ebastabiilsuse, kohati kehvapoolse mängupildi - kas pole siis igal jalgpallimeeskonnal vähemalt mingi osa hooajast fännide jaoks murettekitav? (kui jätta kõrvale eliitmeeskonnad, kes väga harva vääratavad) Kui veel vaadata ka seda, kui kogenematu ja noor on Lyoni põhitiimi keskmine mängija, siis oleks vast liig nõuda peatreenerilt suve jooksul drastiliselt muutunud koosseisu kohest stabiilset mängima panemist?
                      Ja mis kõige tähtsam - mängijad toetavad Bruno Genesiot. Seepärast - rahu, küll tulevad ka tulemused. Nagu eilnegi mäng väga hästi näitas. (ja Aouari keskväljal mängitamine - suurepärane lüke, ei?)

                      Uuenenud tiim on aga igati huvipakkuv.
                      Ehk ainus positsioon, kus pole mingisuguseid muutuseid toimunud, on see, mida täidab ikka vana hea Anthony Lopes - liider, suurepärane väravavaht, kes ühtlasi julgeb võtta suuri riske - peaasi, et pall väravast eemal hoida. Nõrgaks kohaks võib pidada karistuslöökide tõrjumist/püüdmist.

                      Paremkaitses on kaks suurepärast valikut - eelmise aasta põhiparemkaitsja Rafael, ja mees, kes on endise Unitedi mängija algrivistusest jõuliselt välja puksinud - Kenny Tete. Kaitsefaasis ei ole ta brasiillasega isegi võrreldav, aga ka ründefaasis ei tasu tema panust alahinnata. Võitluslik ja kindel - nii, nagu üks hea kaitsemängija peabki olema.

                      Keskkaitse on ehk kõige suurem murekoht. Kuigi valik sinna on lai, siis ükski mees pole veel kindlalt peatreener Genesio soosingut pälvinud. Diakhaby, Marcelo, Morel, Mapou - valik on tõesti suur. Aga ükski neist ei ole seni pakkunud täielikku kindlustunnet - et nüüd vastasründajad võivad teha, mis tahavad, aga sealt müürist pall läbi ei lähe. Kaugel sellest. Kuigi noormängija Diakhaby kasuks võib lugeda tema suutlikuse standardolukordades vastase värava all korralikku pahandust tekitada. Ehk tegu on siis positsiooniga, kus kindlat keskkaitsepaari pole veel tekkinud, mis aga hooaja käigus tõenäoliselt siiski tekib. Ja see oleks juba suur samm kindlama kaitsetegevuse suunas.

                      Vasakkaitses, nagu ka paremkaitseski, on olukord roosiline. Fernando Marçal, kes Evertoni mängus penalti teenis ja ka muidu soliidse esituse pakkus - tema tugevuseks võib lugeda suurepärast tsenderdamisoskust. Teine konkurent antud kohale, Ferland Mendy - suurepärase tehnika ja triblamisoskusega. Väga kasulik palli kaitsest rünnakule viimisel. Ka sellel positsioonil on algkoosseisu koha kindel omaja veel lahtine.

                      Kui suvel keskväljale põhimeheks toodud Pape Cheikh Diop ootab endiselt võimalust esindusmeeskonna eest esimesed mänguminutid kirja saada, siis vahepeal on talle keskväljale konkurente aina juurde tekkinud: Tousart, Ndombele, Ferri. Ja isegi Martins Pereira ning Aouar, eriti viimane, on sinna kohale täiesti arvestatavad kandidaadid. Tousart, tema koht kaitsva poolikuna on kindel. Ja kui tundus, et Ndombele on ka tema kindlaks keskväljapartneriks saamas, siis Evertoni mängu põhjal otsustades võib selleks hoopiski nooruke Aouar saada, kes korvas oma mõningad füüsilised puudujäägid energilise ja intelligentse mängustiiliga. Igal juhul, keskväljal on samuti valik ootamatult laiaks muutunud.

                      Rünnakul - tipurünne muidugi Mariano, puhtakujuline ründaja. Ja tõesti, Mariano näib olevat sedasorti mängija, kes on võimeline skoorima peaaegu igast olukorrast. Seega mängija, kes on meeskonnale äärmiselt vajalik. Mängija, kelle ainus ülesanne on skoorida, aga samas ei saa seesuguseid mängijaid võistkonnas rohkem olla - seepärast olekski oluline, et Hispaania suurklubist ostetud mängija suudaks ka meeskonnamängu vähemalt mingil määral panustada.
                      Fekir, tema on (vähemalt praegu) oma kunagise vormi taastatanud. Võiks isegi väita, et liiderlikkuse ja juhtivuse poolest on ta isegi arenenud, kui võrrelda praegust ajaga, mil teda raske vigastus veel ei olnud tabanud. Temale toeks - Traoré, kes omab küll suurt kiirust, aga ka väga head tehnilist pagasit. Mis tema puhul aga häirib - kuna tegu on vasakujalgse mängumehe ja paremal äärel mängiva ründajaga, siis meeldib talle tihti teha nö robbenlikke lõiked karistusala keskossa, ent pahatihti lõppevad tema üritused kõrgel tribüünidel. Seega - lööki peab parandama.
                      Siis veel ka - Depay, Cornet. Mõlemad väärt mängumehed. Nooruk Maolida aga Evertoni vastu kõige paremat muljet ei jätnud.

                      Nii et - kui nüüd positiivselt tulevikku mõelda, siis mina julgeks sellise koosseisu juures poodiumikohast küll unistada. Ja Euroopa liigas - miks mitte korrata või isegi ületada eelmise aasta tulemust.

                      Kommentaar


                        Troyes alistati tänu Depay kübaratrikile 5:0. Väravad said veel kirja ka Traore ja Mariano.
                        Kolmas võit üheksa päeva sees, kuid mis veel tähtsam - nullimäng, olgugi, et nõrgemapoolse vastase vastu.

                        Kommentaar


                          Üli nunnu! Taga null!!!

                          Kommentaar


                            Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                            Üli nunnu! Taga null!!!
                            Viis väravat on tore, aga see oli ka minu jaoks suur üllatus. Samuti oli meeldiv näha, et Fekir sai puhata ning meeskonnale see mingit mõju ei avaldanud, vaid prooviti 4-3-3, mis töötas suurepäraselt endast märgatavalt nõrgema meeskonna vastu, kes tänavu kodus St Etienne'i kotti on pannud.

                            Mariano on nüüd kõigis viimases neljas liigamängus võrku sahistanud, saldo kokku 10 mängu 8 väravat. Talle järgnevad Fekir 9/7 ja Depay 9/5, millest kolm tuli viimases mängus.

                            Liigatabelis on tõustud neljandaks, jäädes Leicester Nantes'ist maha ühe ja Monacost kolme punktiga. Kolmanda CL-i koha pärast võideldakse ilmselt Marseille'ga, vaatame kaua Nantes vastu peab ja kas St Etienne või Bordeaux ka sekkub või jälgib meeste mängu veidi eemalt.

                            Kurat, rohkem tahaks Diakhabyt mängimas näha!
                            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                            Kommentaar


                              3:0 võit ja edasipääs põhimõtteliselt kindlustatud.
                              Üldiselt domineeriti, kuigi ka Evertonil mõned võimalused ikkagi tekkisid.
                              Väravad said kirja Traore, Aouar ja Depay.

                              Kommentaar


                                Kuigi hetke Everton pole mingi näitaja, siis pärast eilset mängu olen küll vähemalt mõneks ajaks loobumas oma #GenesioOut meelestusest. Taga null, kolm väravat mõningate "varumeestega" ning edasipääs üsna purgis.

                                Bertrand meeldib mulle iga mänguga aina rohkem ning Aouar on samuti ikka väga badassilt koosseisu murdnud ennast. Depay'lt eile sööt+värav ja pingilt sekkunud Ferri sai ka assisti kirja. Cornet on aina enam muutumas klubis võõrkehaks ning tema minek tundub vaid aja küsimus. Kas ta on Genesioga raksus, et tema mänguaeg tänavu nii kesine on olnud või ei nähta mõtet, miks peaks mängitama nkn lahkuvat mängijat, kui omal on andekaid mehi mänguajale koputamas.
                                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X